Balin Ilon ja Valon retriitti

Balin syyskuinen retriitti saa sydämeni laulamaan! Juuri äsken tunnustelin tätä. Tällä kertaa Balilta lähetettiin henkinen kutsu suoraan sydämeen ja näin ryhmämme ihanalla kristallisillalla. Silta johti keveyteen, iloon ja kirkkauteen sekä Balille. Sillalla olikin ihanasti ihmisiä, mutta muutama vielä epäröi astua täyteen omaan voimaansa ja sallia itselleen paras. Niinpä suuri joukko enkeleitä arkkienkeli Metatron etunenässä loi kirkkaan valon, jota kuvittelemalla pääsee helposti mukaan tunnustelemaan tätä naurun taikaa. Arkkienkeli Samuel taas melkeinpä työnsi selästä joitakin, jotka epäröivät. Ja Gabriel kirkasti energioita. Lisäksi Balilta oli suuri joukko tervetuloa toivottelijoita. Minulla onkin siis sinulle kysymys: onko nyt aika sallia itselleen parasta? Ja siirtyä näin ihanaan uuteen värähtelyyn ja aikaan, jossa ihmeet seuraavat toisiaan.

Kun kysyin, miten vielä voisin auttaa osallistujia uskaltautumaan mukaan minulle vastattiin: luota. Kaikki on hyvin ja jotkut tarvitsevat enemmän aikaa kuin toiset. Kyse on kuitenkin intuition kuuntelusta ja halusta seurata sydämensä ääntä. Ne, joiden on aika tulla mukaan saavat kyllä vahvaa viestiä. Ja sitten kysymys onkin  luottamisesta. Luotanko siihen, että elämä kantaa ja tämä järjestyy, jos se palvelee korkeinta parasta? Ja uskallanko luottaa ja varata matkan? Sallinko itselleni iloa, valoa ja riemua?

Lopulta vain rakkaus on totta. Jokainen tulee sen kokemaan, mutta omaan aikaansa. Juuri oikeat sielut tulevat mukaan tälle retriitille ja kaikki palvelee korkeinta parasta kuin kaunis tanssi, jossa jokainen on tärkeä ja säteilee omaa ainutlaatuista valoaan.

Voit soitella tästä minulle numeron 044-2778 654 tai meilailla sanni.nevalainen@gmail.com.

Niille, jotka vielä miettivät mukaan tuloa ja kuuluisivat ryhmään lähetimme valon maailman kanssa viestin sydämeen. Niinpä kuuntele sydäntäsi, mitä se sinulle kertoo? Ja ole rohkea ja toimi! Juttelen tästä mielelläni lisää, sillä sydämeni riemuitsee jo tästä ihanasta matkasta! 

Lisää tietoja: Balia voi monesta syystä kutsua paratiisiksi. Upea luonto ja kulttuuri, puhdas kasvisruoka ja monipuolinen matkaohjelma kutsuvat matkalle sisimpäänsä sekä iloon, tasapainoon ja oivalluksiin.

Minulla on suuri ilo pitää Balilla 23-29.9. retriitti, johon aloite tuli henkimaailmalta syksyllä 2017 ollessani näissä upeissa paikoissa. Minulle annettiin tuolloin avaimia ja lahjoja, joita voin nyt iloksi jakaa retriitillä ryhmän kanssa. Nämä energiat ja työkalut ovat käsittämättömän ihania ja tuovat valtavasti iloa ja oivalluksia, joten reissusta on pidemmälläkin tähtäimellä paljon iloa. Meditoimme retriitillä päivittäin ja teemme ihania harjoituksia samalla kun nautimme Balin hurmaavuudesta ja useista pyhistä paikoista ja energioista.

Retriitin paikallisena oppaana ja jooga-ohjaajanamme toimii Sini-Maria Limnell, joka asuu osan vuodesta Balilla. Hän on Unelma Itsestä valmentaja ja jooga-ohjaaja.  Lisää hänestä voit lukea:  https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmentajat/.

Sini-Maria tulee johdattamaan retriittiläisiä  yhdessä sydämellisten paikallisten kanssa läpi upeiden kulttuuri- ja luontokokemusten. Koska Sini-Maria asuu osan vuodesta Balilla, hänellä on tietoa ja tuntemusta Balin kulttuurista ja paikoista, joihin ei tavallinen turisti löydä. Sini-Maria tarjoaa valmentajana ja joogaohjaana myös nautinnollisia kehollisia harjoituksia ja joogaa. Näin yhdistämme kehon, mielen ja sielun.

Matkaohjelma on sitoumuksetta eli muutoksia siihen voi tulla vielä paikan päälläkin – kuljemmehan intuition johdattamana.

Alla näet kuvauksen retriitistä.
Aloitamme retriitin syyspäiväntasauksen energioissa maanantaina Ubudista, Unescon maailmanperintökohteesta. Siellä vietämme 2 yötä.

Toisena päivänä vierailemme Tirta Empul lähdevesitemppelissä ja saamme siellä siunauksen. Sanni kanavoi ja käyttää vuonna 2017 hänelle siellä annettua Valon Avaintaan. Jatkamme matkaa maailmankuuluille riisiterasseille ja takaisin Ubudiin. Seuraavana päivänä jatkamme matkaa.

Vietämme seuraavat 2 yötä  Les waterfall Vesiputouslaaksossa viidakossa.  Tämä on käsittämättömän upea pyhä paikka, jossa saamme mm. Lähdevesitemppelin ja Vesiputouksen siunaukset. Koemme vahvaa yhteyttä luonnon ja vuoriston kanssa ja teemme yhdessä avaavia ja lempeitä harjoituksia. Nautimme iltaisin nuotiosta tähtitaivaan alla.

