Avaa tähtipolkusi ja päivitä tähtiyhteytesi kurssi

Onko nyt oman polun selkeyttämisen ja avaamisen aika?

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ja tekemään yhteistyötä tähtiauttajien kanssa, luomaan uutta Kultaista maailmaa ja oivaltamaan entistä tietoisemmin, kuka sinä olet, mistä tulet ja minne olet matkalla. Tämä kurssi auttaa selittämättömään koti-ikävään ja siihen, ettet ehkä ole maan päällä ihan kotonasi.

Avaa tähtipolkusi ja tutustu tähtiauttajiin kosmisten kurssi avaa kosmisia yhteyksiä. Tutustut kosmisiin auttajiin ja voimallisiin energiatyökaluihin ja saat päivityksiä ja aktivointeja. Myös yhteytesi Äiti maahan, voimistuu, jotta olet täydellisessä tasapainossa maan ja taivaan energioiden kanssa.

Kurssilla tietoisuus avautuu ja saat työkaluja omaan hyvinvointiin. Päivitymme uuteen, vieläkin korkeampaan energiaan ja saat hoitavaa ja parantavaa, erittäin puhdasta ja rakkaudellista energiaa. Tutustumme ainakin Venuksen rakkauteen ja Pleiadeihin.

Kanavoin kurssin hetkessä, joten ennakko-ohjelmaa ei ole. Kurssi muotoutuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden sekä korkeimman ja puhtaimman valon auttajien ohjauksessa. Tämä on itsenäinen jatkokurssi 5.4. kurssiin, jolla tutustuimme mm. Venuksen rakkauteen, Arcturuksen viisauteen, keskusaurinkoon ja galaktisiin lohikäärmeisiin.

Kurssin hinta on 125 euroa, 5.4. kurssilla olleet 80 e. Pidän kurssin Zoomilla online netin kautta. Voit tulla mukaan myös jälkikäteen tallenteen avulla. Tällöin kerrothan siitä minulle etukäteen, kiitos.

Odotan jo innolla tätä kurssia. Sydämellisesti tervetuloa, uudet ja kertaajat!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: