Rummunteko- ja vihkimyskurssi Naisen Voima

Yksi kesän odotettu kohokohta on 12-14.8. Tällöin pidämme Louhelaisen Jaanan kanssa Tuopanjoella, Pohjois-Karjalassa rummunteko- ja vihkimyskurssin Naisen Voima. Kurssi on voimallinen ja upea matka. Sen tuotoksena syntyy rumpu, jota ikiaikainen viisaus meissä soittaa. Jaana toimii rumpuäitinä ja vastaa rummunteosta. Sanni ohjaa meditaatiot ja vihkimysmatkan. Rummunvihkiminen on Sannin ja Jaanan yhdessä ohjaama.

Jaanan terveiset: Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi Tuopanjoelle, synnyin juurilleni, kahden huikean kauniin järven, Pielisen ja Höytiäisen välimaastoon. Kokoonnumme naisten piiriin synnyttämään Naisen Voima rummut kesäisen luonnon ollessa runsaimmillaan. Synnytämme rummut kiireettömyydestä nauttien, voimaantuen. Tällä viikonlopun kestävällä rummunvalmistuskurssilla kokoonnumme yhteiseen piiriin Sannin meditaatioon ja kenties saat ohjauksen aikana ajatuksia ja oivalluksia rummunsyntyyn ja omaan naiseuteesi.

Valmistamme rummut poronnahasta. Voit halutessasi värjätä nahan batiikkivärjäyksellä tai jättää luonnon väriseksi. Voit myös myöhemmin maalata rummun kalvolle haluamasi kuvion tai symbolin, kun rumpu on kuivunut. Rummun kehä on koivua ja sidonnat teemme nahasta. Voit valmistaa pienen matkarummun tai ison rummun, molemmissa on upea kumea ääni. Jokaisella rummulla on oma tarina kerrottavanaan. Valmistamme kurssilla myös soittokapulat huovuttaen ne lampaanvillasta.

Sannin viesti: Pohjois-Karjala, erityisesti Kolin seutu on minulle yksi henkinen kotipaikka. Rummuttelu on jo monta vuotta ollut osa ohjaamiani Voimapaikkojen Suojelija koulutuksia Kolilla. Vuoden 2020 kurssille tuli elämääni uusi rumpu, henkimaailman kehotuksesta ja Jaanan tekemänä. Vahvassa henkimaailman ohjauksessa elämä voi olla suuri seikkailu. En silloin arvannut, että minua johdateltiin jo tuolloin yhteiseen kurssin ohjaamiseen Jaanan kanssa. Se mistä itse nauttii, sitä haluaa jakaa myös muille. Tämän Voimarumpuni kanssa matkaaminen avasi minut tälle meidän tulossa olevalle matkalle, jonka elämme todeksi elokuussa. 

Kurssipaikkana on Tuopanjoen kylätalo perjantaista sunnuntain lounaaseen asti. Kylätalolla voi myös yöpyä, otathan omat liinavaatteet mukaan, kiitos. Liinavaatteita voi myös vuokrata. Sunnuntaina lounaan jälkeen siirrytään Tyynelän tuvalle, jossa Höytiäisen rannassa tapahtuu rummun vihkiminen. Matkaa mökille on kylätalolta vajaat kaksi kilometriä.

Alustava ohjelma: 
12.8.2022
15.30-16.15 saapuminen ja majoittuminen Kylätalolle.
16.15-17.15 tervetuliaissanat. Meditaatio ja matkan aloitus.
17.15-18.00 mahdollisuus valmistaa keittiössä itselleen ruokaa.
18.00-21.00 rummun synty alkaa. Nahan leikkaaminen, nahan ja kehän värjääminen.
21.00 vapaata aikaa, mahdollisuus lämmittää sauna.

