Runsauden Voimapäivä Porkkalanniemessä

Upouutta!

Henkimaailman kutsusta vietämme voimallisen ja ihanan runsauden Voimapäivän hurmaavalla Porkkalanniemellä, avomeren sylissä. Seuraavana päivänä on uusikuu ja seuraavalla viikolla kesäpäivänseisaus ja juhannus, joten on loistava päivä luoda uutta ja avata, voimistaa ja päivittää runsauden virtaa. Ja olla entistä vahvemmin omassa voimassaan, yhteydessä ja osana kaikkeutta. Tuntuu, että monella on runsaudessa päivittymisen ja avautumisen tarvetta, joten miten ihanaa onkaan keskittyä tähän ja luoda uutta!

Porkkalanniemessä elementit ovat vahvasti läsnä ja ikiaikaisuuden voi aistia. Veden välke johdattelee syvemmälle itseensä ja huuhtelee vanhaa, jotta uudelle on tilaa. Teemme harjoituksia ja keskitymme läsnäoloon, iloon ja virtaavuuteen. Kuljemme kallioilla nauttien ykseydestä, yhteydestä, ystävyydestä ja luonnosta. Keskitymme virtaavuuteen, runsauteen ja selkeyteen. Olemme läsnä.

Meditoimme avomeren ääressä ja olemme omassa voimassamme. Avaudumme ja otamme runsautta vastaan. Yhdistymme ja olemme runsaus. Saamme hoitoa arkkienkeleiltä, yhdistymme äiti/isä maahan ja tapaamme henkimaailman ystäviä. Keskitymme myös oman henkisen tiimimme päivitykseen. Oma polkumme kirkastuu ja selkeytyy.

Porkkalanniemi on jo lapsesta asti tämä ollut lempipaikkojani. Se on myös paikka, jossa ensimmäistä kertaa kohtasin tietoisesti vanhoja viisaita. Tämä kokemus mullisti elämääni. Sain heiltä kaksi konkreettista neuvoa:

  1. pidä rumpukurssi, jota suunnittelet kotonasi ja
  2. osta maata. 

Molemmat toteutin. Mitäköhän siellä nyt kesäkuussa tapahtuu ja mitä ohjausta saamme ja saat?

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana. Kanavoin kurssin mukana olevalle ryhmälle. Päivän aluksi keskitymme siihen, mitä kukin toivoo tältä päivältä. Sitten vain seuraamme ohjausta, meditoimme, kuljemme johdatuksessa, otamme vastaan, olemme omassa voimassamme osana ykseyttä, yhdistymme runsauden virtaan ja nautimme päivästä.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaa tarvittaessa aurinkolasit ja -rasvaa, istuinalusta, vesipullo, eväät, sekä riittävästi juotavaa. Uintimahdollisuus. Jos uinti kutsuu, otathan uimatarvikkeet mukaan.

Voit ottaa oman rummun mukaan tai mitä intuitiivisesti tahdotkaan, jos niin valitset.

Päivän hinta on 190 euroa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän voimalliseen kesäiseen runsauspäivään! Kyytiin pääset Kivenlahdesta tai Tolsan juna-asemalta, jos tarvetta on. Kivenlahdesta lähtö 10.15 ja Porkkalassa ollaan kello 11.00, jolloin kurssin aloitus.

Porkkalanniemestä voit lukea lisää https://www.luontoon.fi/porkkala.

Kuva on tältä keväältä Porkkalanniemestä, kun sain kutsun pitää Runsauspäivän.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: