Intuitiivinen maalauskurssi Valon Voimaa

Katja maalaa Kaunisniemessä kurssipaikallamme.

Tällä intuitiivisen maalaamisen kurssilla heittäydytään maalaamaan ja luomaan ja näin avataan luovuutta ja heittäytymistä sekä uskallusta muuallakin elämässä. Yhteinen meditaatio ennen maalaamista johdattelee intuition kuiskeeseen, Valon Voimaan ja intuition ihmeelliseen maailmaan.

Tätä kurssia voi luonnehtia seikkailukurssiksi, jonka alussa ei tiedä, minne matka kuljettaa. Kurssi avaa ja voimistaa intuitiota. Aiempaa maalauskokemusta tai muitakaan ennakkotaitoja ei tarvita, rohkeasti mukaan vain!

Kurssin kesto on 2 päivää. Mukaan tarvitset omat tarvikkeet ja eväät. Aloitamme molempina päivinä kello 10, lauantaina lopetamme, kun olemme valmiit, noin 15.30. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Jatkotyöskentelyä varten saat sähköpostitse kirjallisen materiaalin.

Kurssilla maalataan molempina aamu- ja iltapäivinä. Välissä on lounastauko. Sinulla voi olla jo näkemys, mitä haluat maalata ja montaako työtä. Jos näin, toimi sen mukaan. Muuten kurssilla maalataan yleensä yhteensä neljää taulua. Sunnuntaina maalaamisen jälkeen käydään yhdessä läpi viikonlopun maalaukset.

Kurssia edeltää itsenäinen osio Kultaisen valon ihmeiden ilta Liperissä 5.8. klo 18-21. Suosittelen lämmöllä näitä molempia, niin saat huikean valmistautumisviikonlopun ma 8.8. astrologisen Leijonaporttipäivän energioihin. Voit myös tulla mukaan vain jommalle kummalle.

Maalauskurssi voi olla myös osa Intuitiivisen maalaamisen koulutusohjelmaa.
Intuitiivisen maalaamisen ohjaajakoulutus on yksityisopetusta, kysy lisää!

Salli itsesi loistaa, uskalla astua eteenpäin elämänpolullasi ja anna sielusi ja sydämesi johdattaa sinua!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottavat Sanni ja Katja Kouvalainen, tilan emäntä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sanni.nevalainen@gmail.com ja Katja Kouvalainen, katja@decoradora.fi. 5.8. illan hinta on 120 e ja maalauskurssin hinta 190 euroa.

Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kolilla syyskuussa. Ennakkovaraajan hinta 15.6. asti.

Sydämelliset kiitokset Maalaa enkeleiden kanssa kurssin kurssipalautteista! Julkaisen niitä, joskos ne rohkaisisivat sinuakin uskaltautumaan mukaan maalaamaan!

Susannan kurssipalaute:
Hei!
Kurssilla oli syvällinen vaikutus. Sain rohkeutta maalaamiseen niin, että uskallan heittäytyä ilman, että miettisin lopputulosta. Nautin joka hetkestä ja annan vaan mennä! Tapahtui myös syvällisempää puhdistumista ja se jatkuu vieläkin, seuraavana päivänä kurssin loppumisesta. Tunnen, että olen jollain lailla myös erilaisissa energioissa, kun kurssille tullessa.

Suosittelen! Kiitos! T.Susanna

Tuijan kurssipalaute:
Hei Sanni!
Kiitos taas! Kurssisi ovat niin kauniita ja kohottavia: saa todella kokea ilon ja valon voiman – sen huikean energian, jossa olla ja jonka saa vielä lähtiessä mukaansa.

Ihanaa syksynjatkoa! t. Tuija

Katjan kurssipalaute:
Kurssilla oli lämminhenkinen, välittävä ja taianomainen ilmapiiri. Sanni olet ohjaajana inspiroiva ja heittäytymiseen ja oman intuition kuulemiseen kannustava. Kiitos paljon, voin
lämpimästi suositella kaikille maalauksesta kiinnostuneille!
Terv. Katja

Soilin kurssipalaute:
Kiitos ihanasta maalauskurssista. Meditointi yhdessä viritti todella keksittyneeseen ja intensiiviseen tunnelmaan, jossa oli helppo kuunnella omaa sisäistä ääntään ja antaa oman todellisen itsensä ilmentyä pensselin välitylsellä kankaalle. Mitään alkuajatusta siitä, mitä tai miten aikoo maalata, ei tarvittu. Maalaus alkoi muodostua sitä mukaa kun kuljetti pensseliä ja valitsi värejä. Huikean voimakas energinen kokemus! En koskaan aikaisemmin ole maalannut tämänkaltaisia kuvia. Olen itse tuotokseen itodella tyytyväinen, sillä se ilmentää todellistä minuuttani.