Koli, Voimapaikkojen Suojelija -koulutus

Sydämelliset kiitokset huikeasta ja käsittämättömän upeasta kurssista! Kohti uusia seikkailuja – niistä lisää myöhemmin. Toiveita paikoista, joissa kurssin voisi pitää otan mielelläni vastaan.
Tämän huikean kurssin ajankohta viikolla 38 on Syyspäiväntasauksen energioiden tunnelmissa (syyspäiväntasaus on 22.9.)
Koli on Pohjolan voimakas Voimapaikka. Sen ikiaikaiset energiat mahdollistavat voimakkaan luonnon ja itsensä kokemisen sekä oivaltamisen. Minulle Koli on yksi henkisistä kotipaikoistani. On suuri ilo saada pitää Kolilla Voimapaikkojen Suojelijakoulus Mattilan tilan eli Kolin Keitaan hurmaavassa vieraanvaraisuudessa sekä Kolin luonnossa ja huipuilla.
 
Alustava ohjelma:
 
18.9.
16-18 majoittuminen Kolin Keitaalle eli Mattilan tilalle.
18 aloitus Mattilassa. Hetkessä eläen ja intuitiota seuraten laskeudumme itseemme ja kurssille joko Mattilan lähiympäristössä tai Pielisen rannassa. 
20.00. illallinen.
Illalla sauna.
 
19.9. lauantaina
9-10 aamupala.
10.30 lähdemme autoilla kohti Kolin huippuja. Meille avataan henkimaailman toimesta vihkimyspolku. Näin pääset syvemmälle omaan itseesi ja kosketuksiin ikiaikaisen kanssa. Vihkimyspolun kulkeminen auttaa sinua astumaan korkeampaan värähtelyyn, vieläkin syvemmälle omaan itseesi eli ikäänkuin päivittää sinua. Myös immuniteettiasi vahvistetaan ja luodaan toimivaa käytäntöä pysyä täysin omissa energioissaan.
13-14 keittolounas Ukko-Kolin juurella nuotiopaikalla
14 jatkamme Kolin huipuille. Mukana päivässä on runsaasti myös luonnonhenkiä ja monenlaista väkeä henkimaailman puolelta. Päivä huipentuu Akka-Kolilla, transformaatio Kolilla (viralisesti Paha-Koli) ja Ukko-Kolilla.
17 olemme takaisin Mattilassa, vapaa-aikaa.
18.30-19.30 illallinen
Illalla sauna halukkaille.
 
 
20.9. sunnuntaina:
9-10 aamiainen.
10-12 kuuntelemme johdatusta, missä olemme ja mitä meille avataan. Paikkoja, jonne meidät on kutsuttu on useita – mitä valitsemme tuossa hetkessä. Koulutuksen lopetus.
12-13 lounas.
 
Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää. Saamme viikonloppuna myös mm. Pielisen vihkimyksen.
 
Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät, tuulenpitävää/vedenpitävää sekä istuinalusta ja varalle lämmintä lisävaatetta sekä riittävästi juotavaa.
 
Kurssin hinta on 15.7. asti 395 euroa ja sen jälkeen 444 euroa.
Mattilaan maksetaan majoituksesta ja ruuasta paikan päällä 150 euroa ja Sannille kurssista 245/294 euroa, josta toimisto- ja varauskulu on 150 e ja joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän maksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Tätä maksua ei palauteta edes sairastapauksessa. Majoitus on Kolin Keitaalla eli Mattilassa kahden tai kolmen hengen huoneissa tai lämpöeristetyissä, ihanissa aitoissa.
 
On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.
Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni
 
Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.
 
Lue lisää Sannista:
www.valonvoimaa.fi.
 
Lisätietoja Keitaasta:
http://kolinkeidas.com/

 

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: