Avaa tähtipolkusi ja päivitä tähtiyhteytesi kurssi

Anna intuitiosi johdattaa, olisiko tämä kurssi sinulle? Onko nyt oman polun selkeyttämisen ja avaamisen aika?

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ja tekemään yhteistyötä tähtiauttajien kanssa, luomaan uutta Kultaista maailmaa ja oivaltamaan entistä tietoisemmin, kuka sinä olet, mistä tulet ja minne olet matkalla. Tämä kurssi auttaa myös selittämättömään koti-ikävään ja siihen, ettet ehkä ole maan päällä ihan kotonasi.

Avaa tähtipolkusi ja tutustu tähtiauttajiin kosmisten kurssi avaa kosmisia yhteyksiä. Tutustut kosmisiin auttajiin ja voimallisiin energiatyökaluihin, mm. Plejadien sinisen ruusun parantavaan energiaan, Venuksen rakkauteen, Orionin viisauteen ja kultaisiin lohikäärmeisiin. Kurssilla tietoisuus avautuu ja saat työkaluja omaan hyvinvointiin. Päivitymme uuteen, vieläkin korkeampaan energiaan ja saat hoitavaa ja parantavaa, erittäin puhdasta energiaa.

Kanavoin kurssin hetkessä, joten ennakko-ohjelmaa ei ole. Kurssi muotoutuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden sekä valon auttajien ohjauksen mukaan.

Päätin pitää kurssin Leijonaportin energioiden siivittämänä 8.8. kun henkimaailma tätä minulle ehdotti. Tätäkin kautta voimalliset energiat siivittävät kohti 11.11. porttipäivää, jolloin kurssimme on.

Kurssin hinta on 120 euroa. Pidän sen online netin kautta.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: