Reiki- ja Karunakurssit

Reiki 1-kurssilla opetellaan energiahoidon periaatteita. Opit maadoituksesta, energeettisestä suojauksesta sekä tietysti Reikistä tarvittavan, jotta voit turvallisesti ja intuitiivisesti hoitaa itseäsi ja läheisiäsi.

Kurssi soveltuu kaikille eikä ennakkokokemuksia tarvita. On ollut ilo opettaa yli 50 Reiki 1-kurssia. Opit perusperiaatteet ja toivottavasti otat reikittämisen jokapäiväkseksi tavaksi lisätä hyvää oloa, elinvoimaa ja mielenrauhaa. Kurssi on ensisijaisesti fyysisen kehon hoitamisen kurssi. Saat kurssilta myös kirjallisen materiaalin ja todistuksen.

Reiki 2-kurssilla syvennetään ykköskurssin oppeja. Lisäksi opetellaan kaukohoidon lähettämistä ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssilla keskitytään tunteiden ja mielen sekä energiakehon hoitoon. Opit 3:n Reikisymbolin käytön. Kurssi voimistaa huomattavasti Reikin virtausta eli energian voimakkuutta. Kurssin jälkeen voit nimittää itseäsi Reiki-hoitajaksi ja voit  halutessasi antaa hoitoja laajemminkin. Kurssilta saat kirjallisen materiaalin sekä todistuksen. Reiki 2 kurssi on aikanaan ollut se kurssi, joka muutti koko maailmani. Suosittelen lämmöllä!

Reiki 3 eli Reiki Master/opettajakoulutus on huikea mahdollisuus kulkea eteenpäin omalla elämänpolullaan säteillen Reikiä ja tiedostaen sieluntaso sekä korkeampia näkökulmia elämään. Opiskelu on jokaiselle omanlaistaan ja siinä keskitytään nimenomaan sinuun. Kehityskohteisiisi, unelmiisi ja sieluna elämiseen.

Käytössäsi ovat kaikki Reiki-symbolit. Reiki 3 -virityksen jälkeen sinulla on oikeus myös opettaa kaikkia kolmea Reikin tasoa. Opit Reiki -viritykset ja hallitset Reiki -menetelmän täysin.

Opetuksessa läpikäytävät asiat vaihtelevat oppilaan mukaan. Tapaamme säännöllisesti ja annamme asioiden tapahtua. Yhteisissa tapaamisissa käydään läpi kehitystäsi tukevia asioita. Tämä on huikea mahdollisuus todellakin saada asioita tapahtumaan ja oivaltaa elämää laajasti.

Jokaisen polku ja matka on ainutlaatuinen ja on ollut ilo saada kulkea kymmenien Reiki Mastereiden rinnalla.  Yhteistä valmistuneille Reiki Mastereille on, että luottamus elämään vahvistuu ja tiedät, että elämä kantaa. On aika elää sieluna kehossa luoden unelmiaan todeksi.

Karuna voidaan suomentaa myötätunto ja se on Reikin itsenäinen jatke. Minulla on ilo ensimmäistä kertaa keväällä 2016 opettaa Karunaa Atlantiksen energioissa. Tämä avaa huikeita mahdollisuuksia meille kaikille. Karuna-kurssille voi tulla, kun henkistä polkua on jo takana. Esimerkiksi olet käynyt Reiki 2-kurssin tai muuten vain sisäisesti tunnet, että kurssi on sinulle. Kurssi on voimakkaasti sydäntä avaava. Saat käyttöösi kaikki Karuna 1-symbolit, joiden avulla Reiki-energia entisestäänkin voimistuu ja muuttuu sekä 2 Atlantiksen symbolia tai muuten energiaa ja työkaluja.

Karuna 2-kurssilla laajennutaan kohti ykseyttä voimakkaiden symboleiden avulla. Lisäksi Atlantiksen energioit tulevat vieläkin tutummiksi. Mahtava mahdollisuus päästä kokemaan voimakkaita symboleita ja niiden mahdollistamia ihmeitä. Opetus on jatkoa Karuna ykköselle.