Enkelikurssi Kristallisilta Uuteen Vuoteen, Uuden vuoden ihmeet ja mahdollisuudet

Loppiaisena, jolloin Uuden Vuoden energiat ovat vielä aistittavissa on upea mahdollisuus päivittyä Uuden Vuoden energioihin ja mahdollisuuksiin. Ja luoda alkaneesta vuodesta parasta.

Kun enkelit pyysivät minua marraskuussa 2021 pitämään tämän kurssin, näin voimallisen kristallivalosillan, jolla oli paljon ihmisiä kulkemassa kohti korkeampaa värähtelyä – kurssilaisia. Miten mahtavaa, että rakkaat arkkienkelit ja koko valon maailma juhlii kanssamme vuoden vaihtumista ja auttaa päivittämään värähtelytaajuutta ja kaikkea sinussa korkeimpaan potentiaaliisi! Näin vuosi saa aivan toisenlaisen alun, kun yhdessä nautimme ja päivitymme. Kaikki chakramme päivitetään eli kurssilla keskitytään myös paljon ottamaan vastaan enkeleiden ja valon maailman hoitoa ja puhdistusta. Saamme valon vihkimyksiä, kuten Kultaisen Liekin vihkimyksen. Illan yhtenä isäntänä toimii arkkienkeli Metatron ja Kristallisillan rakentamisessa auttavat mm. enkeli Christiel, Samuel ja Uriel.

Saamme myös uuden vuoden lahjat! Pidän tämän kurssin ensimmäistä kertaa, joten mitä kaikkea ilta sisältää, tule kokemaan se! Kanavoin kurssin suoraan ryhmälle arkkienkeleiltä ja valon maailmasta. Anna valosi loistaa ja ole se, joka on!

Pidän kurssin Zoomin kautta. Kurssin hinta on 120 euroa.

Anna itsellesi loistava Uuden Vuoden lahja ja tule kurssille päivittymään korkeimpaan potentiaaliisi!

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: