Balin Ilon ja Valon retriitti

Kuva auringonnousun aikaan aamu-uinnilta Balin merellä – yksi unelma toteutui tuolloin, kun pääsin delfiinien perässä lämpimään veteen nautiskelemaan.

Balia voi monesta syystä kutsua paratiisiksi. Upea luonto ja kulttuuri, puhdas kasvisruoka ja monipuolinen matkaohjelma kutsuvat matkalle sisimpäänsä sekä iloon, tasapainoon ja oivalluksiin.

Minulla on suuri ilo pitää Balilla 23-29.9. retriitti, johon aloite tuli henkimaailmalta syksyllä 2017 ollessani näissä upeissa paikoissa. Minulle annettiin tuolloin avaimia ja lahjoja, joita voin nyt iloksi jakaa retriitillä ryhmän kanssa. Nämä energiat ja työkalut ovat käsittämättömän ihania ja tuovat valtavasti iloa ja oivalluksia, joten reissusta on pidemmälläkin tähtäimellä paljon iloa. Meditoimme retriitillä päivittäin ja teemme ihania harjoituksia samalla kun nautimme Balin hurmaavuudesta ja useista pyhistä paikoista ja energioista.

Retriitin paikallisena oppaana ja jooga-ohjaajanamme toimii Sini-Maria Limnell, joka asuu osan vuodesta Balilla. Hän on Unelma Itsestä valmentaja ja jooga-ohjaaja.  Lisää hänestä voit lukea:  https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmentajat/.

Sini-Maria tulee johdattamaan retriittiläisiä  yhdessä sydämellisten paikallisten kanssa läpi upeiden kulttuuri- ja luontokokemusten. Koska Sini-Maria asuu osan vuodesta Balilla, hänellä on tietoa ja tuntemusta Balin kulttuurista ja paikoista, joihin ei tavallinen turisti löydä. Sini-Maria tarjoaa valmentajana ja joogaohjaana myös nautinnollisia kehollisia harjoituksia ja joogaa. Näin yhdistämme kehon, mielen ja sielun.

Tarkempi matkaohjelma on lähes valmis. Vielä selvitämme mahdollisuutta delfiiniristeilylle ja ehkä uimaankin delfiinien kanssa. Mielelläni lähetän ohjelman sinulle sähköpostitse. Matkaohjelma on sitoumuksetta eli muutoksia siihen voi tulla vielä paikan päälläkin – kuljemmehan intuition johdattamana.

Alla näet kuvauksen retriitistä.
Aloitamme retriitin syyspäiväntasauksen energioissa maanantaina Ubudista, Unescon maailmanperintökohteesta. Siellä vietämme 2 yötä.

Toisena päivänä vierailemme Tirta Empul lähdevesitemppelissä ja saamme siellä siunauksen. Sanni kanavoi ja käyttää vuonna 2017 siellä saatua henkistä avaintaan. Jatkamme matkaa maailmankuuluille riisi terasseille ja takaisin Ubudiin. Seuraavana päivänä jatkamme matkaa.

Vietämme seuraavat 2 yötä  Les waterfall Vesiputouslaaksossa viidakossa.  Tämä on käsittämättömän upea pyhä paikka, jossa saamme mm. Lähdevesitemppelin ja vesiputouksen siunaukset. Koemme vahvaa yhteyttä luonnon ja vuoriston kanssa ja teemme yhdessä avaavia ja lempeitä harjoituksia. Nautimme iltaisin nuotiosta tähtitaivaan alla.

Viimeinen yöpymispaikkamme on upea Poinciana Resort meren rannalla Pohjois-Balilla. Täältä retkeilemme pyhään temppeliin. Lisäksi saamme meressä siunauksen, jonka Sanni kanavoi. Avaamme auringon portin ja teemme pyhän seremonian. On myös mahdollista, että meren siunaus saadaan veneellä – mutta tämä selviää myöhemmin.

Matkan aikaisen varaajan hinta on 15.7. asti 2333 ja tämän jälkeen 2888 euroa plus lennot, jotka jokainen varaa ja maksaa itse. Lennot näyttävät 4.3.2019 maksavan noin 530 euroa, mutta tämä voi toki muuttua eli tieto on sitoumuksetta. Retriitin hinta sisältää lähes kaiken Balilla eli mm. majoituksen, ruoat, kuljetukset, ohjelman, sisäänpääsymaksut temppeleihin yms. Tarkemmissa tiedoissa kerrotaan lisää mm. lennoista. Jokainen retriittiläinen on velvoitettu ottamaan itselleen matkavakuutuksen. Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. Huomaathan, että retriitti on vain täysi-ikäisille.

Uusi matkapakettilaki kieltää varaus- tai ennakkomaksujen keräämisen ilman pienyrittäjälle mittavia vakuusmaksuja. Tämän vuoksi retriittimaksu maksetaan kokonaan retriitin jälkeen. Saat laskun varatessasi paikan. Maksu erääntyy retriitin toteuduttua sen loppumista seuraavana päivänä.

Retriitille ilmoittautuneille on oma suljettu Facebook -ryhmä. Siellä jaetaan lentoihin ja matkustamiseen liittyvää tietoa. Ryhmään pääsy takaa sinulle paikan retriitillä ja on myös sitova ilmoittautuminen matkalle. Voit ottaa kaikissa epäselvissä asioissa yhteyttä Sanniin ja Sini-Mariaan.

Huom! Matka vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän, mutta jo ennen matkan julkaisua on matkaan lähdössä osallistuja ja kiinnostusta on ollut runsaasti. Ryhmän koko on rajattu, joten toimithan pian!