Voimapaikkojen Suojelija -koulutus Etelä-Suomi

Meren vihkimys Kopparnäsissä

Voimapaikkojen Suojelija – koulutus on kurssi, johon sanat eivät riitä. Ykseystietoisuus kuvaa ehkä parhaiten tätä kokonaan ulkona järjestettävää kurssia.

Seuraava kurssi on kesällä 2022 ja tämä teksti päivittyy vielä siihen, nyt teksti kesän 2021 kurssilta.

Lauantaina aloitamme koulutuksen Kirkkonummella, Porkkalanniemessä kello 11.00. Siellä opettelemme voimapaikkatyöskentelyn perusteita. Uudistamme maayhteyttämme sekä päivitymme monin tavoin. Yhdistymme ikiaikaiseen viisauteen, myös syvemmälle olemisen tilaan eli voimapaikkaan itsessämme.

Kyytimahdollisuus Espoon Kivenlahdesta molempina päivinä.

Porkkalanniemi on paikka, jossa ensimmäistä kertaa kohtasin Vanhoja Viisaita ja sain heiltä suoraa ohjausta. Tutustumme laajasti tähän voimapaikkaan, jossa eri elementit ovat voimakkaasti läsnä. Tasapainotamme elementtimme, linjaamme ja aktivoimme chakramme eli energiakeskuksemme. Saat työkaluja. Yhteyttäsi ikiaikaiseen viisauteen avataan ja voimistetaan.

Toisena päivänä olemme yhdessä lempivoimapaikassani Inkoon Kopparnäsissä, jossa sivun kuvakin on otettu aiemmalta kurssilta. Vaikka olisit ollut Kopparnäsissä aiemmin kurssilla, on kurssi aivan uudenlainen kokonaisuus tällä kertaa, joten lämpimästi tervetuloa mukaan! Mitä kaikkea siellä tapahtuu ja avataan, riippuu myös osallistujista. Kanavoin kurssin henkimaailman ohjauksessa paikalla olijoille.

Kuljemme intuition johdattamina eli paikat ja ajat voivat vaihdella vielä kurssipäivänäkin. Jokaiseen paikkaan menemme henkimaailman kutsusta ja ohjauksessa. Säästä riippuen liikumme paikoissa, joiden aktivoiminen palvelee korkeinta parasta. Kuljemme sisaruudessa ja veljeydessä sekä olemme ystävyydessä, rakkaudessa, kunnioituksessa, ilossa ja ykseydessä.

Alustava sisältö:

 • Maadoitus ja suojaus, maayhteyden uudistaminen sekä yhteistyö henkimaailman kanssa.
 • Maan timanttisuus ja ajatus “minä olen timantti ja yhteydessä maan timanttisuuteen.”
 • Maan voimaverkot ja kristalliverkot sekä niiden eheyttäminen ja aktivoiminen sekä maassa että sinussa.
 • Chakrojen eli energiakeskusten avaaminen, puhdistaminen ja linjaus oman keskiön kautta.
 • Voimapaikkojen aktivointikoodit.
 • Yhteys mereen ja veteen, veden siunaus.
 • Avaamme valon portaalin. Teemme sen Äiti maan, kallion hengen, ilmansuuntien vartijoiden, enkeleiden ja valon maailman kanssa, ylösnousseiden mestareiden ohjauksessa, monien auttajien ollessa mukaan. Opit myös, kenelle portaali jätetään hoidettavaksi.
 • Enkeleiden puolelta ovat mukana voimakkaasti arkkienkelit Mikael, Metatron, Ariel, Gabriel, Zadkiel sekä moni muu, joiden kanssa teemme yhteistyötä.
 • Koulutuksen aikana yhteytesi voimapaikkaan sinussa itsessäsi avautuu ja voimistuu. Olet myös entistä tietoisempi oman voimapaikkasi suojelijuudesta ja erottelukykysi kasvaa.
 •  Ymmärrät syvemmin kehosi olevan maata – ja maan energian vaikutuksen kehoosi sekä elementtien tasapainon tärkeyden ja saat ilon ja kunnian toimia jatkossa jonkun tai joidenkin voimapaikkojen henkisenä suojelijana.
 • Koulutus muuntaa ja voimistaa yhteyttäsi elämään maa-planeetalla, koet entistä enemmän olevasi rakastettu ja hyväksytty täällä, juuri sellaisena kuin olet ja koet juurtumista ja maadoittumista.
 • Unelmien siementen kylväminen maahan, jotta unelmat voivat toteutua konkreettisesti, taivaan ja maan liitto.
 • Elementtien tasapaino.
 • Sielun tuominen kehoon täydemmin eli tasapaino omassa kokonaisuudessa.
 • Paljon muuta, mikä selviää tulemalla mukaan! Jokainen koulutus on oma kokonaisuutensa, joten lämpimästi tervetuloa vaikka kaikille!

Kuljemme intuition johdattamana ja seuraten sydämen viisautta ja elämme koulutuspäivinä täydesti hetkessä, joten suunnitelmat ja koulutuksen aiheet voivat muuntia vielä koulutuspäivinäkin.

Koulutuksen hinta vuodelle 2022 tarkentuu. Ennakkovaraajan hinta 15.3.2022 mennessä mukaan ilmoittautuneille.

On suuri ilo ja kunnia kulkea tämä matka rinnallasi. Lämpimästi tervetuloa tähän huikeaan ja voimaannuttavaan koulutukseen, pyyteettömään rakkauteen, itseesi, ykseyteen ja voimapaikkaan sinussa!

Ilmoittautua voi vain sähköpostitse. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sanni.nevalainen@gmail.com.

Toinen Voimapaikkojen Suojelijakoulutus on Kolilla 3-5.9. Lämpimästi tervetuloa molemmille kursseille, sillä nämä täydentävät toisiaan mainiosti.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: