Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma

Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma kurssi: Enkeleiden ja henkimaailman pyynnöstä pidän yhden illan kurssin, jolla on mahdollista tulla tietoiseksi elämäntehtävästään. Elämäntehtävähän on jotain, jota kohtaan koet innostusta ja intohimoa ja joka palvelee kaikkien korkeinta parasta. Se voi muuntua, kun elämä etenee ja sinä kuljet elämänpolullasi.

Tällä kurssilla tulemme tietoiseksi elämäntehtävästä ja sielunsuunnitelmasta. Elämme myös poikkeuksellista aikaa, koska aiemmin ei ollut samalla tavalla mahdollista pyytää muutoksia sielunsuunnitelmaan ja elämäntehtävään kuin nyt. Käymme tarvittaessa läpi menneitä elämiä ja niiden vaikutuksia nykyelämään. Näin oivallamme sielumme kehitystä. Uuden ajan lahjana voimme myös entistä helpommin pyytää muutoksia sielunsuunnitelmaamme.

Lisäksi vierailemme valon temppeleissä, esimerkiksi Kultaisen Atlantiksen Totuuden ja Rakkauden temppeleissä sekä käymme tapaamassa karman valtiaita pyytääksemme armolahjoja itsellemme ja koko maaplaneetalle sen kaikkine asukkaineen.

Elätkö jo unelmaelämäsi? Entä miten tietoinen olet elämäntehtävästäsi ja sen toteuttamisesta? Olisiko aika tulla tälle kurssille ymmärtämään, oivaltamaan ja luomaan tulevaa?

Tämä kurssi on ollut aiempina seitsemänä kertana ihan täysi, joten varaathan paikkasi ajoissa. Mukaan voit tulla fyysisesti Kivenlahteen tai netin kautta online.

Eteenpäin Elämänpolulla ja Elämäntehtävä ja Sielunsuunnitelma -kurssi täydentävät mainiosti toisiaan suosittelen lämmöllä!

Eteenpäin Elämänpolulla: Kanavoin kurssin suoraan enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja muilta upeilta korkeimman ja puhtaimman valon auttajilta kurssi-iltana, joten tarkkaa ohjelmaa tälle kurssille ei ole, vaan se on aina osallistujien mukaan muuntuva kokonaisuus.

Luota intuitioosi ja astele eteenpäin elämänpolulla yhdessä enkeleiden ja valon maailman auttajien kanssa! Anna ihmeiden tulla todeksi elämässäsi, sillä sinä olet ihme!

Mukaan voit tulla fyysisesti Kivenlahteen tai netin kautta online.

Helenan palaute kurssista:
Kiitos sieluani liikuttaneesta illasta. Maayhteydestä, ykseyden saliin opastamisesta… Voimallisissa täyden kuun energioissa mentiin ja olen niin kiitollinen, selkeä, latautunut ja onnellinen siitä, että saatiin yhdessä taas kulkea. Sielunsuunnitelmani vahvistui.

Tomin palaute kurssista:
Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma on todella tärkeä ja mielenkiintoinen aihepiiri. Kurssi oli luonteeltaan meditatiivinen, jossa mm. hiljennyttiin tunnustelemaan omaa henkistä tehtäväänsä. Itselleni ovea vähän raotettiin, kuin inspiraatioksi, jonka on myöhemmin tarkoitus avautua enemmän. Sanni johdattelee kurssilaisia eteenpäin erittäin ammattitaitoisesti, lempeästi ja kannustavasti sekä luo iloisen ja kevyen ilmapiirin, joten hänen kurssillaan on ilo olla.

Tuulan palaute kurssista:
Avoimin mielin osallistuin ja oli aivan mielettömän upea kokemus.
Energiat olivat todella huikeat.
Paljon tapahtui, vanhaa poistettiin, kuorittiin ja puhdistettiin sekä uutta ladattiin.
Jään odottamaan jatkoa…aavistus siitä on jo olemassa, sydämen suojassa.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: