Soul Body Fusion

IMG_3396Sielu yhdentyy – keho eheytyy kurssi eli SoulBodyFusion kurssi nyt yhdessä enkeleiden kanssa!

Sanni Nevalainen ja Heidi Nyström järjestävät yhdessä kurssin, jolla opit selkeän ja yksinkertaisen SoulBodyFusion menetelmän parantamaan elämäsi laatua ja edistämään henkistä kasvuasi. Tulossa on ainutlaatuinen ja erittäin tehokas kurssi, sillä tähän lisätään myös enkelimaailman ihana rakkaus, tuki ja ihmeet!

Enkelit voivat auttaa sinua päästämään irti vanhoista haavoistasi ja esteistäsi niin, että sielusi voi paremmin olla läsnä kehossasi ja elämässäsi. He myös tuovat selkeyttä, rakkautta ja iloa. Kun enkelit ovat läsnä, ihmeet ovat mahdollisia!

Avaudu omalle voimallesi ja valollesi. Anna sydämesi johtaa ja enkeleiden auttaa sinua. Kurssin jälkeen voit myös auttaa muita tällä menetelmällä.

Kurssi pidetään ke-to 11-12.12. klo 17.30-21 Kauniaisissa, Lähellä Delissä, Kauniaistentie 7, Kauppakeskus Grani. Maksu 130 € käteisellä paikan päällä.

Ilmoittaudu Heidi Nyström, heidi.nystrom@elisanet.fi, 040 5887807
tai Sanni Nevalainen, sanni.nevalainen@gmail.com, puh. 044-2778 654.

Kurssin ohjaajina toimivat:
Sanni Nevalainen, KTM, Uuden ajan valmentaja, Valon Taiteilija, Reiki Master, Suggestoterapeutti SHY, Enkelikoulun pitäjä, Enkelit arjessa ja Enkeleiden matkassa kirjojen tekijä ja
Heidi Nyström, SBF opettaja, Ayurveda ohjaaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konsultti, enkelihoitaja ja Enkeliopettaja.

Lämpimästi tervetuloa!