Enkelihoitajakoulutus

Ultra-päivillä ohjasin Enkelimeditaation ja olin Ultra-päivien Virallinen taiteilija (lehtijutun taustalla näkyy taulujani.)

Seuraava huippusuosittu koulutus alkaa syksyllä. Mukaan voi tulla Zoomilla online ja/tai tallenteella. Lähetä viesti jo nyt, niin saat lisää tietoja. Tämä ei sido sinua mihinkään. Voit myös käydä kurssin tallenteiden avulla nyt! Kerron mielelläni lisää.

Minulla on ollut suuri ilo opettaa Enkelihoitajia vuodesta 2012 lähtien ja olen edelleen ihan innoissani tästä!

Enkelihoitajakoulutus on matka sisimpään, sieluun ja korkeimpaan minään sekä näiden energioiden laskeuttaminen fyysiseen kehoon. Matka kuljetaan upeiden ja voimallisten valon auttajien eli arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, yksisarvisten kanssa ja muiden loistavien ja voimallisten valon auttajien kanssa.

Koulutus avaa sinulle seuraavan tason ja antaa vahvan perustan hoitojen tekemiseen. Löydät oman tapasi tehdä hoitoja tai yhdistää ne muulla lailla osaamiseesi.

Koulutukseen voi tulla, aikoopa jatkossa tehdä hoitoja tai ei. Joka tapauksessa kuljet henkisen, syvästi muuntavan matkan. Palautteet koulutuksesta ovat olleet aivan huikeita ja muutokset todella merkittäviä. Koulutus pidetään kokonaan Zoomilla.

Koulutuksessa sisällöstä: opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Opit myös rentouttamaan itsesi. Tästä taidosta on paljon iloa monessa kohtaa! Asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu, jos alkuun tehdään rentoutus. Saat ennakkoon kirjallisen materiaalin, jonka käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta. Materiaali keskittyy enkelityöskentelyn lisäksi rentoutouttamisen upeaan taitoon. Lisäksi suosittelen lukemaan kirjani Enkeleiden matkassa Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä. Enkeleiden matkassa toimii teoriakirjana kurssilla ennakkomateriaalin lisäksi.

Enkelihoitamisesta opit peruskaavan, miten hoito voidaan tehdä. Ohjaan/kanavoin tästä harjoituksia, joita voit katsella myös tallenteena. Kanavoin harjoitukset yleensä suoraan arkkienkeleiltä. Jokainen voi myös tunnustella, haluaako ohjata koulutuksen aikana hoidon/meditaation opiskeluryhmälle. Tämäkin vie osaamista voimallisesti eteenpäin. Kanavoimme ja kuulostelemme myös yhdessä enkelityökaluja suoraan enkeleiltä. Suosittelen myös, että koulutuksen aikana tehdään 3-10 Enkelihoitoa.

Koulutuksen aikana löydät oman tapasi olla enkeleiden kanssa yhteydessä ja oman tapasi enkelihoitoja. Koulutus sisältää kanavointia, vapaaehtoisena osana ryhmän ohjaamista, Intuitio- ja Ilon korttien käyttöä ja paljon muuta. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien sekä korkeimman minäsi kanssa. Pääasiallinen opetustapa on, että kanavoin kaikki harjoitukset ja teoriaakin paljon enkeleiltä ja yhdessä olemme rennosti näiden asioiden äärellä. Kyse on siis jostain aivan muusta kuin “perinteisestä” opiskelusta. Lisäksi toivon sinun kertaavan koulutuksen jälkeen tallenteet vielä uudestaan, halutessasi useampaankin kertaan.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi ja täydemmin kehossasi. Ihmeet ovat mahdollisia!

Myös kertaajat ovat tervetulleita ja pääsevät mukaan edullisemmalla hinnalla.

Koulutuksessa tutustut samanhenkisiin ihmisiin. Toivon, että vapaaehtoisia harjoitushoitoja tehdään myös ryhmäläisten kesken. Moni oppilaani on jatkanut yhteydenpitoa koulutuksen loppumisen jälkeen. Tällaista ystävyyttä ja yhteistyötä toivon sydämestäni kaikille.

Koska koulutus on Zoomilla, voi koulutusta käydä myös tallenteen avulla jälkikäteen.

Koulutukseen kuuluu Zoomilla yhteen yhden illan Enkelikurssiin osallistuminen/katsominen tallenteella. Se on yleensä:

  1. Joko Rakkauskurssi Enkeleiden kanssa tai
  2. Enkelikurssi Oma Voima ja Värähtelytaajuuden nostaminen. 

Näin luodaan pohjaa ihan perusasioille ja kuulet myös yhden tavan ohjata enkelikurssi.

Koulutukseen kuuluu valinnaisena yhden meditaation/enkelihoidon pitäminen ryhmälle. Suosittelen tätä lämmöllä, sillä näin oppii parhaiten. Kerrohan myös, tahdotko tämän osaksi koulutustasi vai et?

Jaan ilmoittautumisen jälkeen osallistujille toistenne sähköpostiosoitteet, jotta voitte olla halutessanne yhteydessä toisiinne ja tehdä myös harjoitushoitoja toisillenne. Toiveeni on (mutta vain suositus), että kurssin aikana tekisitte 3-10 harjoitushoitoa, jos aiot tehdä enkelihoitoja koulutuksen jälkeen. Joko netin kautta, fyysisesti paikalla ollen tai vaikka puhelimellakin. Koulutukseen voi tulla myös omaksi iloksi etenemään henkisellä tiellä eteenpäin ilman, että on aikomus tehdä muille enkelihoitoja koulutuksen jälkeen.

Kurssia koskevat varaus- ja maksuehdot: https://valonvoimaa.fi/hinnasto-ja-ehdot/.

Kun koulutus tai sen ensimmäinen erä on maksettu saat ennakkomateriaalin sähköpostiisi.

 Anna intuition ja valon johdattaa kulkuasi. Mitä valitset, tuletko mukaan koulutukseen? Nyt on ilon, rohkeuden ja Valon aika!

Maisan palaute, mitä Enkelihoitajakoulutus antoi minulle?
Ilokseni saan kertoa:
Olen Enkelihoitaja.
Sanni Nevalaisen Enkelihoitaja koulutus päättyi tänään. Oon hurjan iloinen, että lähdin koulutukseen. Enkeliyhteyden vahvistaminen on tuonut mulle ihan tosi paljon rauhaa.

Yksi suurimmista oivalluksista ja kokemuksista on enkelien kanssa olemisen hauskuus! Kun kysyy opastusta tai lähtee meditatiivisessa tilassa mihin vain, voi opastus olla myös humoristisessa muodossa. Enkelien kanssa energia on aina rakkaudellista ja kaunista, muutoin energia ei ole enkeleistä. Enkelit eivät puhuttele syyttävästi vaan rakkaudella. Tekemieni harjoitushoitojen perusteella olen huomannut, että hymyilen paljon hoitoa tehdessäni; on niin ihanaa kokea lempeän kaunista rakkautta.

Mun tämän hetkinen tapa uppoutua hoidon tekemiseen on ensin kuunnella sydämeni sykettä tai hengitystäni. Sitten keskityn joko kehoni tuntemuksiin tai siihen, mitä näen silmissäni ja lähden niistä eteen päin. On ollut ilo huomata, miten nautin puhua ja ohjata hoitoa!

Hoitoon kuuluu siis ohjattuna rentoutus, maadoitus, ja sitten se mitä ikinä tuleekaan, ja virkistys. Ja siis hoito on enkelien tekemä, ei mun. Autan vain. ? Myös refleksologiassa en varsinaisesti hoida, vaan autan kehoa hoitamaan itseään, puran esteitä. Nii vaikka refleksologia ja enkelihoito on kaks aivan eri asiaa, ne kuitenki tukee toisiaan ja tekee samaa. Koska kokonaisuus.

