Reiki- ja Karunakurssit

Reiki 1 kurssilla opetellaan energiahoidon periaatteita. Opit maadoituksesta, energeettisestä suojauksesta sekä tietysti Reikistä tarvittavan, jotta voit turvallisesti ja intuitiivisesti hoitaa itseäsi ja läheisiäsi.

Kurssi soveltuu kaikille eikä ennakkokokemuksia tarvita. Minulla on ollut ilo pitää jo yli 50 Reiki 1 kurssia. Opit perusperiaatteet ja näin reikittämisestä tulee jokapäiväinen, huikea tapa lisätä hyvää oloa, elinvoimaa ja mielenrauhaa. Kurssi on ensisijaisesti fyysisen kehon hoitamisen kurssi. Saat kurssilta myös kirjallisen materiaalin ja todistuksen.

Reiki 2kurssilla syvennetään ykköskurssin oppeja. Lisäksi opetellaan kaukohoidon lähettämistä ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssilla keskitytään tunteiden ja mielen sekä energiakehon hoitoon. Opit 3:n Reikisymbolin käytön. Kurssi voimistaa huomattavasti Reikin virtausta eli energian voimakkuutta. Kurssin jälkeen voit nimittää itseäsi Reiki-hoitajaksi ja voit  halutessasi antaa hoitoja laajemminkin. Kurssilta saat kirjallisen materiaalin sekä todistuksen. Reiki 2 kurssi on aikanaan ollut se kurssi, joka muutti koko maailmani. Suosittelen lämmöllä!

Reiki 3 eli Reiki Master/opettajakoulutus on huikea mahdollisuus kulkea eteenpäin omalla elämänpolullaan säteillen Reikiä ja tiedostaen sieluntaso sekä korkeampia näkökulmia elämään. Opiskelu on jokaiselle omanlaistaan ja siinä keskitytään nimenomaan sinuun. Kehityskohteisiisi, unelmiisi ja sieluna elämiseen.

Käytössäsi ovat kaikki Reiki-symbolit. Reiki 3 -virityksen jälkeen sinulla on oikeus myös opettaa kaikkia kolmea Reikin tasoa. Opit Reiki -viritykset ja hallitset Reiki -menetelmän täysin.

Opetuksessa läpikäytävät asiat vaihtelevat oppilaan mukaan. Tapaamme säännöllisesti ja annamme asioiden tapahtua. Yhteisissa tapaamisissa käydään läpi kehitystäsi tukevia asioita. Tämä on huikea mahdollisuus todellakin saada asioita tapahtumaan ja oivaltaa elämää laajasti.

Jokaisen polku ja matka on ainutlaatuinen ja on ollut ilo saada kulkea kymmenien Reiki Mastereiden rinnalla.  Yhteistä valmistuneille Reiki Mastereille on, että luottamus elämään vahvistuu ja tiedät, että elämä kantaa. On aika elää sieluna kehossa luoden unelmiaan todeksi.

Karuna voidaan suomentaa myötätunto ja se on Reikin itsenäinen jatke. Karuna 1-kurssille voi tulla, kun olet käynyt Reiki 2-kurssin. Kurssi on voimakkaasti sydäntä avaava. Saat käyttöösi kaikki Karuna 1-symbolit, joiden avulla Reiki-energia entisestäänkin voimistuu ja muuttuu.

Karuna 2-kurssilla laajennutaan kohti ykseyttä voimakkaiden symboleiden avulla. Kurssi on mahtava mahdollisuus päästä kokemaan voimakkaita symboleita ja niiden mahdollistamia ihmeitä. Opetus on jatkoa Karuna ykköselle.

Karuna Master 1 ja 2 ovat ihania mahdollisuuksia opettaa Karunaa eteenpäin. Keskustelen näistä mielelläni kanssasi lisää näistä, mutta edellytyksenä on Reiki Master eli olet jo kykenevä opettamaan Reikiä ennen Karuna Master opetusta.