Kultaisen valon ihmeiden ilta

Pohjois-Karjalan taikaa

25.2. meditoin elokuun tulevaa Leijonaportti-viikonloppua Katja Kouvalaisen kanssa puhelimessa. Leijonaportti on huikea astrologinen kuvio 8.8.

Näin tuon ajankohdan täysin kultaisena ja tästä hetkestä siihen luotiin kultainen silta, joka muuntaa ja kokoaa energiaa ennen kursseja. Minulle näytettiin myös, että kurssi elää ja muuntuu vielä kevään ja kesän kuluessa. Tuntuu kuitenkin ihanalta kirjoittaa näkyville tämän hetkinen näky ja antaa elämän ja ajan virrata kohti kurssiamme.

Pe  6.8. koskien sain näyn ryhmästä upeita ihmisiä Liperissä Pyhäselän rannalla Kaunisniemessä, joka on kurssipaikkamme. Aurinko kimmelsi ja leikitteli vedessä, kun siunasimme sen ja vesi siunasi meidät. Minua ohjataan kirjoittamaan:

Kuule sielusi ja sydämesi kutsu yhdistyä kultaiseen energiaan ja tulevaisuuteen. Anna itsellesi tilaisuus voimistaa ja luoda tulevaa yhdessä Äiti Maan, Kaunisniemen väen ja Pohjois-Karjalan voimapaikkojen ja voimalinjojen kanssa. Avaamme ja yhdistämme itsemme ja ko. paikan sekä muita meille merkityksellisiä paikkoja kultaisten säteiden avulla toisiinsa. Annamme maan energian muuntua ja muuntaa perustaamme, maadoitusta. Avaudumme uusille mahdollisuuksille ja tilaisuuksille. Olemme läsnä itsellemme, toisillemme ja sille, mikä palvelee korkeinta parasta.

Kanavoin kurssin suoraan valon maailmalta, maan ja Kaunisniemen väeltä ja muilta valon auttajilta. Luvassa on voimallinen ilta ja mahdollisuus vaihtaa tai voimistaa omaa aikalinjaa.

Salli itsesi loistaa, uskalla astua eteenpäin elämänpolullasi ja anna sielusi ja sydämesi johdattaa sinua!

Seuraavana aamuna alkaa 7-8.8. oleva Intuitiivisen maalaamisen kurssi Valon Voimaa samassa paikassa. Lue lisää tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottavat Sanni ja Katja Kouvalainen, tilan emäntä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sanni.nevalainen@gmail.com ja Katja Kouvalainen, katja@decoradora.fi. 6.8. illan hinta on 110 euroa ja maalauskurssin hinta 190 euroa.

Kursseja täydentää myös mainiosti: Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kolilla 3-5.9.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: