Joulun taika, valon aika

Tämä kurssi syntyi ajatuksesta, miten mahtavaa olisikaan pitää kurssi joulukuussa, kun enkeleitä virtaa maaplaneetalle joka päivä lisää ja lisää ja valo kirkastuu kohti joulua, suurta valon juhlaa. Joulusta taas alkavat Pyhät yöt, jotka johdattavat seuraavaan vuoteen.

Ilta kirkastaa, vahvistaa ja voimistaa yhteyttä enkeleihin, arkkienkeleihin ja yksisarvisiin. Ilmassa on taianomaista energia, kun puhdistumme, eheydymme, saamme siunauksia ja lahjoja ihanilta valon auttajilta. Olet entistä enemmän ja syvemmin oma itsesi, se joka sinä oikeasti olet tämän kurssin jälkeen ja tulet entistä tietoisemmaksi henkisestä tiimistäsi, jonka kanssa on ihana elää ja saada heiltä ohjausta ja apua. Opasvaihdokset ovat illan aikana mahdollisia.

Kurssi myös valmistaa 21.12. voimalliseen valon portaalin aukeamiseen ja saat ohjausta, miten meditoimalla voit tuolloin olla yhteydessä voimalliseen energiaan, joka muuntaa syvästi. Kaikki on mahdollista!

Kanavoin kurssin hetkessä, joten ennakko-ohjelmaa ei ole. Luota intuitiosi kuiskeisiin ja tule mukaan kultaisen energian iltaan, joulun taikaan! Kurssi sopii myös enkeleistä ja valon auttajista kiinnostuneille, jotka haluavat tutustua syvemmin aiheeseen.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: