Uudistu ja loista -ilta

Kuule sielusi ja sydämesi kutsu yhdistyä pyhyyteen, kultaiseen ja timanttiseen energiaan ja tulevaisuuteen. Anna itsellesi lahja ja luo tulevaa yhdessä Äiti Maan, Kaunisniemen väen, Valon auttajien sekä upean ryhmän kanssa.

5.8. kello 18-21 on aika kokoontua Liperin Roukalahden Kaunisniemeen tasapainottumaan, uudistumaan, loistamaan ja avautumaan uudelle ja ikiaikaiselle. Kanavoin illan suoraan henkimaailmalta, joten aiheet voivat muuttua vielä illan aikanakin.

Aiheina ovat mm. elementit ja niiden tasapainottaminen, kultainen ja timanttinen valo sekä aikalinjat. Ilta on itsenäinen jatko elokuun 2021 kurssille.

Tasapainotumme ja avaudumme uudelle aikalinjalle. Annamme maan ja veden energioiden kantaa meitä ja luoda uutta perustaa. Avaudumme uusille mahdollisuuksille ja tilaisuuksille. Olemme läsnä itsellemme, toisillemme ja kaikelle olevaiselle.

Kanavoin kurssin suoraan valon maailman auttajilta, maan ja Kaunisniemen väeltä ja sekä kultaisesta tulevaisuuden energiasta. Luvassa on voimallinen ilta, jolloin päivityt ja päivität itsesi ja kenttäsi ja näin voit siirtyä korkeampaan värähtelyyn. Illan aikana on mahdollisuus akvitoida oman sielun ohjauksessa mestarikoodeja. Näiden valon koodien aktivointi johdattaa sisäiseen mestaruuteen.

Kun äsken (28.6.) hiljennyn aistimaan 5.8. iltaa, näin näyn: Upea leijona tuli eteeni! Se tuli ihan viereeni ja tiputti kultaisen avaimen suustaan. Otin avaimen leijonaa vilkuillen. Avain johdatti minut lukon äärelle, jonka avasin. Vau, mikä energia! Todella voimallinen energia alkoi virrata. Sain vahvan sisäinen tiedon, että nyt 5.8. uudistavat ja loistavat energiat pääsevät virtaamaan ja kehittymään kohti tuota yhteistä iltaamme. Kun luet näitä sanoja, voit yhdistyä näihin energioihin niin halutessasi. Voit kuvitella äskeisen tai vain hiljentyä näiden sanojen äärelle aistimaan.

Salli itsesi loistaa, uskalla astua eteenpäin elämänpolullasi ja anna sielusi ja sydämesi johdattaa sinua!

Seuraavina päivinä eli 6-7.8. on Intuitiivisen maalaamisen kurssi Valon Voimaa samassa paikassa. Nämä kurssit on tarkoitettu peräkkäin käytäviksi.  Lue lisää tästä linkistä. Nämä kurssit yhdessä johdattavat Leijonaportin 8.8. energiaan. Leijonaportti on astrologinen kuvio, jonka aika on siis 8.8. Tämä on upeaa ja voimallista aikaa tunnistaa ja edistää sydämen unelmien toteuttamista ja voimistaa omassa voimassa pysymistä ja rakkautta.

Maalauskurssin itsenäinen jatko on naisille suunnattu Rummunteko- ja vihkimyskurssi Naisen Voima. Sen ohjaavat Sanni ja Louhenpolun Jaana Louhelainen. Kurssi pidetään Tuopanjoella Kolin, Pielisen ja Höytiäisen energioissa 12-14.8.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottavat Sanni ja Katja Kouvalainen, tilan emäntä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sanni.nevalainen@gmail.com ja Katja Kouvalainen, katja@decoradora.fi. 5.8. illan hinta on 120 euroa ja maalauskurssin hinta 190 euroa, yhteinen hinta näille kahdelle 295 e.

Kuva on Katjan elokuun 2021 kurssilta ottama, sama kurssipaikka on myös tänä vuonna.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: