Meditaatiot: Tie Runsauteen

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteen latausohje ennen ostopäätöstä!

Minulta on vuosia kyselty meditaatioita. Suureksi ilokseni niitä on myynnissä ja äänikirjapalveluissa kuunneltavissa.

Tie runsauteen
Kulje syvälle itseesi meditoimalla enkeleiden kanssa. Omaan voimaasi, valoosi ja viisauteesi. Kuuntelemalla säännöllisesti näitä kahta meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua.

Ensimmäinen meditaatio, Päästä irti ja vapaudu,
keskittyy vanhasta irtipäästämiseen, tasapainottumiseen ja syvään rentoutumiseen. Näin aktivoit sisäisen viisautesi voimaa ja teet tilaa uudelle.

Toinen meditaatio, Tie yltäkylläisyyteen,
auttaa sallimaan runsauden elämääsi ja luo ihmeitä. Kuljet Runsauden portin läpi ja muokkaat vanhoja mallejasi, minäkuvaasi ja muuta, joka on pitänyt sinua erillään runsaudesta, ilosta, rakkaudesta, yltäkylläisyydestä ja unelmistasi.

Palautteita meditaatioista:
Sydämelliset kiitokset! Olen niin innoissani näistä! Olen itsekin kuunnellut näitä kuutena viime päivänä ja todella tehokkaita ovat molemmat!

Annan palaute:
Voimakkain meditaatio, minkä olen tähän asti kokenut!

Minna O:n palaute:
Kiitos Sanni!
Sinun äänesi on hyvän kuuloinen meditaatioissa, sellainen valoa täynnä oleva ja rauhallinen. Itsellenikin tulee sellainen rauhallinen ja kevyt olo. Sain tietää tänään, että sain määräaikaisen työpaikan. Runsautta on  siis tullut elämääni lisää. En kerennyt olemaan kun viikon työttömänä valmistumisen jälkeen.

Sirkun palaute:
Hei Sanni!
Latasin äsken meditaatiot ja kuuntelin ensimmäisen, uskon että tämä on juuri sitä mitä olen kaivannut.
Tuli niin levollinen olo, että voisi nukahtaa tähän sohvalle kesken illan. Osasin jopa tallentaa keneltäkään neuvoa kysymättä tämän tähän älypuhelimen salaisiin kansioihin. Kiitos, äänesi on niin rauhallinen ja rauhoittava!

Minnan palaute:
Hei Sanni!
Meditaation tilaus onnistui hyvin ja onnistuin lataamaan sen puhelimeeni. Halusin, että se on aina mukana, kun on vaan tilaisuus rauhoittua.

Olen kuunnellut meditaatiota lähes päivittäin pari viikkoa. Ääntäsi on miellyttävä kuunnella!

Muutaman päivän kuuntelun jälkeen alkoi nousta mieleen jo etukäteen mistä vanhoista ajatusmalleista minun olisi hyvä päästää irti. Osa näistä on sellaisia ”vanhoja levyjä”, joita olen jo monta vuotta pyörittänyt mielessäni. Upeaa päästä niistä vihdoinkin eroon!

Runsauden vastaanottaminen ei sitten olekaan niin yksinkertaista vastaanottaa, mutta harjoittelen ahkerasti!
Kiitos tekemästäsi meditaatiosta. Lupaan suositella sitä ystävilleni!
Leppoisaa loppukesää ja toivottavasti elämä järjestää uuden tilaisuuden, että pääsen sinua kuulemaan ja näkemään.

Olet oikea maanpäällinen enkeli!
Kiitollisena Minna

Aven palaute:
Kiitos Sanni vielä KAIKESTA
Olet IHANA!
Meditaatio “Tie runsauteen” on tosi hyvä! Tunnen, että ne auttavat vapauttamaan menneisyyden ja menneen elämän esteistä. Nyt minulla on meditaatio, mikä auttaa menemään askel askeleelta elämässä eteenpäin ja polttaa kaikki etenemisen esteet.

Kiitos! Kiitos! Kiitos!

Ystävällisin terveisin Ave

Soilin palaute:
Ensimmäinen meditaatio oli kovin rentouttava – nukahdin ja nukuin 10 tuntia. Toisenkin kanssa nukahdan ja nukun tosi sikeästi ja pitkään. Taidan todella tarvita kaiken tuon unen. Sannin kommentti: Tämä on mielestäni aivan mainiota, sillä unessa alitajunta jäsentää asioita eikä tietoinen mieli tule väliin.

Kiitos, kiitos, kiitos!
Mielellään luen lisää palautteita!

Meditaation kansikuva on oma öljyvärimaalaukseni. Maalasin sen monen enkelin ja valo-olennon sekä mm. ilon, virtaavuuden, mahdollisuuksien ja juhlan energioissa. Erityisesti kuvassa on oman voiman voimistaminen ilon ja keveyden kautta sekä aukeava spiraali, joka voi johdattaa sinut korkeuksiin ja uusiin ulottuvuuksiin. Kuvankin kautta voi päästä enkeli-energiaan ja valon maailmaan sekä syvemmälle omaan itseesi.

Voit ostaa tallenteen Viisas Elämä verkkokaupasta tai kuunnella äänikirjapalveluissa. Tallenteen voi ostovaiheessa ladata suoraan omalle koneelle, siitä ei siis tule cd:tä tms. Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteen latausohje ennen ostopäätöstä!

Tie Runsauteen meditaatiota täydentävä mainiosti Enkelimeditaatio Rakkaus, Enkelimeditaatio Paraneminen ja Syvärentoutus Kiitos-meditaatio, enkelikirjani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: