Enkelimeditaatio Rakkaus

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteen latausohje ennen ostopäätöstä!

Haluatko rakkaudellisemman suhteen itseesi ja kaikkeen? Tämä enkeleiden kanssa tehty rakkauspakkaus on silloin juuri sinulle! Kuuntelen tätä säännölllisesti ja suosittelen tätä sinullekin lämmöllä!

Rakkauden enkelimeditaatio sisältää kaksi meditaatiota. Ensimmäinen osa keskittyy lempeän tehokkaasti rakkauden esteiden purkamiseen yhdessä enkeleiden kanssa ja rakkauden syvempään sallimiseen itselle. Annat itsellesi luvan rakastaa. Saat enkeleiltä rakkaustyökalun, jota voit käyttää koska vain, missä vain. Olet rakkaus itsellesi. Meditaatio on aikaa hellittää, antaa kehosi ja alitajuntasi päästää irti. Näin voit sallia itsellesi vapauden, rakkauden ja uudistumisen.

Toinen osa avaa säteilemään rakkautta kaikkialle. Enkelit avaavat tasoja ykseyden tietoisuuteen. Sydämesi rakkaudesta käsin voit luoda ja vastaanottaa unelmasi. Meditaatio aktivoi sydämesi rakkauden temppeliä. Siellä voit kokea syvää, pyyteetöntä rakkautta enkeleiden ja rakkaittesi kanssa. Sinusta tulee rakkausmajakka, joka kutsuu unelmat luokseen. Enkeliyhteyttäsi avataan, kirkastetaan ja syvennetään.

Meditaatioäänite sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota. Jälkimmäinen meditaatio alkaa heti ensimmäisen meditaation (kesto 31:04) jälkeen.

Ihania ja tehokkaita kuunteluhetkiä!

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia. Äänite on jatkoa äänitteille Enkelimeditaatio Paraneminen, Tie Runsauteen ja Syvärentoutus Kiitos-meditaatio. Sannin muut julkaisut ovat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä -kirjat sekä Intuitio- ja Ilon kortit.

Voit ostaa tuotteen kauttani tai osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi/ ja sieltä sitten etsimällä sen nimellä Sanni Nevalainen. Samassa paikassa ovat myynnissä myös meditaationi:
Ilon mediaatio, Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä

Enkelimeditaationi:
Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Rentouttavia ja valoisia kuunteluhetkiä! Voit kuunnella osaa näistä myös äänikirjapalveluissa.

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Sirkun palaute meditaatiosta:
Olen saanut lahjan ??? Viimeisen kuukauden olen työstänyt minä rakastan minua itseni kanssa ja nyt tämä rakkausmeditaatio minulle tarjottiin…KKK….olen ihan rakkauden pehmentämä kuunneltuani nämä, toivottavasti pääsen ylös tästä sohvalta ?
Terveisin Sirkku

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: