Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa

Haluatko voimaa ja enkeleiden apua unelmiesi kirkastamisen ja toteuttamiseen? Lämpimästi tervetuloa tarkastelemaan ja meditoimaan unelmiasi enkeleiden kanssa sekä poistamaan esteitä niiden toteutumisen tieltä! Ja tekemään Aarrekartan meditaation jälkeen sekä kuulostelemaan ensimmäistä askelta, miten aloittaa unelman toteuttaminen työpajan jälkeen.

Seuraavan aarrekarttatyöpajan ajankohtaa voit kysellä minulta niin tuumitaan sitä yhdessä.

Aarrekarttatyöpajaan voit tulla mukaan, oletpa tehnyt karttaa aiemmin tai et. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olipa enkeleiden kanssa työskentely sinulle uutta tai tuttua. Ryhmässä energiat kohoavat. Kun värähtelet samalla taajuudella kun unelmasi, se toteutuu.

Enkelit tuovat rakkautta ja selkeyttä ja auttavat monin tavoin oivaltamaan sydämen unelmia. He näkevät totuuden.

Enkeleiden kanssa työskentely auttaa päästämään irti vanhasta, jotta uudelle olisi tilaa. Enkelit myös auttavat kohottamaan värähtelytaajuutta.

Ohjaan läsnä olevalle ryhmälle suoraan enkeleiltä kanavoidun meditaation irtipäästämisestä, energian kohottamisesta ja unelmista. Tämän jälkeen jokainen voi tehdä aarrekartan. Niistä myös keskustellaan tekemisen jälkeen yhdessä ja meditoidaan niitä enkeleiden kanssa vielä uudelleen.

Työpajassa keskustelemme aiemmin aarrekartan tehneiden kanssa, mitkä unelmat ovat toteutuneet ja jatkotyöstämme unelmia. Teemme uudet kartat yhdessä enkeleiden kanssa. Myös ensikertalaiset pääsevät hyvin nauttimaan aarrekartan tekemisestä ja sen tuomista mahdollisuuksista elämässään.

Työpaja sisältää

  • työkaluja sekä
  • aiemmista kartoista keskustelua. Mikä on toteutunut, mitä tarkentaa.
  • vanhasta irtipäästämisen ohjatusti enkeleiden kanssa, jotta tulee tilaa uudelle.
  • meditaation/hiljentymisen unelmien ääreen enkeleiden kanssa.
  • ohjatun aarrekartan teon. Kartta tehdään kynillä tai tusseilla paperille kirjoittaen ja/tai piirtäen, ellet muuta itse valitse.

Tarvikkeet tarvitset karttaa varten lähellesi. Voit ottaa paperin/pahvin, jolle teet kartan, omia kyniä, liituja, pahvia, mieluisan valokuvan itsestäsi, muita kuvia lehdistä leikattuna, paperia, glitteriä tai mitä mielikuvituksesi sinulle ohjaakaan.

Aarrekarttatyöpajaan pääsevät aiemmin mukana olleet hieman edullisemmin.

Lämpimästi tervetuloa! Annetaan unelmien tulla todeksi!

Aarrekarttatyöpajaa täydentävät mainiosti Enkelikurssit, maalaa enkeleiden kanssa kurssit, elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma -kurssi ja muut  ihanat kurssit ja tapahtumat. Muistathan, että enkelikurssin kerran käyneenä pääset kertaamaan puoleen hintaan!

Lisäksi suosittelen lämmöllä meditaationi: Ilon meditaatio,
Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä Enkelimeditaatioita:
Enkelimeditaatio Rakkaus,  Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Kursseja ja meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Lämpimästi tervetuloa, tehdään unelmista totta.

Sannan palaute aarrekarttatyöpajasta:
Osallistuin kolmatta kertaa Sannin järjestämään aarrekarttatyöpajaan. Meitä kurssilaisia oli iso joukko paikalla ja työpajan energiat olivat huikeat. Ennen oman aarrekartan tekemistä voimistimme yhteyttä omaan sisimpäämme ja enkeleihin. Tämän jälkeen oli ihana aloittaa oman aarrekartan teko. Tunsin, kuinka tein omaa aarrekarttaani sieluni ja enkeleiden ohjauksessa. Työpaja mahdollisti pääsyn näihin huikeisiin energioihin ja sitä kautta pystyin helpommin kuuntelemaan aitoja sydämeni unelmia. Työpaja antoi minulle paljon selkeyttä siihen, mitä kohti haluan kulkea. Oli myös ihana kuulla Sannin ja muiden kurssilaisten kommentteja aarrekartastani, sillä koin että sain siitä lisää oivalluksia. Oman aarrekartan esittely oli kuitenkin täysin vapaaehtoista. Huomasin myös, että sain työpajan jälkeen sielultani ja enkeleiltä lisää ohjausta. Ymmärrän nyt paremmin mitä esteitä ja työstettävää minulla vielä on, jotka hidastavat unelmieni toteutumista.

Suosittelen lämpimästi Sannin aarrekarttatyöpajaa. Koen, että olen joka kerta saanut paljon apua omien unelmien työstämistä ja toteuttamista varten.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: