Tilaustyöt

Kuvassa maalaan Helsingin yhteen hoitolaan neljättä tilaustyötä neljännelle huoneenseinälle. Näin teosten energiat voimistavat toisiaan ja keskellä olevalla hoitopöydällä on upeaa olla.

On suuri ilo ja kunnia saada maalata parantavia tilaustöitä, usein Sielun muotokuvia. Taulun maalauttaminen on matka, joka alkaa keskustelusta, mitä toivot. Matka jatkuu kypsyttelyllä ja valmistautumisella maalaamaan. Maalatessa sitten ilmentyy näkyville osa energiasta. Voit olla mukana katsomassa maalaamista, joko fyysisesti tai Zoomilla! Näin saat osan maalausenergiastakin itsellesi. Ja kun taulu tulee uuteen kotiinsa, alkaa uusi matka sen kanssa. 

Maalaan tilaustyönä sinulle tai sille, jolle taulu tulee upeaa, korkeavärähteistä energiaa. Sitä kanavoin valon maailmasta, esimerkiksi arkkienkeleiltä. Käytän maalatessa myös näkijän lahjaani. Näin taulu tukee etenemistä ja avautumista omalle sydämensä viisaudelle, auttaa eteenpäin elämänpolullasi tai maadoittaa unelmasi energioita. Tai kaikkea tätä tai jotain ihan muuta, mitä toivot ja mitä maalatessa kauttani virtaa.

Taulun tilaamisesta:
Yleensä saan tilaustyöhön vapaat kädet, kun on sovittu koko, vaaka- vai pystysuunta, hinta ja keskusteltu mm. väreistä. Maalaan Voimatauluja, Sielunkuvia, Elämänpolkua  ja muitakin aiheita. Sinun ei tarvitse tietää, mikä näistä olisi juuri sinulle vaan voit antaa vapaat kädet kanavoida juuri sinulle tai sille, jolle taulu tulee.

Tekniikkana on öljy-, akryyli- tai sekatekniikka. Tällöin maalin lisäksi voi tauluun tulla muutakin (kuten hiekkaa, glitteriä tms). Huomaathan, että öljyvärityö kuivuu vähintään 2 viikkoa, akryylitaulun voi saada heti mukaan tai kun se on kuvattu.

Valmis taulu kuvataan ja kuvia voidaan käyttää myös tulevissa tuotteissa, internetissä ja muissa julkaisuissa, ellei asiakkaan kanssa muuta sovita.

Taulujen energioiden päivitys:

Kuvia tilaustöistä:

Yllä: Ikuisesti avautuva ruusu

Yllä: Hattusaaressa Kolilla maalattu teos tilaajan ollessa läsnä.

Palaute yhdestä tilaustyöstä, jossa tilaaja oli mukana seuraamassa maalaamista Espoossa:
“Jäätävä kokemus, en olisi ikinä uskonut, miten voimauttavaa ja eheyttävää on katsella taulun maalaamista.”

Palaute toisesta tilaustyöstä:
Lähetän tuntemuksia varmasti vielä lisää, mutta tänään kotona riisuttuani taulun ”kapaloista” ja katsottuani sitä, nousi rintaani syvä autuus, onni ja kiitollisuus. Suuni levisi itsestään leveään hymyyn. Löysin uusia kauniita yksityiskohtia. Taulun tunnelma on niin moninainen, herkkä ja voimakas samaan aikaan. Ilo puhkeaa kukkaan tätä nytkin katsoessani. Mattapinta on perfecto  ja tuo glitteri on kuin tähtipölyä/sadetta: niin kaunista!!!!! Kiitos Sanni Kiitos!!!!
Rakkaudella ja Kiitollisuudella M

Samasta taulusta palautetta myöhemmin:
Hei Sanni,
Taulu on ollut minulla nyt jo kaksi viikkoa ja lähes joka ilta olen sängyssä rauhoittunut sitä kädessäni pitäessäni. Tumma sinisyys tuo mieleeni avaruuden ja nuo ihanasti valossa sädehtivät glitterhiput ovat kuin tähtiä. Keskellä upea galaksi tähtipölyineen. Mieli rauhoittuu ja hengitys syvenee tauluasi katsoessani. Olen niin onnellinen ja kiitollinen taulusta! Välillä hymyillen ja toisinaan syvää rauhaa tuntien olen taulusi kanssa viettänyt aikaa.
Kiitos Sanni, kiitos. Terveisin M.

Palaute kolmannesta tilaustyöstä: 
Sanni maalasi minulle tilaustyönä huikean unelmataulun. Taulu on maalattu sopimaan täydellisesti minun energioihini ja sain tauluun heti vahvan kontaktin. Taulun energiat hoitavat ja tukevat minua omassa elämässäni ja koen, että saan siitä voimaa.  Taulu on lisäksi todella kaunis ja upea. Suosittelen lämpimästi oman taulun teetättämistä tilaustyönä.
Halein Sanna

Olen niin onnellinen ja innoissani tilaustöiden maalaamisesta! Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Tauluja myynnissä:
Sannin taiteesta:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Maalaamistani näet: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.