Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Etelä-Suomi

Meren vihkimys Kopparnäsissä

Kesällä 2019 ja 2020 valmistuivat huikeat ryhmät Voimapaikkojen Suojelijoita. Koulutuksissa  nautimme ilosta, valosta ja riemusta yhdistyen mm. Äiti Maan kanssa rakkaudessa. Miten kuvaisin tätä kaikkea, mihin sanat eivät riitä? Ehkä yhden kurssilaisen sana tästä: ykseys, kertoo parhaiten tuntemuksista. Sydämeni täyttää syvä kiitollisuus, kun saa olla ohjaamassa näitä.

Tämän kesän Etelä-Suomen kurssi on kaksipäiväinen ja syyskuussa on itsenäisen Kolin kurssin vuoro. Kaikkiin koulutukseen kuuluviin paikkoihin meidät on kutsuttu henkimaailman toimesta. Kaikki kurssit ovat oma kokonaisuutensa, joten tervetuloa kaikkiinkin!

Lauantaina aloitamme koulutuksen Kirkkonummella, Porkkalan niemessä kello 12.00. Siellä opettelemme voimapaikkatyöskentelyn perusteita, uudistamme maayhteyttämme sekä yhteyttä kehoomme. Yhdistymme ikiaikaiseen viisauteen, myös syvemmälle olemisen tilaan eli voimapaikkaan itsessämme. Tämä niemi on paikka, jossa ensimmäistä kertaa tietoisesti tapasin Vanhoja Viisaita. Maa yhteys uudistuu ja avautuu entisestään. Tutustumme laajasti tähän voimapaikkaan, jossa eri elementit ovat voimakkaasti läsnä ja tasapainotamme elementtimme ja linjaamme ja aktivoimme chakramme eli energiakeskuksemme. Saat työkaluja ja yhteyttäsi ikiaikaiseen viisauteen aktivoidaan.

Toisen päivän paikka on suuri suosikkini Inkoon Kopparnäs, josta sivun kuvakin on otettu. Molempina aiempina vuosina olemme olleet Kopparnäsissä tällä kurssilla, mutta siellä on niin paljon tunnusteltavaa, tutustuttavaa ja oivallettavaa, että on kuin menisi kotiin pitämään kurssia. Vaikka olisitkin ollut Kopparnäsissä aiemmin kurssilla, on kurssi aivan uudenlainen kokonaisuus tälläkin kertaa, joten lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kuljemme koko ajan johdatuksessa eli paikat ja ajat voivat vaihdella vielä ko. päivänäkin. Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Kuljemme sisaruudessa ja veljeydessä sekä olemme ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa, ilossa ja ykseydessä.

Koulutus sisältää alustavasti:

 • Maan timanttisuus ja ajatus “minä olen timantti ja yhteydessä maan timanttisuuteen.”
 • Maan voimaverkot ja kristalliverkot sekä niiden eheyttäminen ja aktivoiminen.
 • Maadoitus ja suojaus sekä yhteistyö Valon maailmojen kanssa.
 • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
 • Chakrojen eli energiakeskusten avaaminen, puhdistaminen ja linjaus oman keskiön kautta.
 • Yhteys mereen ja veteen, veden siunaus.
 • Kuljemme Äiti Maan kanssa ja siunaamina, joten maayhteytesi muuntuu, avautuu ja voimistuu.
 • Avaamme valon portaalin. Teemme sen Äiti maan, ilmansuuntien vartijoiden, enkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa, kallioiden ja muiden maan henkien ollessa mukaan.
 • Enkeleiden puolelta ovat mukana voimakkaasti arkkienkelit Mikael, Metatron, Ariel, Gabriel, Zadkiel sekä moni muu, joiden kanssa teemme yhteistyötä.
 • Koulutuksen aikana yhteytesi voimapaikkaan sinussa itsessäsi avautuu ja voimistuu. Olet myös entistä tietoisempi oman voimapaikkasi suojelijuudesta ja erottelukykysi kasvaa.
 •  Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden ja saat ilon ja kunnian toimia jatkossa jonkun tai joidenkin voimapaikkojen henkisenä suojelijana.
 • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu ja hyväksytty täällä, juuri sellaisena kuin olet ja koet juurtumista ja maadoittumista.
 • Unelmien siementen kylväminen maahan, jotta unelmat voivat toteutua konkreettisesti, taivaan ja maan liitto.
 • Elementtien tasapaino.
 • Sielun tuominen kehoon täydemmin eli tasapaino omassa kokonaisuudessa.
 • Yhteistyötä voimaeläinten kanssa.
 • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan! Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa, joten lämpimästi tervetuloa vaikka kaikille!

Kuljemme intuition johdattamana ja seuraten sydämen viisautta ja elämme koulutuspäivinä täydesti hetkessä, joten suunnitelmat ja koulutuksen aiheet voivat muuntia vielä koulutuspäivinäkin.

Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, matkalla kotiin, itseesi ja ykseyteen!

Koulutuksen hinta on ennakkovaraajan hinta 14.5. asti 333 e, sen jälkeen 355 e.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, itseesi ja ykseyteen!

Ilmoittautua voi vain sähköpostitse. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Toinen Voimapaikkojen Suojelijakoulutus on Kolilla 3-5.9. Lämpimästi tervetuloa molemmille kursseille, sillä nämä täydentävät toisiaan mainiosti.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: