Tähtiauttajat ja portaalit

Täysikuu kesällä 2020 Järnöstä

Meditoidessani Kolin Voimapaikkojen Suojelija koulutusta tänään 21.8.2020, minua johdatettiin ajassa eteenpäin – ja ajassa taaksepäin.

Pitäessäni alkuvuonna kurssia minulle ehdotettiin täksi syksyksi yhden illan kurssia otsikolla “Kosmiset ulottuvuudet ja tähtiauttajat – lisäsanana tässä pyörivät portaalit.

Kun pysähdyin nyt tämän äärelle minua ohjataan kirjoittamaan, että kurssi kanavoidaan hetkessä osallistujien tarpeiden mukaan, joten siitä ei anneta ennakkotietoja. Jokainen luottakoon intuitionsa kuiskeisiin, olisiko tämä kurssi juuri sinulle.

Hauskaa on, että 15.10 minulla lukee kalenterissa kello 17-21.15 “kurssi” ja nyt ymmärsin, että tämä ajankohta olisi sovelias tälle iltakurssille, jonka hinta on 120 euroa. Sen voisi pitää silläkin tavalla, että mukana voi olla Kivenlahdessa tai netin välityksellä (skype/zoom/joku muu).

Kun kurkistan tätä nyt, näen mahtavan tähtitaivaan ja koen kohoavani. Kuulen myös sanat: Tervetuloa kotiin Sanni! Vau, mikä kokemus! Tuntuu, että tämä on myös Kolille jatkoa eli syyskuun Koli avaa jotain, minkä vuoksi tämän kurssin aika on sen jälkeen.

Anna intuitiosi johdattaa, olisiko tämä kurssi tai Koli sinulle? Sillä nyt on mahtavien muutosten aika! Kaikki on mahdollista!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: