Oma voima ja Elämänpolku meditaatiot

Uutuus! Oman voiman ja Elämänpolun meditaatio sisältää kaksi meditaatiota.

Ensimmäinen osa syventää ja vahvistaa yhteyttä voimaan. Oma voima ja sisäinen viisaus löytyvät sinusta ja tämän meditaatiokokonaisuuden avulla pääset siihen kosketuksiin.

Toinen osa ohjaa sinua eteenpäin elämänpolullasi. Kuljet mielikuvaharjoitusten kautta unelmiesi luokse. Meditaatio helpottaa elämänpolkusi luomista ja unelmiesi toteuttamista. Kaikki on mahdollista! Meditaatio tuo voimaa ja rohkeutta kuulla oma sisäinen viisaus ja sydämen ääni. Se auttaa sinua kulkemaan kohti korkeampaa itseäsi ja löytämään elämään selkeyttä, rakkautta ja iloa.

Meditaatioäänite sisältää kaksi noin puolen tunnin syvärentouttavaa meditaatiota. Jälkimmäinen osa alkaa heti ensimmäisen meditaation (kesto 29:23) jälkeen.

Oma voima -meditaatio kesto 00:29:22
Elämänpolku -meditaatio kesto 00:32:38

Ihania ja tehokkaita kuunteluhetkiä!

Voit ostaa tuotteen kauttani tai osoitteesta https://kauppa.viisaselama.fi/ ja sieltä sitten etsimällä sen nimellä Sanni Nevalainen. Samassa paikassa ovat myynnissä myös meditaationi:
Ilon Meditaatio ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä

Enkelimeditaationi:
Enkelimeditaatio RakkausTie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Meditaatioita täydentävät loistavasti enkelikirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinämuistikirjani Rakkauden polulla sekä Ilon ja Intuitio-kortit.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: