Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa

Seuraava itsenäinen aarrekarttatyöpaja pidetään Leppävaarassa, Musaamossa 2.1. 2019 kello 18.00 ja
sitä seuraava 23.8. kello 18.00 Kivenlahdessa.

2.1. aarrekarttatyöpaja on mahtava startti uudelle vuodelle keskittyä siihen, mitä haluaa elämäänsä ja luoda unelmiaan todeksi yhdessä enkeleiden kanssa.

Aarrekarttatyöpajoja pidetään puolivuosittain ja voit tulla mukaan, oletpa tehnyt karttaa aiemmin tai et. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olipa enkeleiden kanssa työskentely sinulle uutta tai tuttua. Ryhmässä energiat kohoavat. Enkelit tuovat rakkautta ja selkeyttä ja auttavat monin tavoin oivaltamaan sydämen unelmia. Tämä on tärkeää, jotta luot omia unelmiasi, etkä jonkun muun. Moni haaveilee ehkä tietämättäänkin jostain, joka ei oikeasti olekaan oman sydämen unelma. Enkeleiden kanssa työskentely auttaa tiedostamaan tällaisia asioita ja päästämään irti vanhasta, jotta uudelle olisi tilaa. Meditoimme yhdessä enkeleiden kanssa unelmia, jonka jälkeen jokainen voi tehdä aarrekartan.

Työpajassa keskustelemme aiemmin aarrekartan tehneiden kanssa, mitkä unelmat ovat toteutuneet ja jatkotyöstämme ja säädämme unelmia. Teemme myös uudet kartat yhdessä enkeleiden kanssa. Niinpä myös ensikertalaiset pääsevät hyvin nauttimaan aarrekartan tekemisestä ja sen tuomista mahdollisuuksista elämässään.

2.1. 2019 työpaja pidetään Musaamossa, Leppävaarassa. Musaamon osoite on Läkkisepänkuja 4, 02650 Espoo, noin 200 metriä juna-asemalta, kauppakeskus Gallerian vieressä.

Työpajan hinta on 65 euroa. Toivon käteismaksua.

Työpaja sisältää

  • työkaluja sekä
  • aiemmista kartoista keskustelua. Mikä on toteutunut, mitä tarkentaa.
  • vanhasta irtipäästämisen ohjatusti, jotta tulee tilaa uudelle
  • meditaation/hiljentymisen unelmien ääreen enkeleiden kanssa
  • ohjatun aarrekartan teon. Kartta tehdään kynillä tai tusseilla paperille.

Tarvikkeet kuuluvat kurssin hintaan. Voit toki ottaa mukaan myös omia kyniä, liituja, pahvia, paperia, glitteriä tai muita tarvikkeita halutessasi. Jos haluat syödä illan aikana, voit ottaa omia eväitä mukaan.

Lämpimästi tervetuloa, tehdään unelmista totta.