Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kirkkonummi ja Inkoo

Meren vihkimys Kopparnäsissä

Kesällä 2019 valmistui huikea ryhmä Voimapaikkojen Suojelijoita. Koulutuksessa avasimme mm. voimallisen valon portaalin ja harjoittelimme luonnonhenkien kanssa kommunikointia. Nautimme ilosta, valosta ja riemusta yhdistyen mm. Äiti Maan kanssa rakkaudessa. Miten kuvaisin tätä kaikkea, mihin sanat eivät riitä? Ehkä yhden kurssilaisen sana tästä: ykseys, kertoo parhaiten tuntemuksista. Sydämeni täyttää syvä kiitollisuus, kun saa olla mukana tässä.

Kirjoitan tätä 6.2. oltuani päivän Kopparnäsissä Inkoossa valmistautumassa kesän Etelä-Suomen koulutukseen ja 13.2. käytyäni Porkkalanniementien Högbergetillä, jonne menemme ryhmänä koulutuksen viimeisenä päivänä. Kaikkiin koulutukseen kuuluviin paikkoihin meidät on kutsuttu henkimaailman toimesta.

Lauantaina olemme Kopparnäsissä Inkoossakello 12.00. Aktivoimme valon portaalin, joka voimistaa valoa ja timanttisuutta meissä sekä uudistaa maa-yhteyttä. Tutustumme laajasti tähän voimapaikkaan, jossa eri elementit ovat voimakkaasti läsnä. Saat työkaluja ja yhteyttäsi ikiaikaiseen viisauteen aktivoidaan. Voimapaikka sinussa vahvistuu.

Sunnuntaina olemme Kirkkonummella kahdessa paikassa kello 12.00 alkaen, joista ensimmäinen on luola Porkkalantien alkupään lähettyvillä. Tämä luola uudistaa voimakkaasti ja mahdollistaa voimakkaan muutoksen, jopa henkisen uudestisyntymisen. Luolan ulkomuoto näyttää ihan naiseuden ytimeltä ja ikiaikaisuus meissä integroituu nykyisyyteen. Näin luomme myös tulevaa uudelta energiatasolta.

Tämän jälkeen jatkamme Porkkalanniemeen. Sinnekin meidät on kutsuttu henkimaailman toimesta. Siellä opettelemme energiatyöskentelyn perusteita, kommunikointia luonnonhenkien kanssa ja matkaamme edelleen syvemmälle ikiaikaiseen viisauteen, myös syvemmälle olemisen tilaan eli voimapaikkaan itsessämme.

Kuljemme koko ajan johdatuksessa eli paikat ja ajat voivat vaihdella vielä ko. päivänäkin. Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Kuljemme sisaruudessa ja veljeydessä ja luomme ihanaa tulevaisuutta ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa, ilossa ja ykseydessä.

Koulutus sisältää alustavasti:

 • Kristallikehovihkimys
 • Maan timanttisuus ja ajatus “minä olen timantti ja yhteydessä maan timanttisuuteen.”
 • Maan voimaverkot ja kristalliverkot sekä niiden eheyttäminen ja aktivoiminen.
 • Maadoitus ja suojaus sekä yhteistyö Valon maailmojen kanssa.
 • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
 • Mitä ovat maan henget. Mahdollista tutustua menninkäisiin, tonttuihin, puiden ja kallioiden henkiin sekä moneen muuhun.
 • Kuljemme Äiti Maan kanssa ja siunaamina, joten maayhteytesi voimistuu ja muuntuu.
 • Avaamme valon portaaleja. Teemme sen aina enkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa, kallioiden ja muiden maan henkien ollessa mukaan.
 • Enkeleiden puolelta ovat mukana voimakkaasti arkkienkelit Mikael, Metatron, Ariel, Gabriel, Zadkiel sekä moni muu, joiden työkaluihin perehdymme ja joiden kanssa teemme yhteistyötä.
 • Koulutuksen aikana yhteytesi voimapaikkaan sinussa itsessäsi avautuu ja voimistuu. Olet myös entistä tietoisempi oman voimapaikkasi suojelijuudesta ja erottelukykysi kasvaa.
 •  Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden ja saat ilon ja kunnian toimia jatkossa jonkun tai joidenkin voimapaikkojen henkisenä suojelijana.
 • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu ja hyväksytty täällä, juuri sellaisena kuin olet ja koet juurtumista ja maadoittumista.
 • Unelmien siementen kylväminen maahan, jotta unelmat voivat toteutua konkreettisesti, taivaan ja maan liitto.
 • Elementtien tasapaino.
 • Sielun tuominen kehoon täydemmin eli tasapaino omassa kokonaisuudessa.
 • Yhteistyötä voimaeläinten kanssa.
 • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan! Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa, joten lämpimästi tervetuloa vaikka kaikille!

Kuljemme intuition johdattamana ja seuraten sydämen viisautta ja elämme koulutuspäivinä täydesti hetkessä, joten suunnitelmat ja koulutuksen aiheet voivat muuntia vielä koulutuspäivinäkin.

Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, matkalla kotiin, itseesi ja ykseyteen!

Koulutukseen on 4.5. mennessä ilmoittautunut 7, vielä mahtuu mukaan!

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Matkalla omaan aitoon itseen, sisaruuteen, veljeyteen, ikiaikaisuuteen ja ykseyteen.
Kiitollisuudella ja rakkaudella Sanni

Ilmoittautua voi vain sähköpostitse! Kannattaa ilmoittautua pian sillä paikkoja on rajoitetusti. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Kirkkonummella ja Inkoossa 22-24.5. ja toinen ryhmä 29-31.5. Kolilla.

Lisätietoja Etelä-Suomen koulutuksesta http://valonvoimaa.fi/voimapaikkojen-suojelija-koulutus/ja Kolin koulutuksesta: http://valonvoimaa.fi/koli/Tarjoushinta 15.4. asti 395 €/koulutus, sen jälkeen 444 €.Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni Nevalainen, sanni.nevalainen@gmail.com.

Julkaissut Valon Voima & Ilo Tiistaina 25. helmikuuta 2020

Toinen kevään Voimapaikkojen Suojelijakoulutus on Kolilla 29-31.5. Lämpimästi tervetuloa molemmille kursseille, sillä nämä täydentävät toisiaan mainiosti.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: