Rakkauden polulla -muistikirja

Kaunista, rakkaudellista, ihanaa! Muistikirjani Rakkauden polulla, jonka Viisas Elämä kustantaa, on nyt myynnissä! Tämä pieni kaunotar on kooltaan B6 eli puolet enkelikirjojeni koosta. Se kulkee helposti mukana.

Miksi ostaa Rakkauden polulla -muistikirja? Koska kirja on tehty avaamaan sinussa olevaa rakkautta. Pohjimmiltaan sinä olet rakkaus – ja vain rakkaus on totta.

Kirjaan voit kirjoittaa tai piirtää oman elämäsi askeleita. Merkitse muistiin se, mihin haluat palata jälkikäteen, minkä haluat muistaa. Näin luot omaa rakkauden polkuasi. Voit merkitä muistiin enkelikokemuksiasi, käyttää kirjaa kiitollisuuspäiväkirjana tai tehdä tästä oman voimakirjan.

Tämä ihanuus on merkittävä myös energeettisesti, sillä arkkienkeli Samuel lupasi auttaa, jotta sen avulla pääsee Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin!

Jos mietit, miten, tee näin: Pidä muistikirjaa käsiesi välissä. Hengittele kultaista valoa syvään sisään muutama kerta. Pyydä arkkienkeli Samuel avuksesi. Kerro, että haluat päästä Rakkauden temppeliin. Avaa silmäsi ja katso muistikirjan etukannen rakkauden polkua. Sulje silmäsi ja kuvittele rakkauden temppeli tai pidä mielessäsi aikomus mennä temppeliin. Näe tai kuvittele, miten temppelin ovi aukeaa. Astu sisään rakkauteen ja seuraa intuitiotasi.

Rakkauden temppeli on ihana paikka olla rakkaudessa ja esimerkiksi saada apua itsensä rakastamiseen tai mihin tahansa rakkautta kaipaavaan ihmissuhteeseen, asiaan tai tilanteeseen.

Muistikirjan hinta on 15 euroa ja postitettuna siihen lisätään postituskulut.

Muistikirjaa täydentävät loistavasti Enkelitrilogiani itsenäiset osat eli kirjani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä, meditaatio-tallenteet Enkelimeditaatio Rakkaus, Enkelimeditaatio ParaneminenSyvärentoutus Kiitos-meditaatio, Tie Runsauteen enkelimeditaatiot sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: