Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Etelä-Suomi

Meren vihkimys Kopparnäsissä

Voimapaikkojen Suojelija – koulutus on kurssi, johon sanat eivät riitä. Ykseystietoisuus ja läsnäolo kuvavat ehkä parhaiten tätä kokonaan ulkona järjestettävää kurssia. Jokainen kurssi on täysin omanlaisensa, joten lämpimästi tervetuloa aiemminkin mukana olleet! Olen tästä kurssista edelleen aivan innoissani!

Kanavoin kurssin suoraan henkimaailmalta, joten ihana seikkailu on tulossa! Meditoimme, kuljemme ja olemme. Olemme lämpimästi tervetulleita tälle kurssille eli meillä on kutsu tähän henkimaailmalta.

Lauantaina ja sunnuntaina olemme upeassa Porkkalanniemessä Kirkkonummella. Aloitamme koulutuksen molempina päivinä kello 11.00. kokoontuen parkkipaikalla Porkkalanniemessä, josta kävelemme yhdessä eteenpäin.

Opettelemme voimapaikkatyöskentelyn perusteita. Uudistamme maayhteyttämme sekä päivitymme monin tavoin. Yhdistymme ikiaikaiseen viisauteen, myös syvemmälle olemisen tilaan eli voimapaikkaan itsessämme. Avaamme yhdessä henkimaailman kanssa portaalin eli teemme valotyötä. Kävin paikalla toukokuun puolivälissä ja meillä on henkimaailman kutsu tulla ryhmänä opiskelemaan näitä, avaamaan portaali ja nauttimaan yhteydestä kaikkeen. Näin palvelemme ja saamme.

Porkkalanniemi on paikka, jossa ensimmäistä kertaa kohtasin Vanhoja Viisaita ja sain heiltä suoraa ohjausta. Tutustumme laajasti tähän voimapaikkaan, jossa eri elementit ovat voimakkaasti läsnä. Tasapainotamme elementtimme, linjaamme ja aktivoimme chakramme eli energiakeskuksemme. Yhteyttäsi ikiaikaiseen viisauteen avataan ja voimistetaan.

Kuljemme intuition johdattamina eli paikat ja ajat voivat vaihdella vielä kurssipäivänäkin. Jokaiseen paikkaan menemme henkimaailman kutsusta ja ohjauksessa. Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Kuljemme sisaruudessa ja veljeydessä sekä olemme ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa, ilossa ja ykseydessä.

Alustava sisältö:

  • Maadoitus ja suojaus, maayhteyden uudistaminen sekä yhteistyö henkimaailman kanssa.
  • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
  • Yhteys mereen ja veteen, veden vihkimys.
  • Avaamme valon portaalin. Teemme sen Äiti maan, kallion hengen, ilmansuuntien vartijoiden, enkeleiden, arkkienkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa, monien auttajien ollessa mukaan. Opit myös, kenelle portaali jätetään hoidettavaksi.
  • Koulutuksen aikana yhteytesi voimapaikkaan sinussa itsessäsi avautuu ja voimistuu. Olet myös entistä tietoisempi oman voimapaikkasi suojelijuudesta ja erottelukykysi sekä kehotietoisuutesi kasvaa.
  •  Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden.
  • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu ja hyväksytty täällä, juuri sellaisena kuin olet. Lisäksi koet juurtumista ja maadoittumista.
  • Sielun tuominen kehoon täydemmin eli tasapaino omassa kokonaisuudessa.
  • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan! Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa, joten lämpimästi tervetuloa vaikka kaikille!

Mukaan tarvitset istuinalustan, hyvät kallioilla ja maastossa kävelyyn sopivat jalkineet, ulkoiluun sopivat lämpimät ja sään mukaiset, mielellään tuulenpitävät vaatteet, mahdollisesti aurinkolasit ja rasvaa, muistiinpanovälineet sekä eväät ja juotavaa. Loppumisaika on joustava, lopetamme molempina päivinä, kun olemme valmiit.

Voit halutessasi tulla kurssipaikoille kyydissä, joten omaa autoa ei tarvita. Kokoonnumme joko Kivenlahdessa tai esim. Tolsan juna-asemalla Kirkkonummella.

Koulutuksen  hinta on 333 euroa.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, itseesi, ykseyteen ja voimapaikkaan sinussa! Olen ihan innoissani tästä! Ilmoittautua voi vain sähköpostitse. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: