Tauluja myynnissä

44 maalaustani ja Katja Frangen upeat tekstit, näin syntyivät Intuitio-kortit. Voit ostaa niitä suoraan minulta. Saat kortit halutessasi omistuskirjoituksella.

Öljyvärimaalauksiani on myynnissä kotonani Espoon Kivenlahdessa. Tässä niiden kuvia. Koot ja hinnat vaihtelevat. Värit saattavat poikeata reilustikin kuvista.  Klikkaamalla kuvaa saat koko maalauksen näkyviin. Maalausten koot vaihtelevat 30*30 senttisistä 100*80 senttisiin. Osassa maalauksia on myös kehykset, vaikkei niitä näykään kuvissa.

Öljyvärityöt myynnissä

Alla uudet “Taiteilijavedokseni.” Edellinen sarja valmistui vuonna 2008 ja nyt on ilo myydä näitä. Näistä on tullut erittäin suosittuja ja moni on jo ostanut taulun itselleen tai lahjaksi. Mitä useampi taulu, sen vahvemmat ja huikeammat energiat ovat yhdessä.

Taiteilijavedoksen pohjana on kuva maalauksesta. Jokaisen vedoksen olen käsitellyt yksilöllisesti. Näin jokainen teos on hieman erilainen käsittelytavoista riippuen. Useissa on myös pinnassa kiillettä, joka ei välttämättä näy valokuvissa alla. Saatavilla myös ilman kiillettä. Taulujen värit saattavat poiketa sivuilla olevista. Kehyksiä on useimpiin saatavilla hopeisina tai valkoisina.

Kehystetyn teoksen koko on noin 43*53 cm. Taiteilijavedokset maksavat 95 €/kpl sisältäen arvonlisäveroa 10 %.

Töitäni on myynnissä myös