Enkelikurssit

Olen pitänyt enkelikursseja vuodesta 2007 alkaen. Enkeleiden pyynnöstä olen luopunut etukäteisohjelmasta. Jokainen kurssi on omanlaisensa kokonaisuus juuri kyseessä olevalle ryhmälle. Kanavoin kurssin kyseisessä hetkessä. Palaute, jota olen tästä saanut on ihan huikeaa. Pidän ryhmän myös pienenä, jolloin ehdin tunnustella jokaista kurssilaista energeettisesti ja auttaa myös yksilöllisesti enkeliyhteyden luomisessa. Ryhmän energia samassa tilassa läsnä ollen on käsittämättömän ihanaa! Läsnäolo ja mahdollisuus kohdata toiset kurssilaiset kasvokkain voimistaa omaa uskallusta olla läsnä itselleen. Tämä ei ole nettikurssi vaan läsnä ollaan ihan oikeasti ihminen ihmiselle. Kurssilla saat juuri sitä, mitä tarvitset.

Enkelikurssilla vahvistat tai luot omaa yhteyttä valon enkeleihin, arkkienkeleihin, yksisarvisiin ja ylösnousseisiin mestareihin. Tämä voi tuoda sinulle huikeita, ikimuistoisia kokemuksia ja auttaa sinua oivaltamaan elämääsi laajemmin. Kurssilla on vahvana myös yhteys omaan sieluun. Miten sitä vahvistaa, miten kuulla oma ohjauksensa ja miten näin kulkea omaa ainutlaatuista elämänpolkuaan.

Kurssilla saat paljon tietoa kaikista edellä mainituista valon auttajista. Puhdistumme vanhasta säteilevien auttajien avulla ja otamme vastaan uutta. Näin sinun on helpompi luoda unelmasi todeksi ja uskaltaa olla entistä enemmän oma, upea itsesi, tehden yhteistyötä enkelimaailman ja korkeimman ja puhtaimman valon auttajien kanssa. Kurssilla haetaan myös vahvaa, toimivaa yhteyttä äiti maahan, onhan tämä perusta kaikelle enkelityöskentelylle. Tarvittaessa pyydämme saada tarkastella myös sielunsuunnitelmaa ja elämäntehtävää. Näihin voi myös pyytää kurssilla muutoksia.

Kurssilla tulet tietoiseksi portinvartijastasi. Kurssilla ja sen jälkeen on näin ihanaa ja turvallista olla yhteydessä valon maailmaan. Arkkienkeli Mikael on voimakkaasti läsnä koko kurssin suojelijana ja arkkienkeli Metatron vastaa koko enkelikoulustani. Niinpä nämä kaksi mahtavaa enkeliä, kuten myös äiti Maria ovat vahvasti läsnä koko kurssin ajan. Yhteytesi heihin ja moneen muuhun syvenee. Teemme myös harjoituksia, joiden tekoa on helppo jatkaa kurssin jälkeen. Tämä johtaa siihen, että yhteydenpitosi korkeimpiin ja puhtaimpiin valo-olentoihin luonnistuu jatkossa vieläkin helpommin.

Kursseilla saadaan vihkimyksiä (esim. päivitetty violetti-liekki, kristallikehovihkimys, solaarivihkimys  tai muita uusia ihania henkimaailman lahjoja) ja fantastisia enkelityökaluja, joilla yhteydenpito korkeisiin valon auttajiin entisestään helpottuu. Oma värähtelytasosi myös kohoaa näiden myötä. Näin olet entistä positiivisempi ja uskallat entistä enemmän luottaa siihen, että elämä kantaa.

Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta kurssista.  Tämä mahdollistaa, että saat juuri ne vihkimykset, työkalut ja valo-olentoihin tutustumiset, jotka ovat juuri sinulle korkeimmaksi parhaaksi. Niinpä kurssin ohjelma vaihtelee ryhmittäin. Saat kuitenkin aina perusteellista ja ihanaa enkelihoitoa sekä työkaluja ja harjoituksia, joilla voit kurssin jälkeen vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja muihin korkeisiin valon auttajiin. Peruskurssilta saat myös mukaasi kirjallisen materiaalin, mutta emme käy sitä ollenkaan läpi. Koko aika käytetään ihan oikeasti vahvistamaan ja avaamaan yhteyttä.

Kertaajat ovat tervetulleita mukaan puoleen hintaan.

Sanat eivät riitä kuvaamaan näitä kursseja. Tule itse kokemaan tämä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!