Kosmos on kotini

Täysikuu kesällä 2020 Järnöstä

Kosmos on kotini kurssi syntyi pidettyäni eilen, 15.10.2020 erittäin voimallisen kurssin tähtiauttajien kanssa kosmisista yhteyksistä, ulottuvuuksista ja portaaleista. Tästä aiheesta on mukava tiedostaa lisää! Niinpä kysyin äsken Valon maailmasta, voisinko pitää tästä aiheesta toisenkin kurssin. Kyllä, mielellään, oli vastaus, sillä kosmisen korkeimman ja puhtaimman valon auttajat mielellään tekevät yhteistyötä kanssamme. Näin tietoisuus päivittyy, oivallat lisää, saat työkaluja omaan hyvinvointiin ja valotyöhön ja samalla saat ihanaa, hoitavaa ja parantavaa energiaa ja hoitoa. Päivityt korkeisiin ja puhtaisiin energioihin.

Kanavoin tämän kurssin hetkessä, joten ennakko-ohjelmaa ei ole, vaan kurssi on osallistujien toiveiden ja tarpeiden sekä valon auttajien ohjauksen mukaan.

Tämän iltakurssin hinta on 120 euroa. Mukana voi olla joko Kivenlahdessa tai netin välityksellä (Skype/Zoom/joku muu).

Anna intuitiosi johdattaa, olisiko tämä kurssi sinulle? Sillä nyt on mahtavien muutosten aika! Kaikki on mahdollista! Sydämellisesti tervetuloa tekemään yhteistyötä tähtiauttajien kanssa, luomaan uutta Kultaista maailmaa ja oivaltamaan entistä tietoisemmin, kuka sinä olet, mistä tulet ja minne olet matkalla. Tämä kurssi auttaa myös selittämättömään koti-ikävään ja siihen, ettet ehkä ole maan päällä ihan kotonasi.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: