Kalenteri

Uutuus: Valon ja Voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri,  tilaa omasi Adlibriksesta.

Inspiroiva ja upea pöytäkalenteri ohjaa vuottasi eteenpäin. Pidä elämäsi ohjat käsissäsi, anna ilon pulppuilla ja sydämen johdattaa kulkuasi.

Kalenteri sisältää jokaiselle kuukaudelle oman teemansa sekä harjoituksen, jonka avulla ohjaat ajankäyttöäsi ja elämääsi toivomaasi suuntaan. Jokaista kuukautta kuvittaa teemaan sopiva voimauttava maalaus ja siihen liittyvä meditaatioteksti, jotka tukevat hyvinvointiasi läpi koko kuukauden.

Kalenteri auttaa sinua jämäkästi aikatauluttamaan itsellesi tärkeitä asioita, ja voit myös merkitä muistiin oman elämäsi askeleita. A5-kokoisessa kalenterissa näet aukeamalla viikkonäkymän. Se sisältää vuoden tärkeimmät juhlapyhät, merkki- ja liputuspäivät, nimipäivät sekä kuun vaiheet.

Lisäksi kalenteriin kuuluu kaksi seremoniaa: Kiitos- ja irtipäästämisseremonia sekä Kiitos- ja vastaanottamisseremonia. Näitä voit tehdä esimerkiksi vuoden alussa ja lopussa, tai aloittaessasi elämässäsi jonkin uuden vaiheen.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia yhdessä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Valon ja Voiman kalenteri 2023 on jatkoa Sannin mediaatioaiheisille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka Viisas Elämä on julkaissut.

Kalenterin esittelyvideoon:

Voit ostaa kalenterin Sannilta tai esim. Adlibriksesta.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Galleria:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: