Enkelihoitajakoulutus

Tätä on kyselty paljon! Uusittu enkelihoitajakoulutus alkaa pian! Huikea mahdollisuus matkata omalla elämänpolullaan enkeleiden, ylösnousseiden mestereiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa ja samalla oppia vahva rentouttamisen taito. Uuden ajan mahtavissa, säteilevissä energioissa. Entisen viiden viikonlopun sijasta nyt kolmena viikonloppuna pidettävä “tehopaketti”, joka muuttaa voimakkaasti elämääsi. Kuuntele sydämesi viisautta, onko juuri se, mikä vie sinua parhaiten omaan itseesi ja valon maailmaan? Koulutuksesta vastaa enkeleiden puolelta arkkienkeli Metatron.

Aiemmasta viiden viikonlopun tehopaketista on nyt syntynyt uusi, ytimekäs kokonaisuus. Kolmena viikonloppuna pidettävä koulutus on Uutta Aikaa. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat jo ennakkoon materiaalin rentouttamista, jota käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi. Tämä on aivan huikea mahdollisuus edetä omalla elämänpolullaan!

Koulutuspäiviemme aikana löydät oman tapasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää runsaasti harjoituksia ja saat käyttöösi upeita, uusia, säteileviä enkelityökaluja. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien kanssa.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi. Tällöin myös uusien, huikeiden mahdollisuuksien ilmentäminen helpottuu ja mahdollistuu. Ihmeet ovat mahdollisia!

Anna itsellesi mahtava lahja ja tule mukaan! Nyt on sen aika!