Viimeinen yöpymispaikkamme on upea Poinciana Resort meren rannalla Pohjois-Balilla. Täältä retkeilemme pyhään temppeliin. Lisäksi saamme meressä siunauksen, jonka Sanni kanavoi. Avaamme auringon portin ja teemme pyhän seremonian. On myös mahdollista, että meren siunaus saadaan veneellä – mutta tämä selviää myöhemmin.

Majoitus on yhden hengen huoneissa, mutta toki jos haluat jakaa huoneen ystäväsi tms. kanssa tämäkin järjestyy retriittihinnan ollessa sama molemmissa tapauksissa.

Ohjelma sitoumuksetta, sillä tähän voi tulla muutoksia vielä matkallakin:
23.9 UBUD
Saapuminen retriittikohteeseen
16.00 Retriitin aloitusrinki, syyspäiväntasauksen energiat ja lahjat, tervetuloa retriitille, Sanni kanavoi
19.00 Illallinen
21.00 Iltameditaatio syyspäiväntasauksen energioissa, Sanni

24.9 UBUD
7.00 Aamun aloitusrinki ja kehonavaus (Sini-Maria), lyhyt meditaatio
8.00 Aamiainen
9.00 Tirta Empul lähdevesitemppelin siunauskaste, lisäksi Sanni kanavoi ja käyttää Tirta Empulissa vuonna 2017 saatua Valon Avaintaan
13.00 Rice Terraces, lounas
Omaa aikaa Ubudissa
19.00 Yhteinen illallinen

25.9 LES WATERFALL, VIIDAKKO-VESIPUTOUSLAAKSO
7.00 Aamun aloitusrinki, kehonavaus (Sini-Maria) ja lyhyt meditaatio
8.00 Aamiainen
9.00 Lähtö
11.00 Vuoristossa maadoittuminen, elementtien tasapainotus-meditaatio sekä tulivuoren siunaus (Sanni) ja lounas
16.00 Viidakkolaaksoon saapuminen
18.00 Yhteinen illallinen
20.00 Iltameditaatio nuotiolla

26.9 LES WATERFALL, VIIDAKKO-VESIPUTOUSLAAKSO
7.00 Aamun aloitusrinki, kehonavaus (Sini-Maria) ja meditaatio
8.00 Aamiainen
9.00 Pyhä Lähdevesitemppeli sekä Vesiputoustemppelin tervetuloa siunaus ja kaste
13.00 Päivällinen
Omaa aikaa luonnossa
18.00 Yhteinen illallinen
19.00 Iltameditaatio nuotiolla

27.9 LES WATERFALL, VIIDAKKO-VESIPUTOUSLAAKSO
7.00 Patikointi vuoren rinteelle Sini-Marian johdattamana
9.00 Aamiainen
Omaa aikaa luonnossa
13.00 Päivällinen
17.00 Siirtyminen Poincianaan meren rannalle
19.00 Yhteinen illallinen
21.00 Iltameditaatio rannalla

28.9 POINCIANA
7.00 Aloitusrinki ja meren vihkimys, Sanni kanavoi
9.00 Aamiainen
Omaa aikaa – tai veneily/risteily merellä ja delfiiniyhteyden vahvistaminen sekä uiminen
13.00 Päivällinen
17.00 Päätösrinki ja Auringon portin avaaminen ja Auringon Vihkimys -seremonia, Uuden Ajan Lahjat
19.00 Yhteinen päätös illallinen
21.00 Iltameditaatio rannalla

29.9 POINCIANA
7.00 Aloitusrinki ja kehonavaus
9.00 Aamiainen
Retriitin päättäminen, kiitosmeditaatio ja unelmien luominen

Matkan aikaisen varaajan hinta on 25.7. asti 2333 ja tämän jälkeen 2888 euroa plus lennot, jotka jokainen varaa ja maksaa itse. Lennot näyttävät maksavan noin 530 euroa, mutta tämä voi toki muuttua eli tieto on sitoumuksetta. Retriitin hinta sisältää lähes kaiken Balilla eli mm. majoituksen, ruoat, kuljetukset, ohjelman, sisäänpääsymaksut temppeleihin yms. Tarkemmissa tiedoissa kerrotaan lisää mm. lennoista. Jokainen retriittiläinen on velvoitettu ottamaan itselleen matkavakuutuksen. Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. Huomaathan, että retriitti on vain täysi-ikäisille.

Uusi matkapakettilaki kieltää varaus- tai ennakkomaksujen keräämisen ilman pienyrittäjälle mittavia vakuusmaksuja. Tämän vuoksi retriittimaksu maksetaan kokonaan retriitin jälkeen. Saat laskun varatessasi paikan. Maksu erääntyy retriitin toteuduttua sen loppumista seuraavana päivänä.

Retriitille ilmoittautuneille on oma suljettu Facebook -ryhmä. Siellä jaetaan lentoihin ja matkustamiseen liittyvää tietoa. Ryhmään pääsy takaa sinulle paikan retriitillä ja on myös sitova ilmoittautuminen matkalle. Voit ottaa kaikissa epäselvissä asioissa yhteyttä Sanniin ja Sini-Mariaan.

Huom! Matka vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän. Ryhmän koko on myös rajattu, joten kannattaa toimia pian! Salli itsellesi paras ja kuuntele sydämesi ääntä, anna sen kertoa, miksi tulisit mukaan. Mitä sydämesi sanoo tästä? Rakkaudella Sanni