Tauluja myynnissä

Maalaan usein valon maailman ja enkeleiden kanssa. Tällöin taulut toimivat energiatyökaluina ja kohottavat energioita lähellään. Maalausten värit saattavat poiketa kuvien väreistä. Osassa on myös kiillettä, joka näyttää eri valossa erilaiselta. Maalausten koot vaihtelevat 20*20 senttisistä 100*150 senttisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla maalauksia katsomaan! Hinnat vaihtelevat koon ja maalauksen mukaan. Lämpimästi tervetuloa tunnustelemaan ja katsomaan tauluja Espoo Kivenlahteen!

Maalaamisestani:
Maalaan myös tilaustöitä:
Maalaamiseeni voit tutustua:
https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.

Sannan palaute tilausmaalauksesta: 
Sanni maalasi minulle tilaustyönä huikean unelmataulun. Taulu on maalattu sopimaan täydellisesti minun energioihini ja sain tauluun heti vahvan kontaktin. Taulun energiat hoitavat ja tukevat minua omassa elämässäni ja koen, että saan siitä voimaa.  Taulu on lisäksi todella kaunis ja upea. Suosittelen lämpimästi oman taulun teetättämistä tilaustyönä.
Halein Sanna

Julian palaute ostetusta maalauksesta:
“Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Klikkaamalla kuvaa saat koko maalauksen näkyviin.

Taulut myynnissä

Alla näet ns. “Taiteilijavedokseni.”  Näiden suosio on välillä yllättänyt jopa minutkin ja moni on jo ostanut taulun itselleen tai lahjaksi. Mitä useampi taulu, sen vahvemmat ja huikeammat energiat. Viime aikojen eniten myyty Taiteilijavedos on ollut Jumalattaruuden synty. Sen energiat ovat kauniin voimakkaat ja suosittelen sitä kaikille naisille lämmöllä.

Taiteilijavedoksen pohjana on kuva maalauksesta. Jokaisen vedoksen olen käsitellyt yksilöllisesti. Näin jokainen teos on hieman erilainen käsittelytavoista riippuen. Useissa on myös pinnassa kiillettä, joka ei välttämättä näy valokuvissa alla. Taulu on saatavissa myös ilman kiillettä tai halutessasi enemmällä kiilteellä. Voit tulla myös Espoon Kivenlahteen käymään, jolloin viimeistelen taulun läsnä ollessasi. Näin saat juuri sinulle yksilöidyn taulun. Taulujen värit saattavat poiketa sivuilla olevista. Kehykset ovat yleensä hopeiset/tumman harmaat.

Lämpimästi tervetuloa tauluja katsomaan ja ostoksille toivottaa Sanni

Kehystetyn teoksen koko on noin 43*53 cm. Taiteilijavedokset maksavat 99 €/kpl sisältäen arvonlisäveroa 10 %.

Töitäni on myynnissä myös:
Sannin taide:
Maalaan myös tilaustöitä:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.
Ota yhteyttä: