Enkeli-Healing jooga

Uutuus! Tule nauttimaan enkeleiden hoidosta ja joogasta! Voimallinen, eheyttävä tunti, jonka aikana saat hoitoa enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja muilta valon auttajilta. Ohjaan lempeää, intuitiivista joogaa, joka pohjautuu Yin-joogaan. Kanavoin tunnin suoraan Valon maailman auttajilta. Näin jooga-asanoihin yhdistetään ihanaa energiaa, erilaista jokaiseen asanaan eli asentoon.

Harjoituksen pituus on 90 minuuttia. Enkelihoitoon voi keskittyä vaikka koko ajan, jos jokin asento ei kutsu tai haluaa muuten keskittyä tähän.

Tunnille voi tulla, onpa joogannut aiemmin tai ei. Myöskään yhteyttä enkeleihin ja valon auttajiin ei entuudestaan tarvitse olla.

Tunti on kokonaisvaltaista rentoutumista, joogaa, yhteyttä itseensä ja ihanaa enkelihoitoa! Lahja itselle, pitää huolta näin itsestään ja ottaa samalla vastaan enkeleiden ja valon maailman upeaa energiaa ja hoitoa.

Joogaan tarvitset rennot vaatteet, joogamaton tai jumppa-alustan, villasukat, viltin ja loppurentoutusta varten lämpimän lisäpaidan. Voit käyttää harjoituksessa bolsteria ja/joogablokkeja, mutta ilmankin pärjää. Joka kerta emme ole apuvälineitä edes käyttäneet. 

Ohjaajana Sanni Nevalainen, www.valonvoimaa.fi

Yhden kerran hinta on 30 e.  Mukaan pääsee Zoomilla online tai tallenteen avulla jälkikäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: