Islannin matka

Matkan varaukset 28.5 kello 12 mennessä.

Matka-aika on 14-18.8.

6.5. kokoontui Zoomilla ryhmä Islannin matkasta kiinnostuneita. Sannin kanavoinnin aiheesta saat sähköpostiisi, kun pyydät sitä. Jutellaan muutenkin lisää, jos Islannin matka kiinnostaa.

Islanti on kutsunut minua pitkään ja viime aikoina erittäin vahvasti. Lisäksi Islannin henki kävi esittämässä kutsun tulla pienen ryhmän kanssa vierailulle ja tutustumaan tähän upeaan, voimalliseen saareen. Luvassa on elämysmatka, jonka aikana teemme myös valotyötä ja aktivoimme sielumme viisautta. Kanavoin Islannissa henkimaailmaa, mitä kaikkea meille jaetaankaan?

Tietoja reissusta:

Jos lennät ryhmä mukana (voi myös lentää erikseen, jolloin neuvottelut suoraan matkatoimiston kanssa) lento Islantiin on 14.8. Saaga matkojen matka on kyseessä. Siihen kuuluu ke Sky Lagoon. Lue lisää: https://sagamatkat.fi/islanti/suomeksi-opastetut-matkat/reykjavik-ja-sky-lagoon/

To-pe olisi varsinaisesti seikkailuaika, jolloin ajaisimme vuokra-autolla henkimaailman opastuksen mukaan, intuitiota seuraten. Eli kilometrit ja reitit voivat poiketa alla olla olevasta.

Torstaina suuntaamme mystiselle Snæfellsnesin niemimaalle. Sieltä saamme kultaiset avaimet henkimaailmalta. Tutustumme Islannin henkeen, joka on meidät Islantiin kutsunut. Tapaamme myös muuta henkimaailmaa. Sanni kanavoi tämän retken ja päivän. Tätä aluetta kutsutaan Islannin mystikseksi alueeksi, josta moni henkinen ihminen on kiinnostunut.

Perjantaina olisi vuorossa kultaisen kolmion aika, mutta vuokra-autolla, eikä Saagamatkojen 150 euron retkellä/hlö, jotta meillä olisi aikaa pysähtyä ja käyttää kultaisia avaimia valotyöhön mannerlaattojen puristuksen helpottamiseksi. Saaga-matkojen matkakuvauksen näet tästä: https://sagamatkat.fi/islanti/retket/suomeksi-opastettu-kultainen-kolmio/
Sanni kanavoi tämän retken ja päivän.

Lauantaina on vapaata. Olisi hauskaa tutustua Reykjavikiin, jos to-pe olemme nauttimassa Islannin luonnosta. Näistä kustannuksista ja retkistä jokainen vastaa itse, mihin osallistuu. Eri ihmisiä kiinnostavat eri asiat. Silloin voi kokeilla kahden tunnin issikka-ratsastusta tai miettiä, haluaako jollekin valmisretkelle, esim. valaita katsomaan. Vai vain olla Reyjkavikissa.

Sunnuntaina Suomeen.

Kustannukset:

Saaga-matkojen osuus:
Meidän opastettu Reykjavik ja Sky Lagoon keskiviikosta sunnuntaihin 14.-18.8.2024 maksaa kahden hengen huoneessa 1150 eur/hlö ja yhden hengen huoneessa 1570 eur/hlö. Kolmen hengen huoneessa hinta 1120 e/hlö.

Tähän opastettuun pakettiin sisältyy seuraavat matkapalvelut:

Saaga matkojen hintaan sisältyy:

  • Icelandairin suorat reittilennot Helsinki–Keflavik–Helsinki
  • 1 laukku ruumaan (23 kg) ja käsimatkatavarat
  • lentolippuun merkityt verot ja maksut
  • majoitus kahden tai yhden hengen standard-huoneessa aamiaisineen
  • Keflavikin lentokentältä kuljetus Sky Lagoon -kylpylälle (n. 2 h pysähdys). Hintaan sisältyy Pure Pass -sisäänpääsylippu, joka sisältää pyyhevuokran ja seitsemän kohdan puhdistautumisrituaalin (lämpimän altaan lisäksi kylmä jäätikköallas, sauna, vesisumuhuone, vartalonkuorinta-aineen käyttö ja lämmin höyryhuone). Huomioithan, että Sky Lagoonin ikäraja on 12 vuotta! Lisätietoa: https://www.skylagoon.com/packages/
  • paluulentokenttäkuljetus

suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla.

Auton vuokrauksesta ja Sannin osuudesta saat lisää tietoja kustannuksista sähköpostitse Sannilta.

Sannin yrityksen Valon Voima&Ilo varausehdot pätevät tähänkin reissuun:
https://valonvoimaa.fi/hinnasto-ja-ehdot/. Saagamatkoilla on omat ehtonsa.

Tarkemmat tiedot ja kustannukset saat sähköpostitse.
Sydämellisesti tervetuloa tälle ikimuistoiselle matkalle!

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: