Enkeliopettajakoulutus

UUTTA! ENKELIOPETTAJAKOULUTUS!

Henkimaailma kertoi minulle, että monta upeaa Enkeliopettajaa etsii väylää omaan opettajuuteensa. Ja pyysi minua opettamaan Enkelihoitajien lisäksi myös enkeliopettajia. Yksi upea opettaja on matkan varrella valmistunut, mutta muuten olen opettanut Enkelihoitajia, jotka toki pitävät myös kursseja.

Enkeliopettajakoulutus on enkeliyhteyden voimistamista ja syventämistä sekä huikeiden valon maailmojen avaamista toisille. Ihmisten rinnalla kulkemista näissä asioissa. Koulutukseen haluavalla on jo enkeliyhteys ja sydämen palo saada jakaa näitä ihania energioita. Hyvänä pohjana tälle toimii Enkelihoitajakoulutukseni.

Lähtötasostasi riippuu, mitä koulutukseen kuuluu. Jos olet jo ammattiopettaja, painottuu koulutuksesi eri asioihin kuin jos et ole vielä opettanut mitään. Jokainen Enkeliopettaja on oma, aito itsensä ja matka tähän on jokaisella omanlainen. Koulutuksen oppikirjana on kirjani Enkeleiden matkassa.

Koulutuksen sisällöstä jutellaan puhelimessa ja tunnustellaan näin, onko oppilas valmis tähän ja olenko minä hänelle sopiva rinnallakulkija ja opettaja.

Koulutuksen hinta riippuu sen sisällöstä eli koulutettavan lähtötasosta. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä tämä koulutus on kuin laajakaista valon maailmoihin!

Kuva on alkuvuodesta Helsingin Akateemisesta kirjakaupasta, jossa olin pitämässä Enkelimeditaation ja kertomassa Enkelikirjoistani Enkeleiden matkassa (2018), Enkelit arjessa (2019) ja Enkelit ystävinä (2020).

Millaista voisikaan olla elämäsi Enkeliopettajana, kun seuraat sydämesi kutsua ja ihmeet seuraavat toisiaan?

Valon tie, Kotiin vie! Kuljetaanko tätä polkua rinnakkain?
Rakkaudella Sanni