Enkeli-Healing jooga

Uutuus! Tule nauttimaan enkeleiden hoidosta ja joogasta! Voimallinen, eheyttävä tunti, jonka aikana saat hoitoa enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja muilta valon auttajilta. Ohjaan lempeää, intuitiivista joogaa, joka pohjautuu Yin-joogaan. Kanavoin tunnin suoraan Valon maailman auttajilta. Näin jooga-asanoihin yhdistetään ihanaa energiaa, erilaista jokaiseen asanaan eli asentoon.

Harjoituksen pituus on 90 minuuttia. Enkelihoitoon voi keskittyä vaikka koko ajan, jos jokin asento ei kutsu tai haluaa muuten keskittyä tähän.

Tunnille voi tulla, onpa joogannut aiemmin tai ei. Myöskään yhteyttä enkeleihin ja valon auttajiin ei entuudestaan tarvitse olla.

Tunti on kokonaisvaltaista rentoutumista, joogaa, yhteyttä itseensä ja ihanaa enkelihoitoa! Lahja itselle, pitää huolta näin itsestään ja ottaa samalla vastaan enkeleiden ja valon maailman upeaa energiaa ja hoitoa.

Ryhmän koko on max 6 oppilasta ja 1-2 ohjaajaa.

Mukaan joogaan tarvitset rennot vaatteet, joogamaton/jumppa-alustan, pienen pyyhkeen bolsterityynyn päälle ja huovan. Jos sinulta ei löydy joogamattoa, voit vuokrata sellaisen joogan ajaksi 2 euron hintaan. Matot desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, siksi tuo mattovuokra.

Paikkana on Tiia Maaria osoitteessa Tolsankuja 3, Kirkkonummella. Sijainti on Tolsantien ja Tolsankujan kulmassa, kerrostalon kivijalassa, kätevästi Tolsan juna-aseman vieressä K-marketin takana. Lähikaduilta löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja (muistathan parkkikiekon). Voit saapua paikalle noin 10 minuuttia aiemmin. 

Ohjaajana Sanni Nevalainen, www.valonvoimaa.fi ja varaohjaajana ja mukana joogaamassa Tiia Helomaa, jonka ihanissa tiloissa joogaamme.

Yhden kerran hinta on 30 e. Tämän jälkeen 5 kertaa joka toinen keskiviikko. Lämpimästi tervetuloa, kokeilukerta 15.9. oli aivan uskomattoman ihana ja voimallinen!

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: