Enkelikurssit

Enkelikurssilla vahvistat tai luot omaa yhteyttä valon enkeleihin, arkkienkeleihin ja valon mestareihin. Tämä voi tuoda sinulle huikeita, ikimuistoisia kokemuksia ja auttaa sinua oivaltamaan elämääsi laajemmin sekä saattaa johtaa kauaskantoisiin muutoksiin. Aina turvallisesti, hyvällä tavalla. Saat myös paljon tietoa heistä. Puhdistumme vanhasta säteilevien auttajien avulla ja otamme vastaan uutta. Näin sinun on helpompi luoda unelmasi todeksi ja uskaltaa olla entistä enemmän oma, upea itsesi. Tarvittaessa pyydämme saada tarkastelella myös sielunsuunnitelmaa ja elämäntehtävää. Näihin voi myös pyytää kurssilla muutoksia.

Kurssilla tulet tietoiseksi portinvartijastasi. Näin kurssin jälkeen on ihanaa ja turvallista olla yhteydessä valon maailmaan. Arkkienkeli Mikael on voimakkaasti lästä näissä. Teemme myös harjoituksia, joiden tekoa on helppo jatkaa kurssin jälkeen. Tämä johtaa siihen, että yhteydenpitosi korkeimpiin ja puhtaimpiin valo-olentoihin luonnistuu jatkossa vieläkin helpommin.

Kursseilla saadaan vihkimyksiä (esim. päivitetty violetti-liekki, kristallikehovihkimys, solaarivihkimys  tai muita uusia, huikeita, uuden ajan vihkimyksiä) ja fantastisia enkelityökaluja, joilla yhteydenpito korkeisiin valon auttajiin entisestään helpottuu. Oma värähtelytasosi myös kohoaa näiden myötä. Näin olet entistä positiivisempi ja uskallat entistä enemmän luottaa siihen, että elämä kantaa.

Olen pitänyt enkelikursseja vuodestsa 2007 alkaen. Olen nyt enkeleiden pyynnöstä luopunut etukäteisohjelmasta. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta kurssista.  Tämä mahdollistaa, että saat juuri ne vihkimykset, työkalut ja valo-olentoihin tutustumiset, jotka ovat juuri sinulle korkeimmaksi parhaaksi. Niinpä kurssin ohjelma vaihtelee ryhmittäin. Saat kuitenkin aina perusteellista ja ihanaa enkelihoitoa sekä työkaluja ja harjoituksia, joilla voit kurssin jälkeen vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja muihin korkeisiin valon auttajiin. Peruskurssilta saat myös mukaasi kirjallisen materiaalin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Enkelijatkokurssit

Kursseilla syvennät yhteyttäsi upeisiin valo-olentoihin. Saat käyttöösi korkeavärähteisiä enkelityökaluja. Usein kursseilla annetaan myös vihkimyksiä, jotka nostavat värähtelytaajuuttasi. Voit käydä vaikka kaikilla jatkokursseilla, sillä ne tulevat kullekin ryhmälle kanavoituna. Käymällä säännöllisesti kursseilla  nautit uudesta ajasta ja sen suomista mahdollisuuksista eturivissä!