Enkelihoitajakoulutus

Tätä on kyselty paljon! Uusitun enkelihoitajakoulutuksen ensimmäinen ryhmä valmistui kesän korvilla 2018! Miten mahtavia hoitajia tästä valmistuikaan. He pitävät jo itsenäisesti koulutuksiakin! Toinen ryhmä aloittaa maaliskuussa 2019!

Vielä muutama paikka vapaana tälle Espoon Kivenlahdessa tapahtuvalle koulutukselle, jossa kohdataan aidosti ihminen ihmisenä. Tämä ei siis ole mikään verkkokoulutus.

Enkelihoitajakoulutus on huikea mahdollisuus matkata omalla elämänpolullaan enkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa ja samalla oppia vahva rentouttamisen taito. Uuden ajan mahtavissa, säteilevissä energioissa. Entisen viiden viikonlopun sijasta nyt kolmena viikonloppuna pidettävä “tehopaketti”, joka muuttaa voimakkaasti elämääsi. Kuuntele sydämesi viisautta, onko juuri se, mikä vie sinua parhaiten omaan itseesi ja valon maailmaan? Koulutuksesta vastaa enkeleiden puolelta arkkienkeli Metatron.

Aiemmasta viiden viikonlopun tehopaketista ryhmässä on syntynyt uusi, ytimekäs kokonaisuus. Kolmena viikonloppuna pidettävä koulutus on Uutta Aikaa. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat jo ennakkoon materiaalin rentouttamista, jota käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi. Tämä on aivan huikea mahdollisuus edetä omalla elämänpolullaan!

Koulutuspäiviemme aikana löydät oman tapasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää runsaasti harjoituksia ja saat käyttöösi upeita, uusia, säteileviä enkelityökaluja. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien kanssa.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi. Tällöin myös uusien, huikeiden mahdollisuuksien ilmentäminen helpottuu ja mahdollistuu. Ihmeet ovat mahdollisia!

Moni enkelihoitajuudesta kiinnostunut on kuitenkin kokenut oikeaksi opiskella ilman ryhmää, erityisesti viimeisen vuoden aikana. Yksi tällainen huikean säteilevä valo aloittaa oman opiskelunsa muutaman viikon päästä. Tällöin opiskelu on erilaista, mutta moni on kokenut tämän oikeaksi itselleen. Ennakkoon opiskellaan sama paketti kuin ryhmässäkin, mutta sen jälkeen opiskelu on jokaiselle räätälöity. Tapaamme säännöllisesti, yhteensä 5 kertaa tämän koulutuksen aikana ja itsenäistä työskentelyä on joka välissä. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta tästäkin kokonaisuudesta.

Kysy rohkeasti lisää kummasta vain vaihtoehdosta ja tule mukaan!  Anna sydämesi johdattaa kulkuasi. Nyt on ilon ja suuruuden aika!