Sannista

Elämänpolkuni on kulkenut Reikin kautta enkeleiden ja valon maailmaan. Elämäni on muuttunut täysin sen jälkeen, kun kävin “sattumalta” Reiki 1-kurssin Espoon Työväenopistossa helmikuussa 2006. Etsiskelin jotain elämääni – periaatteessa kaikki oli hyvin, minulla oli mm. upea ekonomin työ If vahinkovakuutus- yhtiössä Suomen henkilöasiakkaiden verkkopalveluista vastuullisena, mutta jonkinlainen levottomuus vallitsi kuitenkin minussa. Sattumaan en enää usko. Uskon, että kaikesta mitä eteemme tuodaan, voi oppia ja oivaltaa. MIten upeassa, synkronistisessa maailmassa elämmekään! Luoden ajatuksilla ja sanoilla joka hetki tulevaa – tiedostimmepa tämän tai emme.

Vuodesta 2008 alkaen olen ollut päätoimisesti ollut hyvinvointiyrittäjä. Tätä ennen opiskelin Reikiä ja enkeli-asioita ja pidin näitä kursseja. Kiitos ihanat oppilaani ja asiakkaani! Mikä ilo ja kunnia onkaan saada kulkea rinnalla ja nähdä se  huikea muutos, kun ihminen puhkeaa kukkaan ja ottaa omat voimansa ja kykynsä käyttöönsä ja luo omaa elämäänsä tietoisesti!

Nykyään nautin erityisesti erilaisten kurssien ohjaamisesta, esiintymisestä tapahtumissa ja messuilla, kolmannen kirjani kirjoittamisesta, maalaamisesta enkeleiden ja valon maailman kanssa ja monesta muusta, mihin tunnen syvää intohimoa ja innostusta. Minua voi kutsua myös henkiseksi Uuden ajan valmentajaksi, näkijäksi ja Valon Taiteilijaksi.

Matkani on kulkenut mm. vuonna 2008 sekä Rentoutusopastaja SHY:ksi että Hypnoosiohjaajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä. Vuonna 2009 valmistuin lisäksi Suggestovalmentajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä ja keväällä 2010 Suggestoterapeutti SHY:ksi samasta yhdistyksestä.

Vuoden 2009 alusta syyskuun 2010 alkuun toimin myös Suomen Hypnoosiyhdistyksen koulutusvastaavana ja sen jälkeen jatkoin samassa yhdistyksessä Rentoutusohjaajien kouluttajana. Monta vuotta opetin myös Reikiä sekä yksityisesti että Espoon että Helsingin työväenopistossa. Espoon työväenopistossa opetin lisäksi intialaista päähierontaa ja suggestorentoutusta. Lopetin pitämieni kurssien laskemisen 50:een Reiki 1-kurssiin ja 50:nteen valmistuneeseen Reiki Masteriin, joten Reiki ja sen opettaminen on edelleen yksi suuri rakkaus elämässäni.

Kiitollisena olen saanut myös pitää upeiden enkelikurssien ja muiden voimakkaasti valon maailman ohjauksessa pidettyjenn kurssien lisäksi enkelihoitajakoulutuksia. On ollut ilo saada kulkea upeiden oppilaiden rinnalla ja nähdä heidän kasvavan omaan suuruuteensa ja potentiaaliinsa johdattaen myös asiakkaita ja oppilaita valon tielle ja omaan itseensä ja voimaansa. Koulutus on uusittu vuonna 2018 ja uudistetusta koulutuksesta tullut palaute on ollut ihan mahtavaa!

Maalannut olen aina. Vuodesta 2006 alkaen olen maalannut öljyväreillä. Yhdeksän viime vuoden ajan olen pitänyt lukuisan määrän näyttelyitä. Helmikuussa 2017 oli minulla ilo pitää näyttely Finlandia-talon Galleria Verandassa. Tämä oli yhden unelmani täyttymys. Kesällä 2019 minut on pyydetty Ultra-päivien viralliseksi taiteilijaksi! On huikeaa maalata Valon maailman kanssa sinne näyttely! Maalaaminen enkeleiden ja valon maailman ohjauksessa ja myös töiden myynti on minulle suuri ilo. On huikeaa, miten korkeat, parantavat energiat leviävät töideni kautta.

Kesällä 2013 pidin ensimmäiset kanavoidun maalaamisen kurssit. Oppilaina on ollut akvarelli- akryyli- ja öljyvärimaalareita aloittelijoista konkareihin. Voidaankin sanoa, että luovuuden kukkaan puhkeaminen ja ilo ovat olleet kantavia tuomisia kursseilta itse töiden ja kokemusten lisäksi. Yhden ensimmäisen kesän oppilaani kanssa pidin jopa syksyllä 2014 yhteisnäyttelyn Kirkkonummen kirjastossa. Joskus unelmat toteutuvat nopeammin kuin osaa odottaakaan.

Valon maailma enkeleineen, ylösnousseine mestareineen, lohikäärmeineen ja muine upeine valo-olentoineen ovat elämäni parhaita asioita. Kesällä 2014 pidin ensimmäiset Tähtiportit ja voimapaikat kurssit. Niillä koettiin huikeita uuden ajan vihkimyksiä, valon portaalien avaamista, kristalliverkon uusimista ja eheyttämistä sekä Äiti Maan energioiden kanssa työskentelyä. Lisäksi saimme ikiaikaista viisautta uuden ajan energioihin tuotuna sekä työkaluja, joilla jatkaa työskentelyä. Mitä tällaiselle kurssille osallistuminen voikaan tarjota omalle muutoksellesi? Näitä kursseja on ollut siitä lähtien ja jatkoa seuraa.

Vuonna 2015 on ollut mahtavaa saada pitää uusi kolmiosainen kurssi aurinkokiekoista ja olla omalta osalta tuomassa tätä loistavaa energiaa ja niiden käyttöä maan päälle. Nyt nuo 12 kiekkoa ovat taas käytettävissämme 9.12.2015 alkaen.

Pitkäaikainen haaveeni, Havaijin-matka (Jumalatar-vihkimyskurssi) oli Kauailla maaliskuussa 2016. Sanat eivät riitä näitä upeuksia kuvailemaan. Kiitoksia kaikille!

Kesäkuussa 2016 oli uutuutena Kolilla 4 päivää kursseja täysikuun ja kesäpäivänseisauksen aikana. Entistä enemmän ykseydessä ollen ja oppilaitakin sinne ohjaten. Voit lukea elokuun 2016 Sielunpeili-lehdestä lisää Kolin maalauskurssista. Rauhassa, Ilossa, Valossa, Rakkaudessa ja Totuudessa. Nyt Kolin huiput ovat pysyvästi viidennessä ulottuvuudessa. Kurssit jatkuvat kesäkuussa 2017 maalaa enkeleiden kanssa kurssilla sekä tähtivihkimyskurssilla.

Heinäkuussa 2016 tein kukkatippoja arkkienkelien, yksisarvisten, jumalatarten ja mestareiden kanssa ja niitä on myyty jo nyt yllättävänkin runsaasti, myös ammattilaiskäyttöön.

Uutuutena alkoivat syksyllä 2016 kaukohoitoillat enkeleiden kanssa. Heidän pyynnöstään ja ohjauksestaan pidän jatkossa kerran kuussa myös näitä. Jokaisella illalla on oma teemansa, mutta yleistä on ihana, parantava enkelienergia.

Kesällä 2016 olin esiintymässä Neljän Tuulen juhlaleirillä ja tutustuin siellä Katja Frangeen. Tämä ystävyys on johtanut siihen, että Katja Frange on kirjoittanut 44 maalaukseeni upeat tekstit. Näin syntyivät Intuitio-kortit, jotka Viisas Elämä kustantaa. Myyntiin ne tulivat helmikuussa 2017 Minä Olen messuille ja niiden myynti on ylittänyt kaikki odotukset.

Kesällä 2017 oli upeaa levittää huikeita energioita Ultra-päivillä ja lokakuussa Hengen ja Tiedon messuilla.

4.4. 2018 koitti kauan odotettu päivä, kun kirjani Enkeleiden matkassa tuli myyntiin. Kirjan kustantaja on Viisas Elämä. Siitä myydään jo toista painosta – joten sydämelliset kiitokset ihanat lukijat! Palaute kirjasta on ollut upean kaunista ja kannustavaa, olenpa kuullut kirjan johtaneen jopa uudestisyntymiseen.

Hengen ja Tiedon messuilla oli ihanaa olla toisena vuonna peräkkäin esiintymässä syksylllä 2018. Sydämelliset kiitokset kaikille osallistuneille ja pahoittelut vielä kerran niille, jotka eivät  tälläkään kertaa mahtuneet mukaan – mutta lisää esityksiä tulee.

Helsingin Kirjamessuilla oli ihan mahtavaa olla esiintymässä 27.10.18! Täysi sali tällöinkin enkeleistä kiinnostuneita.

Voi tätä onnea ja riemua! Toinen kirjani Enkelit arjessa ja muistikirjani Rakkauden polulla on juuri ilmestynyt. Kirjan myynti on jo nyt ylittänyt hurjimmatkin toiveeni!

Esiinnyin helmikuussa 2019 Minä Olen messuilla ja huhtikuussa Elämän-ilo messuilla. Nuo meditaatiot olivat aivan huikeita ja sali tupaten täynnä. Sydämelliset kiitokset kaikille osallistuneille!

Monien vuosien toiveeni toteutui kesäkuussa, kun saan aloittaa huikean Voimapaikkojen Suojelija-koulutuksen ja ryhmä onkin ihan täysi! Seuraava ryhmä aloittaa keväällä 2020 – joten ihanuuksia on myös ensi vuonna!

Kesäkuussa tuli myös myyntiin Viisas Elämän kustantantama Tie runsanteen -tallenne, jolla on 2 meditaatiotani. Irtipäästäminen ja Tie yltäkylläisyyteen. Ostamalla sen voit säännöllisesti vain kuuntelemalla päivittyä huikeisiin taajuuksiin ja syvälle itseesi enkeleiden kanssa ja oman sielusi ohjauksessa.

Heinäkuussa pidin enkelimeditaation Ultra-päivillä Kuortaneella, jossa olin myös virallisena taiteilijana.  Näyttelyn Valon Voimaa taulut myivät loistavasti ja maalasin yhden 150`100 cm teoksen yleisön edessä! Olipas ihana tapahtuma, sydämelliset kiitokset!

Ja vielä paranee! Minut on valittu I Love Me -messuille esiintymään lokakuussa, joten lämpimästi tervetuloa sinnekin!

On ihanaa antautua elämän virtaan ja sallia ilon johdattaa. On aika toteuttaa unelmiaan ja antaa valon loistaa. Lämpimästi tervetuloa säteilevään valon maailmaan, matkalle itseesi, omaan voimaasi, rakkauteen ja korkeimpaan potentiaaliisi. Anna valosi säteillä ja uskalla elää unelmasi todeksi! On ilo ja kunnia kulkea rinnallasi!

Ilolla, riemulla, rakkaudella ja kiitollisuudella Sanni

Ultra-lehden enkelikouluni juttuja voit lukea täältä.

Palstani “Taiteen Tavoin” juttuja Minä Olen -lehdessä pääset lukemaan täältä.

Ilkka-lehdessä 7.7. 2019.

Ultra-lehti 5-6/2019 kansi,
sivut 16-17sivut 18-19, sivut 20-21 ja sivu 22 

Rajatieto tv:n haastattelu minusta otsikolla “Rohkeus muutokseen”.
http://www.youtube.com/watch?v=XRk29tspuWQ.
Sielunpeili 8/2018 lehdessä on juttu minusta ja maalaa enkeleiden kanssa kurssista otsikkolla “Enkelit kannustavat iloon ja leikkiin.” Sivu 1, sivu 2 ja sivu 3.
Sielunpeili 3/2018 lehdessä on juttu “Sanni Nevalaisen uutuuskirja viitoittaa enkelipolkua. Matkaopas enkeleiden maailmaan.”
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4.

Sielunpeili 2/2017 lehdessä on juttu “Sanni Nevalaisen taulut tekevät valotyötä Finlandia-talon galleriassa. Valon Voimaa!
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4.

Sielunpeili 5/2016 lehdessä oli juttu “Kolilla maalattiin enkeleiden kanssa” pitämästäni maalauskurssista. Lue se täältä:
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4, sivu 5, sivu 6.

Sielunpeili 3/2016 -lehden juttu Havaijin-reissustamme: Sivu 1, sivu 2, sivu 3.

Vaarojen Sanomat 201706 juttu Kolin näyttelystäni Valon Voimaa.

img_20161125_0008

Lue haastetteluni Sielunpeili-lehdestä 1/2016.
Jumalatarmatka Havaijille.
Sivu 1, Sivu 2, Sivu 3

Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 1
Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 2
Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 3

Kirkkonummen Sanomat

Kirkkonummen Sanomat 19.10.2014

Olin mukana YLE Kioskin ohjelmassa. Katso jakso: