Meditaatiot: Tie Runsauteen

Minulta on vuosia kyselty meditaatio-tallenteita, eli voisinko tehdä enkeleiden kanssa kuunneltavia meditaatioita. Ideahan on mitä mainioin! Ajatus on kypsynyt pitkään ja nyt unelma on sitten totta! Viisas Elämä kustansi tämän ihanan ja tehokkaan tallenteen, jossa on 2 meditaatiota:

Tie runsauteen
Kulje syvälle itseesi meditoimalla enkeleiden kanssa. Omaan voimaasi, valoosi ja viisauteesi. Kuuntelemalla säännöllisesti näitä kahta meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua.

Ensimmäinen meditaatio, Päästä irti ja vapaudu,
keskittyy vanhasta irtipäästämiseen, tasapainottumiseen ja syvään rentoutumiseen. Näin aktivoit sisäisen viisautesi voimaa ja teet tilaa uudelle.

Toinen meditaatio, Tie yltäkylläisyyteen,
auttaa sallimaan runsauden elämääsi ja luo ihmeitä. Kuljet Runsauden portin läpi ja muokkaat vanhoja mallejasi, minäkuvaasi ja muuta, joka on pitänyt sinua erillään runsaudesta, ilosta, rakkaudesta, yltäkylläisyydestä ja unelmistasi.

Olen jo ehtinyt saada kaksi palautetta, vaikka tuote on ollut runsaan viikon myynnissä. Molemmissa kerrotaan ääneni olevan syvästi rentouttava ja molemmat ensimmäistä meditaatiota kuunnelleet ovat nukahtaneet kesken meditaation ja nukkuneet yölläkin paremmin kuin normaalisti! Tämä on mielestäni aivan mainiota, sillä unessa alitajunta jäsentää asioita eikä tietoinen mieli tule väliin.

Mielellään luen lisää palautteita näistä uutukaisista!

Kirjan kansikuva on oma öljyvärimaalaukseni. Maalasin sen monen enkelin ja valo-olennon sekä mm. ilon, virtaavuuden, mahdollisuuksien ja juhlan energioissa. Erityisesti kuvassa on oman voiman voimistaminen ilon ja keveyden kautta sekä aukeava spiraali, joka voi johdattaa sinut korkeuksiin ja uusiin ulottuvuuksiin. Kuvankin kautta voi päästä enkeli-energiaan ja valon maailmaan sekä syvemmälle omaan itseesi.

Tallenteen hinta on 39 euroa – 20 % eli 34,60 euroa, sisältäen alv:n 10 % ja voit tilata sen suoraan minulta sähköpostitse tai Viisas Elämän verkkokaupasta. Alennus on voimassa toistakseksi. Tallenteen voi ostovaiheessa ladata suoraan omalle koneelle, siitä ei siis tule cd:tä tms.

Ilolla ja rakkaudella Sanni

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja muistikirjani Rakkauden polulla sekä iki-ihanat Intuitio-kortit.