Kultaisen Atlantiksen Ihmeet

Kiinnostaako sinua avautua Kultaisen Atlantiksen ihmeille? Tämä kurssi on loistava tilaisuus päivittyä valon maailman, enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa seuraavalle tasolle ja aktivoida oman elämänsä mestarikoodit.

Kanavoin kurssin läsnä olevalle ryhmälle. Ilta on kokemuksellinen eli ohjaan visualisaatioita ja harjoituksia, jotka avaavat tälle upealle, Kultaisen Atlantiksen energialle ja ihmeille. Käymme ainakin Poseidonin temppelissä, joka on keskustemppeli. Siellä ylösnoussut mestari Voosloo siunaa meidät ja aktivoi meille kaikille oman elämän mestarikoodeja, jotka auttava eteenpäin omalla ylösnousemuspolulla.

Lisäksi käymme Rakkauden temppelissä arkkienkeli Samuelin hoidossa, Totuuden, Auringon ja Meren temppeleissä. Huomaathan, että seuraamme intuitiota, joten illan suunnitelma ja temppelit saattavat muuttua vielä ko. iltanakin, sillä temppeleitä on paljon enemmänkin kuin edellä mainitut. Myös Arkkienkeli Rafaelin Parannustemppeli kutsuu meitä, joten useita voimallisia paikkoja on valittavana illan kuluessa. Kurssilta saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Tämä kurssi on mahtava, voimallinen seikkailu, jota ei voi etukäteen sanoittaa, vaan se aukeaa tulemalla mukaan.

Kurssin hinta on 125 euroa. Pidän sen online Zoomilla.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: