Tauluja myynnissä

Taulu Minä Olen, joka on yksi Ultra-päivien näyttelyn maalauksista ja maalattu yleisön edessä. Työt ovat nyt myynnissä. Näet kaikki kuusi upeaa (100 *150 cm) kaunotarta Galleriasta sekä kotonani Kivenlahdessa. Tiedustelut sanni.nevalainen@gmail.com ja puh. 044-2778 654.

Öljyvärimaalauksiani on myynnissä kotonani Espoon Kivenlahdessa. Useat niistä on maalattu enkeleiden kanssa, jolloin ne toimivat myös työkaluina ja portaaleina enkeleiden energioihin ja maailmaan. Näin ne kohottavat myös tilan energioita, jossa ne ovat. Tässä on nähtäväksesi maalausten kuvia. Värit saattavat poiketa reilustikin kuvista. Osassa on myös kiillettä, joka näyttää eri valossa erilaiselta. Kiillettä on saatavissa kaikkiin töihin pyynnöstä. Klikkaamalla kuvaa saat koko maalauksen näkyviin. Maalausten koot vaihtelevat 30*30 senttisistä 100*150 senttisiin.

Suurin osa maalauksistani ei päädy nettiin vaan myyn ne suoraan kotoani. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla maalauksia katsomaan! Kerron mielelläni lisää. Hinnat vaihtelevat koon ja maalauksen mukaan.

Maalaan myös tilaustöitä. Niistäkin kerron mielelläni lisää. Ilolla Sanni

Öljyvärityöt myynnissä

Alla näet ns. “Taiteilijavedokseni.”  Näiden suosio on välillä yllättänyt jopa minutkin ja moni on jo ostanut taulun itselleen tai lahjaksi. Mitä useampi taulu, sen vahvemmat ja huikeammat energiat. Viime aikojen eniten myyty Taiteilijavedos on ollut Jumalattaruuden synty. Sen energiat ovat kauniin voimakkaat ja suosittelen sitä kaikille naisille lämmöllä.

Taiteilijavedoksen pohjana on kuva maalauksesta. Jokaisen vedoksen olen käsitellyt yksilöllisesti. Näin jokainen teos on hieman erilainen käsittelytavoista riippuen. Useissa on myös pinnassa kiillettä, joka ei välttämättä näy valokuvissa alla. Taulu on saatavissa myös ilman kiillettä tai halutessasi enemmällä kiilteellä. Voit tulla myös Espoon Kivenlahteen käymään, jolloin viimeistelen taulun läsnä ollessasi. Näin saat juuri sinulle yksilöidyn taulun. Taulujen värit saattavat poiketa sivuilla olevista. Kehykset ovat yleensä hopeiset/tumman harmaat.

Lämpimästi tervetuloa tauluja katsomaan ja ostoksille toivottaa Sanni

Kehystetyn teoksen koko on noin 43*53 cm. Taiteilijavedokset maksavat 95 €/kpl sisältäen arvonlisäveroa 10 %.

Töitäni on myynnissä myös:
Kurssiaikatauluihin:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: