Tauluja myynnissä

Öljyvärimaalauksiani on myynnissä kotonani Espoon Kivenlahdessa. Useat niistä on maalattu enkeleiden kanssa, jolloin ne toimivat myös työkaluina ja portaaleina enkeleiden energioihin ja maailmaan. Tässä on nähtäväksesi maalausten kuvia. Värit saattavat poikeata reilustikin kuvista. Osassa on myös kiillettä, joka näyttää eri valossa erilaiselta. Klikkaamalla kuvaa saat koko maalauksen näkyviin. Maalausten koot vaihtelevat 30*30 senttisistä 100*80 senttisiin. Osassa maalauksia on myös kehykset, vaikkei niitä näykään kuvissa.

Suurin osa maalauksistani ei päädy nettiin vaan myyn ne suoraan kotoani. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tulla maalauksia katsomaan! Kerron mielellän lisää. Hinnat vaihtelevat koon ja maalauksen mukaan.

Muistathan, että maalaan myös tilaustöitä. Niistäkin kerron mielelläni lisää.

Öljyvärityöt myynnissä

Alla näet ns. “Taiteilijavedokseni.”  Näiden suosio on välillä yllättänyt jopa minutkin ja moni on jo ostanut taulun itselleen tai lahjaksi. Mitä useampi taulu, sen vahvemmat ja huikeammat energiat ovat yhdessä. Viime aikojen eniten myyty Taiteilijavedos on ollut Jumalattaruuden synty. Sen energiat ovat huikean voimakkaat ja suosittelen sitä kaikille naisille lämmöllä.

Taiteilijavedoksen pohjana on kuva maalauksesta. Jokaisen vedoksen olen käsitellyt yksilöllisesti. Näin jokainen teos on hieman erilainen käsittelytavoista riippuen. Useissa on myös pinnassa kiillettä, joka ei välttämättä näy valokuvissa alla. Taulu on saatavissa myös ilman kiillettä tai halutessasi enemmällä kiilteellä. Voit tulla myös Espoon Kivenlahteen käymään, jolloin viimeistelen taulun läsnäollessasi. Näin saat juuri sinulle yksilöidyn taulun. Taulujen värit saattavat poiketa sivuilla olevista. Kehyksiä on useimpiin saatavilla hopeisina tai valkoisina.

Kehystetyn teoksen koko on noin 43*53 cm. Taiteilijavedokset maksavat 95 €/kpl sisältäen arvonlisäveroa 10 %.

Töitäni on myynnissä myös