13.8. lauantaina
8.00-9.45 aamupala, jonka jokainen tekee itse omista tarvikkeista.
10.00-11.00 meditaatio ja vihkimysmatka.
11.00 rummun synty.
13.30-14.00 keittolounas, leipää ja kahvi/tee. Kuuluu kurssin hintaan.
14.00 Lounaan jälkeen jatkamme rummuntekoa, kunnes ne ovat valmiit. Kun rumpu on tehty, Jaana ohjaa kapulan teon ja jokainen saa huovuttaa sen illan aikana.
Noin 18.30-19.30 jokainen hoitaa iltaruoan itse. Kun rumpu on valmis, sen jälkeen vapaata ja kapulan teko illan aikana. Mahdollisuus lämmittää sauna.

14.8. sunnuntaina
8.00- 8.45 aamupala, jonka jokainen tekee itse omista tarvikkeista.
9.00 naisten piiri oman rummun kanssa ja meditaatio. Rummuttelun perusteita.
11.00-11.30 keittolounas, leipää ja kahvi/tee. Kuuluu kurssin hintaan.
11.30 tavaroiden keräys ja hei hei Kylätalo. Tämän jälkeen luovutamme Kylätalon ja siirrymme sään salliessa Tyynelän tuvalle.
11.45 Tervetuloa Tyynelän tuvalle. Sään mukaiset, rannassa oloon ja rummun vihkimiseen sopivat vaatteet. Mielellään pitkä, maahan asti oleva hame. Rummut tulevat osaksi Tyynelän tuvan rumpuperhettä.
Rummun vihkiminen Höytiäisen rannassa. Rumpu vihitään Kolin, Pielisen ja Höytiäisen energioissa ja energioihin. Sannin näky: Kolilta avautuu upea, säteilevä valosilta, samoin Pieliseltä Kolin takaa. Valosillat tulevat sekä ylä- että alakautta vihkimispaikkaamme. Höytiäisen rannasta avautuu valosilta samalla lailla Kolille. Höytiäinen on sekä Sannille että Jaanalle Pielisen feminiininen pari. Valosiltojen avulla rummut saavat sekä feminiini- että maskuliinenergioiden vihkimyksen ja ilmentävät näin täydellistä tasapainoa ja liittoa sekä ikiaikaisuutta. Jokainen kurssilainen tuo mukanaan ja avaa valosillan omiin pyhiin paikkoihinsa. Sannin näky: valosiltoja tulee valtavasti ympäri Suomea ja Suomen pyhiä paikkoja, myös ympäri maailmaa.
14.00 hyvää matkaa kotiin!

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikanakin.

Kurssin hinta on 15.5. asti 535 e ja tämän jälkeen 585 euroa, sisältäen 150 e toimisto- ja varauskulun, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tämän maksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Tätä maksua 150 e ei palauteta edes sairastapauksessa. Ilmoittautuessasi saat tarkat maksutiedot, miten maksat Sannin ja Jaanan osuudet. Kurssia koskevat Sannin yrityksen, Valon Voima & Ilo, www.valonvoimaa.fi varaus- ja peruutusehdot. Hinta kattaa rummunteon kapuloineen ja kaiken ohjelman, majoituksen kylätalossa (Huom! omat liinavaatteet ja pyyhe mukaan) sekä la ja su keittolounaat. Muut ruokailut jokainen hoitaa itse. Kylätalossa on keittiö, jossa on hyvä kokata.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ajoissa kannattaa toimia.

Kurssipaikkamme on Tuopanjoen kylätalo: https://sites.google.com/site/tuopanjokiseura/kylatalo.
Rantakyläntie 141, 83950 Ahmovaara.

Sannista voit lukea lisää: https://valonvoimaa.fi/sannista/
Jaanasta voit lukea lisää: https://www.facebook.com/Louhen-polku-250244481991404

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Jaana Louhelainen, jaana.louhelainen@gmail.com, puh. 050- 3573373 ja
Sanni Nevalainen, sanni.nevalainen@gmail.com, puh. 044-2778 654.

Lämpimästi tervetuloa tälle odotetulle matkalle naiseuteen, omaan voimaan ja ikiaikaisuuteen toivottavat Sanni ja Jaana

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: