Enkelimeditaatio Paraneminen

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteen latausohje ennen ostopäätöstä!

On suuri ilo voida kertoa, että verkon kautta ostettavat meditaationi ovat saaneet jatkoa! Juuri on julkaistu Enkelimeditaatio paraneminen!

Meditaatio sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min. meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min. meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä.

Anna itsellesi lahja. Ota vastaan enkeleiden parantavaa hoitoa ja anna paranemiselle mahdollisuus.

Meditaatio aktivoi kehosi syvää tietoisuutta ja tasoja, jotka ovat mielen takana. Voit saada yhteyden keho-mieli-sielu kokonaisuuteen.

Enkeleiden kanssa ihmeet ovat mahdollisia. Meditaatio mahdollistaa paranemisen, uudistumisen, eheytymisen ja tasapainon löytämisen. Näe itsesi enkeleiden silmin ja luo paranemisen edellytykset yhdessä enkeleiden kanssa. Salli ihmeiden astua elämääsi ja oivalla elämäsi kauneus. Kärsimyksestä voi vapautua. Nyt on sen aika.

Sadun palaute Enkelimeditaatio Paranemisesta:
Meditaatiosta jäi hyvä mieli, se avasi minulle enemmän rakkautta minua itseäni ja muita kohtaan. Vaikka kysymyksessä oli terveys-meditaatio, koin kuinka rakkaus ja vilpittömyys olivat läsnä äänitteessä. Kaikki se sai aikaan minussa sen, että aloin luottamaan itseeni ja siihen pieneen osaan mikä minussa oli tai on rikki: se paranee. Vau mikä lopputulos siis. Kun kuuntelen tuota äänitettä, koen että joka kerta se vahvistaa myös sisäistä ääntäni.
T. Satu

Voit ostaa tuotteen kauttani tai osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi/ ja sieltä sitten etsimällä sen nimellä Sanni Nevalainen. Samassa paikassa ovat myynnissä myös muut meditaationi eli Enkelimeditaatio Rakkaus, enkeleiden kanssa tehdyt Tie Runsauteen meditaatio sekä Syvärentoutus Kiitos -meditaatio. Parantavia ja energisoivia kuunteluhetkiä!

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: