Tauluja myynnissä

Kuva on taulusta Unelma. Koko 60 *60 cm. Myynnissä.

Öljyvärimaalauksiani on myynnissä kotonani Espoon Kivenlahdessa. Useat niistä on maalattu valon maailman ja enkeleiden kanssa, jolloin ne toimivat myös työkaluina ja portaaleina enkeleiden energioihin ja rakkauden maailmaan. Näin ne kohottavat myös tilan energioita, jossa ne ovat. Tässä on nähtäväksesi maalausten kuvia. Värit saattavat poiketa reilustikin kuvista. Osassa on myös kiillettä, joka näyttää eri valossa erilaiselta. Kiillettä on saatavissa kaikkiin töihin pyynnöstä. Klikkaamalla kuvaa saat koko maalauksen näkyviin. Maalausten koot vaihtelevat 30*30 senttisistä 100*150 senttisiin.

Suurin osa maalauksistani ei päädy nettiin vaan myyn ne suoraan kotoani. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla maalauksia katsomaan! Kerron mielelläni lisää. Hinnat vaihtelevat koon ja maalauksen mukaan. Maalausten myynti on vuonna 2020 ollut loistavaa, samoin viime vuonna, lämpimästi tervetuloa niitä katsomaan!

Lue maalaamisestani:
Maalaan myös tilaustöitä:
Maalaamiseeni voit tutustua:
https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.

Sannan palaute tilausmaalauksesta: 2.2.2020
Sanni maalasi minulle tilaustyönä huikean unelmataulun. Taulu on maalattu sopimaan täydellisesti minun energioihini ja sain tauluun heti vahvan kontaktin. Taulun energiat hoitavat ja tukevat minua omassa elämässäni ja koen, että saan siitä voimaa.  Taulu on lisäksi todella kaunis ja upea. Suosittelen lämpimästi oman taulun teetättämistä tilaustyönä.
Halein Sanna

Julian palaute ostetusta maalauksesta 1.2.2020.
“Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Öljyvärityöt myynnissä

Alla näet ns. “Taiteilijavedokseni.”  Näiden suosio on välillä yllättänyt jopa minutkin ja moni on jo ostanut taulun itselleen tai lahjaksi. Mitä useampi taulu, sen vahvemmat ja huikeammat energiat. Viime aikojen eniten myyty Taiteilijavedos on ollut Jumalattaruuden synty. Sen energiat ovat kauniin voimakkaat ja suosittelen sitä kaikille naisille lämmöllä.

Taiteilijavedoksen pohjana on kuva maalauksesta. Jokaisen vedoksen olen käsitellyt yksilöllisesti. Näin jokainen teos on hieman erilainen käsittelytavoista riippuen. Useissa on myös pinnassa kiillettä, joka ei välttämättä näy valokuvissa alla. Taulu on saatavissa myös ilman kiillettä tai halutessasi enemmällä kiilteellä. Voit tulla myös Espoon Kivenlahteen käymään, jolloin viimeistelen taulun läsnä ollessasi. Näin saat juuri sinulle yksilöidyn taulun. Taulujen värit saattavat poiketa sivuilla olevista. Kehykset ovat yleensä hopeiset/tumman harmaat.

Lämpimästi tervetuloa tauluja katsomaan ja ostoksille toivottaa Sanni

Kehystetyn teoksen koko on noin 43*53 cm. Taiteilijavedokset maksavat 98 €/kpl sisältäen arvonlisäveroa 10 %.

Töitäni on myynnissä myös:
Sannin taide:
Maalaan myös tilaustöitä:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.
Ota yhteyttä: