Rakkauskurssi enkeleiden kanssa

“Rakasta ensiksi itseäsi. Hyväksy ihan kaikki itsessäsi. Kohtaa rakkaudettomat osasi ja anna niille hyväksyntää ja rakkautta yhdessä enkeleiden kanssa. Näin maailmasi muuttuu. Lopulta vain rakkaus on totta.” Tällaisia ajatuksia tästä kurssista on tietoisuudessani tätä todella upeaa, syvämuuntavaa ja voimallista kurssia ajatellessani.

Voisimmeko siirtyä armottomuudesta ja itsemme piiskaamisesta tai pienentämisestä oikeaan, aitoon rakkaussuhteeseen itsemme kanssa – kaikilla tasoilla?

Moni meistä ei rakasta itseään eikä salli itselleen parasta. Tämä kurssi keskittyy siihen, että arkkienkeleiden kanssa eheydytään rakastamaan ja arvostamaan itseään yhä syvemmin. Näin valintatilanteessa saattaa pysähtyä entistä helpommin valitsemaan: “Mitä itseään rakastava ihminen valitsisi.” Kun rakastat itseäsi, vedät rakkautta puoleesi. Suhteesi alkavat kukoistaa entistä enemmän ja ja arvottomuus monet muut tunteet muuntuvat rakkaudeksi. Runsaus alkaa virrata kun päätät: “Vain parasta, kiitos.”

Näiden asioiden äärellä olemme tällä kurssilla, meditoiden aihetta, saaden rakkaushoitoa arkkienkeleiltä ja valon maailmalta ja tehden harjoituksia. Saat myös ohjausta siihen, miten kurssin jälkeen olet rakkaus itseäsi kohtaan.

Olen pitänyt tämän kurssin muutaman kerran ja joka kurssi on ollut täysin erilainen, mutta aivan käsittämättömän voimallinen ja rakkaudellinen. Palaute kurssista on ollut ihan huikeaa! Moni kurssilainen tulee myös kerrasta toiseen kurssille, se kertoo paljon tästä ihmeen rakkaudellisesta kurssista, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

Tule mukaan kokemaan, mitä arkkienkelit välittävät meille tästä upeasta aiheesta! Kanavoin kurssin mukana oleville eli saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Rakkaus on maailmankaikkeuden vahvin voima!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: