Runsauden Voimapäivä Porkkalanniemessä

Lämpimästi tervetuloa 26.8. voimistamaan luontoyhteyttäsi, yhdistymään runsauden virtaan, nauttimaan, saamaan elementtien yhdistelmävihkimys, vastaanottamaan upeita energiahoitoja ja linjautumaan uudelleen Kirkkonummen Porkkalanniemen korkeissa ja kirkkaissa energioissa!

Runsauden virtaan yhdistyminen on yksi päivän kohokohtia, sen salliminen itselle vieläkin voimallisemmin. Annatko itsellesi luvan vastaanottaa runsautta ja parasta? Tässä voi olla yllättäviä alitajuisia blokkeja, joten tämä on yksi kurssipäivän kantavia teemoja. Miten vastaanottaa runsaus, ihan oikeasti? Olet sen arvoinen! Saamme voimallista hoitoa vanhojen mallien ja tukoksien purkamiseksi monelta upealta valon auttajalta, mm. arkkienkeli Metatronilta, äiti Maalta, Isikseltä ja Lady Nadalta. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoja kurssille, sillä kurssi sopii kaikille, jotka tuntevat kiinnostusta tähän.

Porkkalanniemessä elementit ovat vahvasti läsnä ja ikiaikaisuuden voi aistia. Veden välke johdattelee syvemmälle itseensä ja huuhtelee vanhaa, jotta uudelle on tilaa. Teemme harjoituksia ja keskitymme läsnäoloon, iloon ja virtaavuuteen. Kuljemme kallioilla nauttien ykseydestä, yhteydestä, ystävyydestä ja luonnosta. Keskitymme virtaavuuteen, runsauteen ja selkeyteen. Olemme läsnä.

Meditoimme avomeren ääressä ja olemme omassa voimassamme. Avaudumme ja otamme runsautta vastaan. Yhdistymme ja olemme runsaus. Saamme hoitoa arkkienkeleiltä, yhdistymme äiti/isä maahan ja tapaamme henkimaailman ystäviä. Keskitymme myös oman henkisen tiimimme päivitykseen. Oma polkumme kirkastuu ja selkeytyy.

Porkkalanniemi on jo lapsesta asti tämä ollut lempipaikkojani. Se on myös paikka, jossa ensimmäistä kertaa kohtasin tietoisesti vanhoja viisaita. Eilisellä kurssillakin saimme heiltä ohjausta ja ystävystyimme myös paikan luonnonhenkien kanssa.

Elämme hetkessä ja intuition johdattamina, joten ohjelma saattaa elää vielä kurssin aikana. Kanavoin kurssin mukana olevalle ryhmälle. Päivän aluksi keskitymme siihen, mitä kukin toivoo tältä päivältä. Sitten vain seuraamme ohjausta, meditoimme, kuljemme johdatuksessa, otamme vastaan, olemme omassa voimassamme osana ykseyttä, yhdistymme runsauden virtaan ja nautimme päivästä.

Pukeuduthan sään mukaan ja sinulla on myös kallioilla kävelyyn soveltuvat kengät. Varaa mukaa tarvittaessa aurinkolasit ja -rasvaa, istuinalusta, vesipullo, eväät, sekä riittävästi juotavaa. Uintimahdollisuus. Jos uinti kutsuu, otathan uimatarvikkeet mukaan.

Päivän hinta on 190 euroa.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tähän voimalliseen runsauspäivään! Kyytiin pääset ainakin Kirkkonummelta Tolsan juna-asemalta, jos tarvetta on. Lähtö Tolsasta 10.30 ja kurssin aloitus Porkkalassa 11.00. Lopetamme, kun olemme valmiit. Viimeistään olemme valmiit noin kello 17 Porkkalanniemessä ja kello 18 olemme takaisin Espoossa, ehkä jo aiemminkin.

Porkkalanniemestä voit lukea lisää https://www.luontoon.fi/porkkala.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: