Enkelihoitajakoulutus

Tätä on kyselty paljon! Uusitun enkelihoitajakoulutuksen toinen ryhmä valmistui kesän korvilla 2019! Miten mahtavia hoitajia tästä valmistuikaan. He pitävät jo itsenäisesti koulutuksiakin. Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2020.

Enkelihoitajakoulutus on huikea mahdollisuus matkata omalla elämänpolullaan enkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa ja samalla oppia vahva rentouttamisen taito. Uuden ajan mahtavissa, kristallisissa, kultaisissa ja säteilevissä energioissa.

Uusittu Enkelihoitajakoulutus on neljä päivää. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat ennakkoon kirjallisen materiaalin, jonka käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta. Materiaali keskittyy enkelityöskentelyn lisäksi rentoutouttamisen upeaan taitoon. Rentous on ihana lähtökohta enkelityöskentelylle ja sen merkitystä nykyisessä hetkisessä elämässä tuskin voi ylikorostaa.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi.

Koulutuksen aikana tarkastelet omaa tapaasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää kanavointia, hoitojen tekemistä, ryhmän vetämistä, Intuitio-korttien käyttöä ja paljon muuta. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien sekä korkeimman minäsi kanssa.

Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta koulutuksesta. Ryhmässä tapahtuvaan koulutukseen kuuluu myös enkelimeditaation pitäminen ryhmälle. Näin hoitajuutesi entisestään voimistuu.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi ja täydemmin kehossasi. Ihmeet ovat mahdollisia!

Moni enkelihoitajuudesta kiinnostunut on kokenut hyväksi opiskella ilman ryhmää. Ennakkoon opiskellaan sama paketti kuin ryhmässäkin, mutta sen jälkeen tapaamme tai olemme Skypen kautta yhteydessä yhteensä 5 kertaa. Itsenäistä työskentelyä on joka välissä. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta tästäkin kokonaisuudesta.

Kysy rohkeasti lisää kummasta vain vaihtoehdosta ja tule mukaan!  Anna sydämesi johdattaa kulkuasi. Nyt on ilon ja suuruuden aika! Uskalla olla oman itsesi paras versio!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: