Enkelihoitajakoulutus

Uusi Enkelihoitajakoulutus on alkamassa! Minulla on ollut suuri ilo opettaa Enkelihoitajia vuodesta 2012 lähtien ja olen edelleen ihan innoissani tästä!

Enkelihoitajakoulutus on matka sisimpään, sieluun ja korkeimpaan minään sekä näiden energioiden laskeuttaminen fyysiseen kehoon. Matka kuljetaan upeiden ja voimallisten valon auttajien eli arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, yksisarvisten kanssa ja muiden loistavien ja voimallisten valon auttajien kanssa.

Koulutus avaa sinulle seuraavan tason ja antaa vahvan perustan hoitojen tekemiseen. Löydät oman tapasi tehdä hoitoja tai yhdistää ne muulla lailla osaamiseesi.

Mukaan koulutukseen voi tulla, aikoopa jatkossa tehdä hoitoja tai ei, jolloin kuljet henkisen, syvästi muuntavan matkan.  Koulutus pidetään kokonaan Zoomilla.

Koulutuksessa sisällöstä: opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Opit myös rentouttamaan itsesi. Tästä taidosta on paljon iloa monessa kohtaa! Asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu, jos alkuun tehdään rentoutus. Saat ennakkoon kirjallisen materiaalin, jonka käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta. Materiaali keskittyy enkelityöskentelyn lisäksi rentoutouttamisen upeaan taitoon. Lisäksi suosittelen lukemaan kirjani Enkeleiden matkassa Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Enkeleiden matkassa toimii teoriakirjana kurssilla ennakkomateriaalin lisäksi.

Enkelihoitamisesta opit peruskaavan, miten hoito voidaan tehdä. Ohjaan/kanavoin tästä harjoituksia, joita voit katsella myös tallenteena. Kanavoin harjoitukset yleensä suoraan arkkienkeleiltä. Jokainen voi myös tunnustella, haluaako ohjata koulutuksen aikana hoidon/meditaation opiskeluryhmälle. Tämäkin vie osaamista voimallisesti eteenpäin. Kanavoimme ja kuulostelemme myös yhdessä enkelityökaluja suoraan enkeleiltä. Suosittelen myös, että koulutuksen aikana tehdään 3-10 Enkelihoitoa.

Koulutuksen aikana löydät oman tapasi olla enkeleiden kanssa yhteydessä ja oman tapasi enkelihoitoja. Koulutus sisältää kanavointia, vapaaehtoisena osana ryhmän ohjaamista, Intuitio- ja Ilon korttien käyttöä ja paljon muuta. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien sekä korkeimman minäsi kanssa. Pääasiallinen opetustapa on, että kanavoin kaikki harjoitukset ja teoriaakin paljon enkeleiltä ja yhdessä olemme rennosti näiden asioiden äärellä. Kyse on siis jostain aivan muusta kuin “perinteisestä” opiskelusta. Lisäksi toivon sinun kertaavan koulutuksen jälkeen tallenteet vielä uudestaan, halutessasi useampaankin kertaan.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi ja täydemmin kehossasi. Ihmeet ovat mahdollisia!

Koulutuksessa tutustut samanhenkisiin ihmisiin. Toivon, että vapaaehtoisia harjoitushoitoja tehdään myös ryhmäläisten kesken. Moni oppilaani on jatkanut yhteydenpitoa koulutuksen loppumisen jälkeen. Tällaista ystävyyttä ja yhteistyötä toivon sydämestäni kaikille.

Kevään 2023 koulutusajat ovat: 25-26.3. kello 10-16, 4.4. kello 18-21 ja 29-30.4. kello 10-16. Lisäksi koulutukseen kuuluu ennakkovalmistautumisena Enkelikurssi Sinä olet Valo 16-17.3. kello 17-21.15. Zoomilla. Mukaan voi tulla myös jälkikäteen tallenteen avulla.

Jos minulta kysytään, mikä on tärkeintä juuri nyt, vastaukseni on juuri nyt sisäisessä rauhassa oleminen ja sen vahvistaminen sekä rakkaus. Päätöstilanteissa viedä päätös omaan sydämeensä ja olla näin oman elämänsä äärellä. Sekä tietysti oman värähtelytason nostaminen ja siitä kaikin ihanin tavoin huolenpito. Enkelit ja valon maailman auttajat ovat loistava apu näihin ja auttavat sinua pyynnöstäsi aina.

Tässä vielä arkkienkeli Gabrielin viesti. Gabriel vastaa tänä vuonna ensimmäistä kertaa arkkienkeleiden puolelta koulutuksesta:

Sinä olet valo. Ota vastaan siunaukseni ja hengitä hetki syvään. Vain antaudu olemaan ja kuulostelemaan, miltä tämä koulutus ja tämä energia tuntuu. Sinä olet Valo, sinä olet Rohkeus, sinä olet Totuus ja sinä olet Rakkaus!

 Anna sydämesi johdattaa kulkuasi. Mitä valitset, tuletko mukaan koulutukseen? Nyt on ilon, rohkeuden ja Valon aika!

Marjukan palaute vuoden 2022 Enkelihoitajakoulutuksesta:
Kiitos Sanni upeasta matkasta enkeleiden parissa, sille ei meinaa löytyä sanoja. Kurssipäivät olivat intensiivisiä, mutta eri tavoin, kun on tähän asti totuttu ja nämä opinnot poikkesivatkin täysin perinteisestä tavasta ”opiskella”, eikä pingottamalla pärjää! Opintojen aikana matka tehtiin erityisesti omaan itseemme. Oli turvallista ja kaunista kulkea Sannin ja enkeleiden kanssa. Pääsin kosketuksiin sellaisten lukkojen kanssa itsestäni, joihin en ole edes terapialla yltänyt. Ja kaikki tehtiin lempeästi ja rakkaudella. Värähtelytaajuuteni nousi valtavasti kevään aikana ja se valon määrä kurssilla on muutenkin huimaa! Pääsin paremmin käsiksi omaan sielunsuunnitelmaani ja sain omaa voimaa ja rohkeutta jatkaa valitsemallani tiellä, vaikka kaikki eivät sitä ymmärräkään. Enkelihoidon pitäminen ryhmälle oli jännittävää, mutta opettavaista. Ilmapiiri oli lempeä, rakkaudellinen ja kannustava. Opintojen jälkeen aion jatkaa hoitojen harjoittelemista ensin itselleni ja ehkä joku päivä myös muille.

Kiitos, kiitos, kiitos!
Rakkaudella Marjukka

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: