Enkelikurssit

Enkelikurssi on huikea mahdollisuus vahvistaa yhteyttä omiin korkeampiin tasoihinsa, voimistaa yhteyttä enkeleihin ja muihin valon auttajiin ja oivaltaa elämäänsä syvemmin.

Olen pitänyt enkelikursseja vuodesta 2007 alkaen. Enkeleiden pyynnöstä olen luopunut etukäteisohjelmasta. Jokainen kurssi on omanlaisensa kokonaisuus juuri kyseessä olevalle ryhmälle. Kanavoin kurssin kyseisessä hetkessä. Palaute, jota olen tästä saanut on ihan huikeaa. Pidän ryhmän myös pienenä, jolloin ehdin tunnustella jokaista kurssilaista energeettisesti ja auttaa myös yksilöllisesti enkeliyhteyden luomisessa. Ryhmän energia samassa tilassa läsnä ollen on käsittämättömän ihanaa! Läsnäolo ja mahdollisuus kohdata toiset kurssilaiset kasvokkain voimistaa omaa uskallusta olla läsnä itselleen. Tämä ei ole nettikurssi vaan läsnä ollaan ihan oikeasti ihminen ihmiselle. Kurssilla saat juuri sitä, mitä tarvitset.

Enkelikurssilla vahvistat tai luot omaa yhteyttä valon enkeleihin, arkkienkeleihin, yksisarvisiin ja ylösnousseisiin mestareihin. Tämä voi tuoda sinulle huikeita, ikimuistoisia kokemuksia ja auttaa sinua oivaltamaan elämääsi laajemmin. Kurssilla on vahvana myös yhteys omaan sieluun. Miten sitä vahvistaa, miten kuulla oma ohjauksensa ja miten näin kulkea omaa ainutlaatuista elämänpolkuaan. Voit myös saada valtavasti selkeyttä omaan elämääsi ja sen suuntaan.

Kurssilla saat paljon tietoa kaikista edellä mainituista valon auttajista. Puhdistumme vanhasta säteilevien auttajien avulla ja otamme vastaan uutta. Näin sinun on helpompi luoda unelmasi todeksi ja uskaltaa olla entistä enemmän oma, upea itsesi, tehden yhteistyötä enkelimaailman ja korkeimman ja puhtaimman valon auttajien kanssa. Kurssilla haetaan myös vahvaa, toimivaa yhteyttä äiti maahan, onhan tämä perusta kaikelle enkelityöskentelylle. Tarvittaessa pyydämme saada tarkastella myös sielunsuunnitelmaa ja elämäntehtävää. Näihin voi myös pyytää kurssilla muutoksia.

Kurssilla tulet tietoiseksi portinvartijastasi. Kurssilla ja sen jälkeen on näin ihanaa ja turvallista olla yhteydessä valon maailmaan. Arkkienkeli Mikael on voimakkaasti läsnä koko kurssin suojelijana ja arkkienkeli Metatron vastaa koko enkelikoulustani. Niinpä nämä kaksi mahtavaa enkeliä, kuten myös äiti Maria ovat vahvasti läsnä koko kurssin ajan. Yhteytesi heihin ja moneen muuhun syvenee. Teemme myös harjoituksia, joiden tekoa on helppo jatkaa kurssin jälkeen. Tämä johtaa siihen, että yhteydenpitosi korkeimpiin ja puhtaimpiin valo-olentoihin luonnistuu jatkossa vieläkin helpommin.

Kursseilla saadaan aktivointeja (esim. kristallikehovihkimys, solaarivihkimys  ja/tai muita uusia ihania henkimaailman lahjoja) ja fantastisia enkelityökaluja, joilla yhteydenpito korkeisiin valon auttajiin entisestään helpottuu. Oma värähtelytasosi myös kohoaa näiden myötä. Näin olet entistä positiivisempi ja uskallat entistä enemmän luottaa siihen, että elämä kantaa.

Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta kurssista.  Tämä mahdollistaa, että saat juuri ne aktivoinnit, työkalut ja valo-olentoihin tutustumiset, jotka ovat juuri sinulle korkeimmaksi parhaaksi. Niinpä kurssin ohjelma vaihtelee ryhmittäin. Saat kuitenkin aina perusteellista ja ihanaa enkelihoitoa sekä työkaluja ja harjoituksia, joilla voit kurssin jälkeen vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja muihin korkeisiin valon auttajiin. Peruskurssilta saat myös sähköpostitse kirjallisen materiaalin, mutta emme käy sitä ollenkaan yhdessä läpi. Koko aika käytetään ihan oikeasti vahvistamaan ja avaamaan yhteyttä.

Useimmat pitävät kuitenkin tärkeimpänä yhteyden avautumista ja voimistumista omaan sielun energiaan ja siihen, että tämä laskeutuu kehoon. Tämä onkin yksi kurssin tärkeimmistä teemoista. Näin elät entistä aidompana sieluna, säteillen omaa valoasi kehossasi, enkelit ja koko valon maailma tukenasi.

Kertaajat ovat tervetulleita mukaan puoleen hintaan.

Sanat eivät riitä kuvaamaan näitä kursseja. Tule itse kokemaan tämä! Lämpimästi tervetuloa kurssille toivottaa Sanni

Uutuutena reilut 10 vuotta harkittuani päätin jakaa nähtäville myös palautteita, joita saan kursseista, sillä ne ovat ihan mahtavia ja niitä on ihana lukea. Tässä niitä nähtäväksesi.

Katjan palaute elokuun Enkelikurssista:
Heips!
Kiitos taas Sanni ihanasta kurssista! Jotain ihmeellistä kursseillasi aina tapahtuu, joka vahvistaa omaa polkua ja itseä. 

Kiitos myös teille ihanat kanssakulkijat, joiden kanssa oli turvallista olla ja asioita kokea!
Terveisin, Katja

Helenan palaute kesäkuun 2019 Enkelikurssista:
Hei Sanni!
Kiitos vielä kerran todella voimallisesta ohjauksesta ja kanavoinnista, hyvin suunnitellusta kurssista. Oli niin hyvä ja turvallista olla siinä muiden ihanien kurssilaisten mukana.
Ja maalaamasi taulut, pakko sanoa Vau – mikä energia niistä välittyy. En ole koskaan kokenut vastaavaa. Kiitos Rakkauden voimaa III taulusta. Se on nyt kodissani arvoisessaan paikassa ja silmittelen sitä joka aamu herätessäni ja ilta yöunille käydessäni. Koen syvää rauhaa ja selkeyttä sen äärellä.
Kurssin jälkeen olen huomannut, että minuun on kohdistunut toisilta ihmisiltä rakkaudellisia tekoja!

Odotan torstaista kaukokanavointiasi.
Kaunista kesäiltaa toivottaen Helena

Lean palaute kesäkuun 2019 Enkelikurssista:
Hei Sanni,
Kurssi oli upea: Siinä oli käytännön harjoitteita, joita voi ottaa heti käyttöön. Myös kurssikaverit antoivat kurssille sisältöä omine kokemuksineen, puhumattakaan ihanasta opettajasta :)! Lämmöllä, Lea

Jaakon palaute kesäkuun 2019 Enkelikurssista:
Hei,
Kiitos paljon kurssista! Sain sieltä paljon Valon voimaa ja vahvistusta omalle polulle.
Aurinkoista kesää toivottaen, Jaakko

Elinan palaute helmikuun 2019 Enkelikurssista:
Kiitos Sanni ihanasta kurssista, kiitos kurssilaisille ja suuret kiitokset tietysti myös enkeleille ja muille auttajille! Tässä tunnustelen vielä kurssin vaikutuksia. Tuntuu, että uusi maailma raottaa minulle oveaan ja sieltä virtaa rakkautta, iloa, valoa ja runsautta. Ennen kurssia mietin, että saanko yhteyttä enkeleihin. Olen kiitollinen, että se onnistui ja enkelit vastasivat ihanasti. Äitini soitti myöhemmin ja kysyi, että mitä teimme kurssilla. Hänellä oli tullut vahva virtaamisen tunne yläkehoon, kun minä olin kurssilla.

Kaikkea hyvää ja ihanaa myös Sinulle! Ja mukavaa alkanutta viikkoa toivottaa Elina

Aven palaute joulukuun 2018 Enkelikurssista:
Kiitos kaikesta! Elämä on muuttunut hyvällä tavalla paljon Enkelikurssin jälkeen! Toiveeni oli oppia näkemään enkelit. Kurssilla näin heidät ja sen jälkeen se on myös onnistunut!

Eilen koin kipua päässäni. Pyysin avuksi enkeleitä ennen nukkumaan menoa. He tulivat paikalla ja näin heidät ja juttelin heidän kanssaan. Tänään aamulla oli kaikki kunnossa ja olo on hyvä!

Olet ihana, Sanni! Olen niin kiitollinen ja iloinen tästä kaikesta!
KIITOS! KIITOS! KIITOS! KIITOS KAIKESTA!!! Ave