Sisäisen Jumalattaruuden aktivointi -maalauskurssi

Anna sisäisen Jumalattaruutesi aktivoitua ja voimaannu ja hurmaannu omasta itsestäsi! Miten kaunista onkaan ilmentää naiseuden eri puolia. Intuitiivinen maalaus saattaa yllättää tekijänsä, mitä kuvasta voikaan aistia? Pidän tämän kurssin nyt ensimmäistä kertaa, monen vuoden kypsyttelyn jälkeen.

Kurssiin virittelee mainiosti Rakkauskurssi enkeleiden kanssa 3.3. kello 17-21.15, Kivenlahti ja online.

Ennen maalaamista meditoidaan ohjatusti ja herätellään näin intuitiota, luovuutta ja jumalattaruutta. Kurssin kesto on yksi päivä ja useimmat maalaavat kaksi maalausta. Välissä on evästauko. Sen jälkeen maalataan lisää toisen meditaation innoittamana.

Anna intuitiosi kuiskeen tulla näkyväksi ja uskalla olla läsnä itsellesi, omalla naiseudellesi, omalle jumalattaruudellesi. Sille, mikä haluaa syntyä ja ilmentyä. Antaudu luovuuden ihmeelle! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa maalauskokemusta. Tarvikkeista keskustelen mielellään kanssasi ennen kurssia ja saat myös sähköpostitse tarvikelistan. Kurssi voi olla myös osa Intuitiivisen maalaamisen koulutusohjelmaa.
Intuitiivisen maalaamisen ohjaajakoulutus on yksityisopetusta, kysy lisää!

Pidän myös yksityismaalauskursseja, kysy niistä lisää!

Sydämelliset kiitokset Maalaa enkeleiden kanssa kurssin kurssipalautteista! Julkaisen niitä, joskos ne rohkaisisivat sinuakin uskaltautumaan mukaan maalaamaan!

Susannan kurssipalaute:
Hei!
Kurssilla oli syvällinen vaikutus. Sain rohkeutta maalaamiseen niin, että uskallan heittäytyä ilman, että miettisin lopputulosta. Nautin joka hetkestä ja annan vaan mennä! Tapahtui myös syvällisempää puhdistumista ja se jatkuu vieläkin, seuraavana päivänä kurssin loppumisesta. Tunnen, että olen jollain lailla myös erilaisissa energioissa, kun kurssille tullessa.

Suosittelen! Kiitos! T.Susanna

Tuijan kurssipalaute:
Hei Sanni!
Kiitos taas! Kurssisi ovat niin kauniita ja kohottavia: saa todella kokea ilon ja valon voiman – sen huikean energian, jossa olla ja jonka saa vielä lähtiessä mukaansa.

Ihanaa syksynjatkoa! t. Tuija

Katjan kurssipalaute:
Kurssilla oli lämminhenkinen, välittävä ja taianomainen ilmapiiri. Sanni olet ohjaajana inspiroiva ja heittäytymiseen ja oman intuition kuulemiseen kannustava. Kiitos paljon, voin
lämpimästi suositella kaikille maalauksesta kiinnostuneille!
Terv. Katja

Soilin kurssipalaute:
Kiitos ihanasta maalauskurssista. Meditointi yhdessä viritti todella keksittyneeseen ja intensiiviseen tunnelmaan, jossa oli helppo kuunnella omaa sisäistä ääntään ja antaa oman todellisen itsensä ilmentyä pensselin välitylsellä kankaalle. Mitään alkuajatusta siitä, mitä tai miten aikoo maalata, ei tarvittu. Maalaus alkoi muodostua sitä mukaa kun kuljetti pensseliä ja valitsi värejä. Huikean voimakas energinen kokemus! En koskaan aikaisemmin ole maalannut tämänkaltaisia kuvia. Olen itse tuotokseen itodella tyytyväinen, sillä se ilmentää todellistä minuuttani.