Enkelihoitajakoulutus

Tätä on kyselty paljon! Uusitun enkelihoitajakoulutuksen ensimmäinen ryhmä valmistui kesän korvilla 2018! Miten mahtavia hoitajia tästä valmistuikaan. He pitävät jo itsenäisesti koulutuksiakin.Toinen ryhmä valmistui keväällä 2019 ja seuraava aloittaa syksyllä 2019!

Enkelihoitajakoulutus on huikea mahdollisuus matkata omalla elämänpolullaan enkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa ja samalla oppia vahva rentouttamisen taito. Uuden ajan mahtavissa, kristallisissa, kultaisissa ja säteilevissä energioissa.

Aiemmasta viiden viikonlopun tehopaketista ryhmässä on syntynyt uusi, ytimekäs kokonaisuus. Kolmena viikonloppuna pidettävä koulutus on Uutta Aikaa. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat jo ennakkoon kirjallisen materiaalin, jonka käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta. Materiaali keskittyy enkelityöskentelyn lisäksi rentoutouttamisen upeaan taitoon. Rentous on ihana lähtökohta enkelityöskentelylle ja sen merkitystä nykyisessä hetkisessä elämässä tuskin voi ylikorostaa.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi.

Koulutuksen aikana löydät oman tapasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää niin kanavointia, kaukohoitojen tekemistä, fyysisten hoitojen tekemistä, ryhmän vetämistä, enkeli- ja Intuitio-korttien käyttöä ja paljon muuta. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien sekä korkeimman minäsi kanssa. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta koulutuksesta. Ryhmässä tapahtuvaan koulutukseen kuuluu myös enkelimeditaation pitäminen ryhmälle. Näin hoitajuutesi entisestään voimistuu.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi ja oivaltaen elämääsi syvemmin. Tällöin myös uusien, huikeiden mahdollisuuksien ilmentäminen helpottuu ja mahdollistuu. Ihmeet ovat mahdollisia!

Moni enkelihoitajuudesta kiinnostunut on kuitenkin kokenut oikeaksi opiskella ilman ryhmää, erityisesti viimeisen vuoden aikana. Yksi tällainen huikean säteilevä valo aloittaa oman opiskelunsa muutaman viikon päästä. Tällöin opiskelu on erilaista, mutta moni on kokenut tämän oikeaksi itselleen. Ennakkoon opiskellaan sama paketti kuin ryhmässäkin, mutta sen jälkeen opiskelu on jokaiselle räätälöity. Tapaamme säännöllisesti, yhteensä 5 kertaa tämän koulutuksen aikana ja itsenäistä työskentelyä on joka välissä. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta tästäkin kokonaisuudesta.

Kysy rohkeasti lisää kummasta vain vaihtoehdosta ja tule mukaan!  Anna sydämesi johdattaa kulkuasi. Nyt on ilon ja suuruuden aika! Uskalla olla oman itsesi paras versio!