Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma

Enkeleiden ja henkimaailman pyynnöstä pidän yhden illan kurssin, jolla on mahdollista tulla tietoiseksi elämäntehtävästään. Elämäntehtävähän on jotain, jota kohtaan koet innostusta ja intohimoa ja joka palvelee kaikkien korkeinta parasta. Se voi muuntua, kun elämä etenee ja sinä kuljet elämänpolullasi.

Tällä kurssilla tulemme tietoiseksi elämäntehtävästä ja sielunsuunnitelmasta. Elämme myös poikkeuksellista aikaa, koska aiemmin ei ollut samalla tavalla mahdollista pyytää muutoksia sielunsuunnitelmaan ja elämäntehtävään kuin nyt. Käymme tarvittaessa läpi menneitä elämiä ja niiden vaikutuksia nykyelämään. Näin oivallamme sielumme kehitystä. Uuden ajan lahjana voimme myös entistä helpommin pyytää muutoksia sielunsuunnitelmaamme.

Elätkö jo unelmaelämäsi? Entä miten tietoinen olet elämäntehtävästäsi ja sen toteuttamisesta? Olisiko aika tulla tälle kurssille ymmärtämään, oivaltamaan ja luomaan tulevaa?

Tämä kurssi on ollut aiempina kuutena kertana ihan täysi, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Uutuutena pidän itsenäisen jatkokurssin Eteenpäin Elämänpolulla. Näin voit tarkastella tätä aihetta lisääkin.

Helenan palaute kurssista:
Kiitos sieluani liikuttaneesta illasta. Maayhteydestä, ykseyden saliin opastamisesta… Voimallisissa täyden kuun energioissa mentiin ja olen niin kiitollinen, selkeä, latautunut ja onnellinen siitä, että saatiin yhdessä taas kulkea. Sielunsuunnitelmani vahvistui.

Tomin palaute kurssista:
Elämäntehtävä ja sielunsuunnitelma on todella tärkeä ja mielenkiintoinen aihepiiri. Kurssi oli luonteeltaan meditatiivinen, jossa mm. hiljennyttiin tunnustelemaan omaa henkistä tehtäväänsä. Itselleni ovea vähän raotettiin, kuin inspiraatioksi, jonka on myöhemmin tarkoitus avautua enemmän. Sanni johdattelee kurssilaisia eteenpäin erittäin ammattitaitoisesti, lempeästi ja kannustavasti sekä luo iloisen ja kevyen ilmapiirin, joten hänen kurssillaan on ilo olla.

Tuulan palaute kurssista:
Avoimin mielin osallistuin ja oli aivan mielettömän upea kokemus.
Energiat olivat todella huikeat.
Paljon tapahtui, vanhaa poistettiin, kuorittiin ja puhdistettiin sekä uutta ladattiin.
Jään odottamaan jatkoa…aavistus siitä on jo olemassa, sydämen suojassa.