Ilon meditaatio

Avaa mielesi intuitiolle ja ilolle, ja löydä uusia ulottuvuuksia elämän polulla! Ilon meditaatio tuo valoa, tasapainoa ja mielenrauhaa jokaiseen päivääsi ja voimistaa syvältä kumpuavaa kiitollisuuden tunnetta. Havahdut kuuntelemaan, mitä sisäinen viisautesi kertoo ja mikä tuottaa sinulle aidosti iloa elämässä.

Äänite sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota: ensimmäinen osa rohkaisee sinua pysähtymään sisäisen ilosi äärelle, jossa uskallat olla vilpittömästi iloinen ja vapaa. Toisessa osassa pääset syvällisemmin kosketuksiin onnellisuuden kanssa, jolloin intuitiosi oman tiesi suunnasta ja sinulle oikeista valinnoista vahvistuu.

Ihania ja tehokkaita kuunteluhetkiä!

Voit ostaa tuotteen kauttani tai osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi/ ja sieltä sitten etsimällä sen nimellä Sanni Nevalainen. Samassa paikassa ovat myynnissä myös meditaationi:
Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä

Enkelimeditaationi:
Enkelimeditaatio RakkausTie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:

Meditaation tueksi sopivat erinomaisesti aiemmin julkaistut Ilon kortit ja Intuitiokortit.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Ilon meditaatio on jatkoa Sannin mediaatioaiheisille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka löytyvät Viisas Elämän kokoelmista:

Enkeleiden matkassa – Miten etenet omalla enkelipolullasi (2018)
Enkelit arjessa – Miten elää enkeleiden kanssa (2019)
Enkelit ystävinä – Miten otat vastaan rakkauden (2020)

Intuitio-kortit (2017)
Ilon kortit (2020)

Tie runsauteen – meditaatio (2019)
Enkeli meditaatio – Rakkaus (2020)
Enkeli meditaatio – Paraneminen (2020)
Syvärentoutus Kiitos – meditaatio (2020)
Oma voima ja Elämänpolku – meditaatiot (2021)