Enkelihoito

Enkelihoidossa saat nauttia korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta tulevista enkelienergioista. Enkeleiden kanssa voit työstää halutessasi sinua askarruttavia asioita, saada hoitoa tai vain nauttia upeista energioista.  Voit myös tulla hoitoon esim. hakeaksesi enkeliyhteyttä, tavataksesi oman suojelusenkelisi tai vahvistaaksesi entisestäänkin yhteyttä enkeleihin ja muihin valon auttajiin. Tai ehkäpä haluat voimistaa ja tulla tietoisemmaksi omasta upeasta sielustasi ja saada tätä yhteyttä voimistettua.

Enkelihoidon jälkeen energiakehossasi eli aurassasi on puhtaammat ja korkeammat energiat, mikä yleensä koetaan keveytenä, ilona ja hyvänä olona.

Hoidoissa annetaan usein myös työkaluja tai uuden ajan upeita vihkimyksiä, jotka nostavat värähtelytaajuuttasi ja mahdollistavat helpommin enkeliyhteyden jatkossa. Kristallikehovihkimys, solaarivihkimys tai juuri sitä, mitä tarvitset. Tule siis heittäytymään ja uskaltautumaan tulla tietoiseksi unelmistasi ja itsestäsi Elä unelmasi todeksi yhdessä enkeleiden kanssa. Anna valosi säteillä! Sillä sinä olet valo.

Voit myös ottaa hoidon vastaan kaukohoitona tai voin tehdä hoidon puhuessamme samalla puhelimessa.

Suosittelen lämmöllä!