Enkelihoitajakoulutus

Tätä on kyselty paljon! Enkelihoitajakoulutus on uudistunut! Aiemmasta viiden viikonlopun tehopaketista on nyt syntynyt uusi, ytimekäs kokonaisuus. Kolmena viikonloppuna pidettävä koulutus on Uutta Aikaa. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat jo ennakkoon materiaalin rentouttamiseen, jota käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi. Tämä on aivan huikea mahdollisuus edetä omalla elämänpolullaan!

Koulutuspäiviemme aikana löydät oman tapasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää runsaasti harjoituksia ja saat käyttöösi upeita, uusia, säteileviä enkelityökaluja. Tutustut moniin mahtaviin valon auttajiin. Koulutuksesta vastaa enkeleiden puolelta arkkienkeli Metatron.

Uusia enkeleitä tulee jatkuvasti auttamaan maapallon kehitystä. Elämme huikeita aikoja, jatkuvaa muutosta ja kultaisen ajan alkua. Koulutukseen osallistumisen kautta olet yhteydessä enkeleihin, ylösnousseisiin mestareihin ja yksisarvisiin. Yhteys omaan sieluusi vahvistuu ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle omana itsenäsi. Näin myös uusien, huikeiden mahdollisuuksien ilmentäminen helpottuu ja mahdollistuu. Ihmeet ovat mahdollisia!

Anna itsellesi mahtava lahja ja tule mukaan! Nyt on sen aika!