Aarrekarttatyöpaja enkeleiden kanssa

Seuraavat huippusuositut itsenäiset aarrekarttatyöpajat enkeleiden kanssa pidetään:

  • elokuussa 2021, alustavasti 25.8. kello 18-21 Espoo tai Kauniainen ja Online.
  • tammikuun alussa 2022.
  • tulossa myös verkkokurssi aiheesta Viisas Elämä kustantamon kanssa!

Aarrekarttatyöpajoja pidetään puolivuosittain ja voit tulla mukaan, oletpa tehnyt karttaa aiemmin tai et. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, olipa enkeleiden kanssa työskentely sinulle uutta tai tuttua. Ryhmässä energiat kohoavat. Kun värähtelet samalla taajuudella kun unelmasi, se toteutuu. Enkelit tuovat rakkautta ja selkeyttä ja auttavat monin tavoin oivaltamaan sydämen unelmia. He näkevät totuuden. Tämä on tärkeää, jotta luot omia unelmiasi, etkä jonkun muun. Moni haaveilee ehkä tietämättäänkin jostain, joka ei oikeasti olekaan oman sydämen unelma. Enkeleiden kanssa työskentely auttaa tiedostamaan tällaisia asioita ja päästämään irti vanhasta, jotta uudelle olisi tilaa. Enkelit myös auttavat kohottamaan värähtelytaajuutta.  Meditoimme yhdessä enkeleiden kanssa unelmia, jonka jälkeen jokainen voi tehdä aarrekartan.

Tammikuun 2021 työpajaan suurin osa osallistui netin kautta online ja päätin, että tämä on jatkossakin mahdollista.

Työpajassa keskustelemme aiemmin aarrekartan tehneiden kanssa, mitkä unelmat ovat toteutuneet ja jatkotyöstämme unelmia. Teemme uudet kartat yhdessä enkeleiden kanssa. Niinpä myös ensikertalaiset pääsevät hyvin nauttimaan aarrekartan tekemisestä ja sen tuomista mahdollisuuksista elämässään.

Työpaja sisältää

  • työkaluja sekä
  • aiemmista kartoista keskustelua. Mikä on toteutunut, mitä tarkentaa.
  • vanhasta irtipäästämisen ohjatusti enkeleiden kanssa, jotta tulee tilaa uudelle.
  • meditaation/hiljentymisen unelmien ääreen enkeleiden kanssa.
  • ohjatun aarrekartan teon. Kartta tehdään kynillä tai tusseilla paperille kirjoittaen ja/tai piirtäen.

Tarvikkeet kuuluvat kurssin hintaan. Voit toki ottaa mukaan omia kyniä, liituja, pahvia, mieluisan valokuvan itsestäsi, paperia, glitteriä tai muita tarvikkeita. Jos haluat syödä illan aikana, voit ottaa omia eväitä mukaan. Jos tulet mukaan netin kautta online, tarvitset omat tarvikkeet kartan tekoon.

Aarrekarttatyöpajaa täydentävät mainiosti Enkelikurssit, maalaa enkeleiden kanssa kurssit, elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma -kurssi ja muut  ihanat kurssit ja tapahtumat. Muistathan, että enkelikurssin kerran käyneenä pääset kertaamaan puoleen hintaan!

Lisäksi suosittelen lämmöllä meditaatio-tallenteita Enkelimeditaatio Rakkaus,  Enkelimeditaatio ParaneminenSyvärentoutus Kiitos-meditaatioTie Runsauteen enkelimeditaatiot, Enkelitrilogian ensimmäinen itsenäinen osa Enkeleiden matkassa, toinen Enkelit arjessa ja kolmas osa Enkelit ystävinä sekä ihania Intuitio- ja Ilon -kortteja.

Lämpimästi tervetuloa, tehdään unelmista totta.

Sannan palaute aarrekarttatyöpajasta:
Osallistuin kolmatta kertaa Sannin järjestämään aarrekarttatyöpajaan. Meitä kurssilaisia oli iso joukko paikalla ja työpajan energiat olivat huikeat. Ennen oman aarrekartan tekemistä voimistimme yhteyttä omaan sisimpäämme ja enkeleihin. Tämän jälkeen oli ihana aloittaa oman aarrekartan teko. Tunsin, kuinka tein omaa aarrekarttaani sieluni ja enkeleiden ohjauksessa. Työpaja mahdollisti pääsyn näihin huikeisiin energioihin ja sitä kautta pystyin helpommin kuuntelemaan aitoja sydämeni unelmia. Työpaja antoi minulle paljon selkeyttä siihen, mitä kohti haluan kulkea. Oli myös ihana kuulla Sannin ja muiden kurssilaisten kommentteja aarrekartastani, sillä koin että sain siitä lisää oivalluksia. Oman aarrekartan esittely oli kuitenkin täysin vapaaehtoista. Huomasin myös, että sain työpajan jälkeen sielultani ja enkeleiltä lisää ohjausta. Ymmärrän nyt paremmin mitä esteitä ja työstettävää minulla vielä on, jotka hidastavat unelmieni toteutumista.

Suosittelen lämpimästi Sannin aarrekarttatyöpajaa. Koen, että olen joka kerta saanut paljon apua omien unelmien työstämistä ja toteuttamista varten.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: