Sielunmaisema, intuitiivinen maalauskurssi

Maalaa sielunmaisemaasi! Tule mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävälle intuitiiviselle maalauskurssille! Pidän kurssin Espoon Kivenlahdessa, mutta mukaan voi tulla myös online netin kautta.
Anna sielusi ja intuitiosi johdattaa ja heittäydy maalaamaan! Intuitiivinen maalaus saattaa yllättää tekijänsä, mitä kuvasta voikaan aistia? Pidän tämän kurssin nyt ensimmäistä kertaa, monen vuoden kypsyttelyn jälkeen. Kurssi sopii kaikille maalaamisesta ja intuitiivisuudesta kiinnostuneille.
Ennen maalaamista meditoidaan ohjatusti ja herätellään näin intuitiota, luovuutta ja syvää viisautta. Kurssin kesto on yksi päivä ja useimmat maalaavat kaksi maalausta. Välissä on evästauko. Sen jälkeen maalataan lisää toisen meditaation innoittamana.

Anna intuitiosi kuiskeen tulla näkyväksi ja uskalla olla läsnä itsellesi, omalla sisäiselle viisaudellesi. Sille, mikä haluaa syntyä ja ilmentyä. Antaudu luovuuden ihmeelle! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa maalauskokemusta. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Kurssi voi olla myös osa Intuitiivisen maalaamisen koulutusohjelmaa.

Kurssia täydentävät mainiosti öljyvärimaalaukseni ja tuotteeni: Enkelimeditaatio Rakkaus, Enkelimeditaatio Paraneminen, Syvärentoutus Kiitos -rentoutus, meditaatiot Tie Runsauteen, kirjani Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa, Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit. Näitä kaikkia suosittelen lämmöllä!

Lämpimästi tervetuloa maalaamaan ja heittäytymään intuition ihmeelliseen maailmaan toivottaa Sanni