Voimapaikkojen Suojelija -koulutus

Meren vihkimys Kopparnäsissä

Eilen eli 15.6.2019 alkoi tämä upouusi huikea koulutus Kopparnäsissä ja sen lähellä, yli 10 vuoden valmistautumisen jälkeen!  Avasimme mm. voimallisen valon portaalin ja harjoittelimme luonnonhenkien kanssa kommunikointia. Nautimme ilosta, valosta ja riemusta yhdistyen mm. Äiti Maan kanssa rakkaudessa. Miten kuvaisin tätä kaikkea, mihin sanat eivät riitä? Ehkä yhden kurssilaisen sana tästä: ykseys, kertoo parhaiten tuntemuksista. Sydämeni täyttää syvä kiitollisuus, kun saa olla mukana tässä.

Koulutus toteutetaan kolmena päivänä eri voimapaikoissa Suomessa. Seuraava paikka tälle ryhmälle on Astuvansalmi kalliomaalauksineen ja lähiympäristöineen elokuussa. Tämä valikoitui eilen eli ensimmäisen päivän lopussa. Vaihtoehtoja oli useampia, mutta synkronismissa kaikki vain virtaa, niin nytkin. Aiheena on ikiaikaisuus siltana tulevaan. Venekin järjestyi ja ryhmää odotetaan jo henkimaailman toimesta noille paikoille elokuussa.

Kolmas paikka on Tammisaaren saaristossa, henkisessä kotipaikassani, todennäköisesti mökillä Järnössä tai ulkosaaristossa.  Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Tällä alueella on huikeita voimapaikkoja ja useampaankin olemme jo odotettuja ja tervetulleita. Joka tapauksessa kolmannessa päivässä on mukana yhtenä kouluttajana mökkitonttumme Kalle, hänen ohjaajansa kallion henki Oscar (kavereiden kesken Osku) ja saaren henki sekä moni muu. Samalla myös juhlimme sitä, miten ihmiset ja muut tekevät yhteistyötä luodakseen ihanaa tulevaisuutta ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa ja ykseydessä.

Koulutukseen kuuluu ainakin:

 • Miten tunnistat voimapaikan.
 • Kristallikehovihkimys
 • Maan voimaverkot ja kristalliverkot sekä niiden eheyttäminen ja aktivoiminen.
 • Maadoitus ja suojaus sekä yhteistyö Valon maailmojen kanssa.
 • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
 • Mitä ovat maan henget. Mahdollista tutustua menninkäisiin, tonttuihin, puiden ja kallioiden henkiin sekä moneen muuhun.
 • Kuljemme Äiti Maan kanssa ja siunaamina, joten maayhteytesi voimistuu ja muuntuu.
 • Avaamme valon portaaleja. Teemme sen aina enkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa, kallioiden ja muiden maan henkien ollessa kutsuttuna mukaan.
 • Enkeleiden puolelta ovat mukana voimakkaasti arkkienkelit Mikael, Metatron, Ariel, Gabriel, Zadkiel sekä moni muu, joiden työkaluihin perehdymme ja joiden kanssa teemme yhteistyötä.
 • Turvallinen kanavointi, oma portinvartija kanavoinnissa sekä harjoituksia.
 • Koulutuksen aikana yhteytesi omaan voimapaikkaan avautuu ja voimistuu. Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden ja saat ilon ja kunnian toimia jatkossa jonkun tai joidenkin voimapaikkojen henkisenä suojelijana.
 • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu täällä ja koet juurtumista ja maadoittumista. Maayhteytesi muuntuu ja tietoisuutesi avautuu, kun sydämesi avautuu entistä suuremmalle pyyteettömälle rakkaudelle kaikkeutta kohtaan.
 • Unelmien siementen kylväminen maahan, jotta unelmat voivat toteutua konkreettisesti, taivaan ja maan liitto.
 • Elementtien tasapaino.
 • Hengen tuominen tasapainoisesti kehoon.
 • Ilmansuuntien viisautta sekä yhteistyötä voimaeläinten kanssa.
 • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan! Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa, joten lämpimästi tervetuloa vaikka kaikille!

Kuljemme intuition johdattamana ja seuraten sydämen viisautta ja elämme koulutuspäivinä täydesti hetkessä, joten suunnitelmat ja koulutuksen aiheet voivat muuntia vielä koulutuspäivinäkin.

Tästä pääset katsomaan videota koulutuksesta, jonka tein Tammisaaren kansallispuistossa toukokuun lopussa 2019.

Tarjoushinta 25-5-31.5. koulutus 880 euroa, normaalisti 1000 euroa Voimapaikkojen Suojelija koulutukseen! Muutama paikka jäljellä! Uusi, huikea Voimapaikkojen Suojelija -koulutus alkaa 15.6. Inkoon Degerbyn ja Kopparnäsin tienoilta. Seuraavat päivät ovat 10.8. ja 24.8. 24.8. ollaan Tammisaaren saaristossa, 10.8. paikka selviää myöhemmin. Olen haaveillut tämän koulutuksen pitämisestä yli 10 vuotta ja nyt sitten tähän on henkimaailman lupa ja siunaus! Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni

Julkaissut Valon Voima & Ilo Torstaina 23. toukokuuta 2019

Seuraavat koulutukset vuonna 2020: Toukokuusta elokuuhun kolmena päivänä Etelä-Suomessa, paikat tähän kerrotaan myöhemmin. Jos tulijoita on, myös toinen koulutus vuonna 2020, 3 peräkkäistä päivää (pe-su) Kolilla tai Ylläksellä!

Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, matkalla kotiin, itseesi ja ykseyteen toivottaa Sanni