Enkelikurssi Runsauden virta

Mitä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden apu värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymiseen, puhdistamiseen, vanhojen uskomusten ja mallien purkamiseen, parantamiseen ja siihen, miten olisimme entistä paremmin runsauden virrassa voisi sinulle tuoda? Resonoiko tämä kanssasi? Jos kyllä, lämpimästi tervetuloa kurssille!

Runsaus on syntymäoikeutesi. Mutta toteutuuko tämä elämässäsi? Minä ajattelen runsauden olevan kaikki positiiviset sanat ilosta rakkauteen ja myös rahalliseen runsauteen. Olisiko aika päivittää suhde rahaan ja runsauteen ja sallia ne itselleen?  Ihan oikeasti? Päivittyä alitajuisesta arvottomuudesta luottamukseen ja tietoisuuteen, että olet arvokas ja otat vastaan vain parasta. Ihanat, upeat arkkienkelit ja voimalliset lohikäärmeet auttavat tällä kurssilla muuntamaan vanhoja malleja ja muita runsauden tukoksia niin, että olet runsaus ja vedät sitä magneetin tavoin puoleesi.

Pidän kurssin ensimmäistä kertaa ja Zoomilla. Tätä kurssia on toivottu vuosia ja nyt on sen aika! Mukaan voi tulla myös tallenteen avulla, jonka energia on yhtä kirkasta kuin itse kurssi.

Arkkienkeli Rafael on yksi illan isännistä, paranemisen ja runsauden enkeli. Matkaamme syvälle sisimpäämme ja enkelimaailmaan avaamaan, laajentamaan ja uusimaan runsauden virtaamme. Ihanat yksisarviset hoitavat ja auttavat meitä tällä matkallamme. Mukana myös ylösnousseita mestareita ja muita valon auttajia.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan.

Salli itsellesi runsaus, täysin! Ja ota se vastaan, täysin, kiitollisena ja luottavaisena. Lämpimästi tervetuloa toivottaa Sanni

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: