Syvärentoutus Kiitos-meditaatio

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteen latausohje ennen ostopäätöstä!

Minulla on suuri ilo kertoa, että toinenkin verkon yli ladattava äänite on nyt myynnissä! Sen nimi on Syvärentoutus Kiitos-meditaatio.

Kehosi rentoutus avaa mielesi uusille ajatuksille ja näkökulmille. Kuuntelemalla säännöllisesti meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi ja opit rentouttamaan kehoasi. Kun keho rentoutuu, mieli rentoutuu. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa ja voit löytää tasapainoa ja harmoniaa. Kiitollinen asenne avaa portin kaikkeen hyvään ja kiitollisuuden harjoittaminen lisää onnellisuutta elämääsi. Näin näet laajemmin hyvää.

Kiitollinen mieli saa sinut avoimeksi elämän ihmeille!

Tuote sisältää kaksi meditaatiota samasta aiheesta: viiden minuutin pikameditaation sekä puolen tunnin ihanan, todella syvärentouttavan äänitteen.

Voit ostaa tuotteen suoraan minulta hintaan 32 € tai Viisas Elämän verkkokaupasta. Voit myös kuunnella sitä äänikirjapalveluista.

Suosittelen tätä tehopakkausta lämmöllä!

Tehokasta on yhdistää mediaatiot aiempaan enkelimeditaatiooni eli Tie Runsauteen äänitteeseen, joka sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota: Päästä irti ja vapaudu sekä Tie yltäkylläisyyteen.

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä iki-ihanat Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: