Taide

Tarjoan sinulle ostettavaksi upeita, valon maailman kanssa maalattuja maalauksiani.

Sanni kertoo: Kun maalaan, sydämeni riemuitsee ja kaikki muu unohtuu.

Kuulen ja aistin upeat valo-olennot, kuten arkkienkelit ja kanavoin kirkkaita ja korkeita energioita. Valon maailmalta olen saanut tittelin Valon Taiteilija.

Maalaukseni ovat voimallisia energiatyökaluja. Niiden puhtaat värit, luovat muodot, valo ja korkeat energiat heijastuvat ja välittyvät töistäni.

Jokainen tauluni sisältää erityisen energian. Maalauksiini on koodattu eheyttäviä ja avaavia energeettisiä valokoodeja. Ne muuttavat ja valaisevat katselijoidensa lisäksi myös tilaa, missä työt ovat. Mitä maalauksen katselu ja aistiminen voikaan sinulle mahdollistaa?

Julian palaute ostetusta maalauksesta: “Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Ota rohkeasti yhteyttä, jos harkitset maalauksen ostamista ja tule katsomaan niitä Espoon Kivenlahteen tai lue lisää tilaustöistä ja maalauskursseista!

Tauluja myynnissä:
Tilaustyöt:
Intuitiivisen maalaamisen koulutus:
Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Katso lisää: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.