Voimapaikkojen Suojelija -koulutus

Minulla on suuri ilo, yli 10 vuoden unelmoinnin ja valmistautumisen jälkeen toteuttaa upouusi Voimapaikkojen Suojelija -koulutus ensimmäistä kertaa yhdessä henkimaailman kanssa. Kanavoin kurssin aina kurssipaikalla ryhmälle ja kanavoimme näitä asioita myös ryhmänä. Mukaan on jo ilmoittautuneita ja ihana ryhmä on kokoontumassa, mutta vielä mahtuu mukaan!

Koulutus toteutetaan kolmena päivänä eri paikoissa. 15.6. eli ensimmäinen päivä ja paikka on Degerön lähistöllä oleva Voimakallio, jolla on pronssikautinen hauta. Tänne aktivoidaan ja luodaan voimakas valon portaali. Valon portaali hoitaa ja eheyttää maassa olevia energialinjoja ja on tärkeä osa rannikon maaperän puhdistusta. Samana päivänä siirrymme vielä Kopparnäsiin jatkamaan koulutusta.

Toisen päivän paikkaa ei ole vielä päätetty, se selviää myöhemmin, mutta Etelä-Suomessa liikutaan ja myös kyydissä on mahdollista päästä, jos autoa ei ole.

Kolmas paikka on Tammisaaren saaristossa, henkisessä kotipaikassani, todennäköisesti mökillä Järnössä tai ulkosaaristossa.  Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Tällä alueella on huikeita voimapaikkoja ja useampaankin olemme jo odotettuja ja tervetulleita. Joka tapauksessa kolmannessa päivässä on mukana yhtenä kouluttajana mökkitonttumme Kalle, hänen ohjaajansa kallion henki Oscar (kavereiden kesken Osku) ja saaren henki sekä moni muu. Samalla myös juhlimme sitä, miten ihmiset ja muut tekevät yhteistyötä luodakseen ihanaa tulevaisuutta ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa ja ykseydessä.

Koulutukseen kuuluu ainakin:

 • Miten tunnistat voimapaikan.
 • Kristallikehovihkimys
 • Maan voimaverkot ja kristalliverkot sekä niiden eheyttäminen ja aktivoiminen.
 • Maadoitus ja suojaus sekä yhteistyö Valon maailmojen kanssa.
 • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
 • Mitä ovat maan henget. Tutustut ainakin maahisiin, menninkäisiin, tonttuihin, puiden ja kallioiden henkiin sekä Äiti Maahan.
 • Avaamme portaalit aina myös enkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa.
 • Enkeleiden puolelta ovat mukana voimakkaasti arkkienkelit Mikael, Metatron, Ariel, Gabriel, Zadkiel sekä moni muu, joiden työkaluihin perehdymme ja joiden kanssa teemme yhteistyötä.
 • Turvallinen kanavointi, oma portinvartija kanavoinnissa sekä harjoituksia.
 • Koulutuksen aikana yhteytesi omaan voimapaikkaan avautuu ja voimistuu. Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden ja saat ilon ja kunnian toimia jatkossa jonkun tai joidenkin voimapaikkojen henkisenä suojelijana.
 • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu täällä ja koet juurtumista ja maadoittumista. Maayhteytesi muuntuu ja tietoisuutesi avautuu, kun sydämesi avautuu entistä suuremmalle pyyteettömälle rakkaudelle kaikkeutta kohtaan.
 • Elementtien tasapaino. Taivaan ja maan liitto, tulen ja veden liitto. Hengen tuominen tasapainoisesti kehoon.
 • Ilmansuuntien viisautta sekä yhteistyö voimaeläinten kanssa.
 • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan!

Koulutukseen kuuluu kirjallinen työ. Koulutukseen tulee kuulumaan muutakin, mutta mitä, se riippuu osallistujien toiveista ja tarpeista ja selviää matkan varrella. Kuljemme intuition johdattamana ja seuraten sydämen viisautta ja elämme koulutuspäivinä täydesti hetkessä.

Koulutuksen hinta on 1000 euroa ja mukaan mahtuu enimmillään 8 ihmistä. Ilmoittautuneita on jo, joten jos haluat mukaan, kannattaa toimia pian!

Tästä pääset katsomaan videota koulutuksesta, jonka tein Tammisaaren kansallispuistossa toukokuun lopussa 2019.

Uusi, huikea Voimapaikkojen Suojelija -koulutus alkaa 15.6. Inkoon Degerbyn ja Kopparnäsin tienoilta. Seuraavat päivät ovat 10.8. ja 24.8. 24.8. ollaan Tammisaaren saaristossa, 10.8. paikka selviää myöhemmin. Olen haaveillut tämän koulutuksen pitämisestä yli 10 vuotta ja nyt sitten tähän on henkimaailman lupa ja siunaus! Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni

Julkaissut Valon Voima & Ilo Torstaina 23. toukokuuta 2019

Seuraava koulutus on touko-syyskuussa 2020, paikat tähän kerrotaan myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, matkalla kotiin, itseesi ja ykseyteen toivottaa Sanni