Enkelimaalaamisen kurssit

elamanpolku_300Aiempaa maalauskokemusta tai yhteyttä enkeleihin sinulla ei tarvitse olla. Halu uskaltautua maalaamaan riittää.

Kurssilla luot tai vahvistat yhteyttäsi valon enkeleihin. Saat myös oman maalausenkelin, joka auttaa sinua aina kun jatkossa maalaat. Opit turvallisen ja huikean tavan maalata ja luoda yhdessä valon maailman kanssa.

Kahden päivän maalauskurssi on matka itseen. Sen aikana syntyy vähintään 4 työtä, jotka ovat energeettisisti voimakkaita. Ne auttavat sinua selkiyttämään elämän suuntaa ja luomaan unelmiesi elämää. Kurssi myös avaa ja voimistaa enkeliyhteyttäsi.

Intuitiivisesti, yhdessä enkeleiden kanssa maalaat voimaannuttavia kuvia, jotka vievät sinua itseesi ja auttavat tekemään unelmistasi totta. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Mikä olisikaan parempi keino muokata alitajuntaansa kohti unelmiasi kuin yhdessä enkeleiden kanssa maalattu voimakuva?

Sekä perus- että itsenäisten jatkokurssien kesto on 2 päivää. Mukaan tarvitset omat tarvikkeet ja eväät. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia. Saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Voit tulla myös suoraan jatkokurssille, sillä kurssit ovat omia kokonaisuuksiaan.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan.  Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä 4:ää taulua. Kurssilta saat mukaasi kirjallisen materiaalin.

Kurssilla on myös mahdollista maalata luonnonhenkien kanssa ja oman sielun kuvia ja ohjauksessa.

Kertaajat pääsevät kurssille puoleen hintaan.

Tervetuloa voimaantumaan ja luomaan unelmiasi todeksi!