Tulevaisuuden ajatuksia: Tällä hetkellä puhuttelee ajatus ryhmäenkelihetkistä. Kyllä myös yksilö. Tärkeintä on päästä tekemään. Eli jos kutsuu, ota yhteyttä. Yksilöllinen hetki onnistuu myös etänä.

Yritän jotenkin sanoittaa, miksi enkelihoitoon niin esim. rentoutuminen ja kehon kiputilojen helpotus (joka ikinen kurssipvä ja hoitokerta on helpottaneet mulla alaselän kipuihin, eilen se purkautui myös itkuna), unen parantaminen (olen aina kurssin ja harjoituksen teon jälkeen nukkunut aivan tukkina), uteliaisuudesta… löytämään omaa tietoa, rauhaa, oivalluksia ja ymmärrystä. Kokemaan pyyteetöntä rakkautta.

Kiitos. Rakkaudella, Maisa @herkkäsydän.

Sannan palaute, mitä Enkelihoitajakoulutus antoi minulle?
Lähdin opiskelemaan enkelihoitajaksi muutama vuosi sitten, koska olin kiinnostunut enkeleistä ja halusin heihin vahvemman yhteyden. Enkelihoitojen tekeminen tuntui ajatuksena hieman haastavalta, koska rohkeus ei vielä silloin riittänyt hoitojen tekemiseen. Nyt rohkeutta on tullut matkan varrella lisää, mutta edelleen teen hoitoja lähinnä ystävilleni.

Olen kuitenkin huomannut, ettei minulle tärkein anti koulutuksessa ollutkaan valmius oppia tekemään enkelihoitoja. Koulutuksen myötä minulla on nyt vahvempi yhteys enkeleihin. Koulutus on antanut paljon työkaluja oman elämäni haasteista selviytymiseen. Haasteita tulee väistämättä, mutta koen, että nyt minulla on keinoja selviytyä niistä paremmin. Enkelihoitajakoulutus avasi voimakkaamman yhteyden omaan sielunviisauteeni ja selvätietoisuuteen. Osaan paremmin hahmottaa henkiset syyt eri tilanteiden taustalla. Yksi tärkeä apu koulutuksesta on ollut se, että ymmärrän ja osaan auttaa henkistä lastani paremmin. Kun minä äitinä kuljen omaa henkistä polkuani eteenpäin, nostaa se myös lapsellani käsiteltäviä asioita pintaan. Sama pätee myös muihin läheisiin.

Suosittelen lämpimästi Sannin enkelihoitajakoulutusta tueksi omalla henkisellä polulla kulkemiseen.

Marjukan palaute Enkelihoitajakoulutuksesta:
Kiitos Sanni upeasta matkasta enkeleiden parissa, sille ei meinaa löytyä sanoja. Kurssipäivät olivat intensiivisiä, mutta eri tavoin, kun on tähän asti totuttu ja nämä opinnot poikkesivatkin täysin perinteisestä tavasta ”opiskella”, eikä pingottamalla pärjää! Opintojen aikana matka tehtiin erityisesti omaan itseemme. Oli turvallista ja kaunista kulkea Sannin ja enkeleiden kanssa. Pääsin kosketuksiin sellaisten lukkojen kanssa itsestäni, joihin en ole edes terapialla yltänyt. Ja kaikki tehtiin lempeästi ja rakkaudella. Värähtelytaajuuteni nousi valtavasti kevään aikana ja se valon määrä kurssilla on muutenkin huimaa! Pääsin paremmin käsiksi omaan sielunsuunnitelmaani ja sain omaa voimaa ja rohkeutta jatkaa valitsemallani tiellä, vaikka kaikki eivät sitä ymmärräkään. Enkelihoidon pitäminen ryhmälle oli jännittävää, mutta opettavaista. Ilmapiiri oli lempeä, rakkaudellinen ja kannustava. Opintojen jälkeen aion jatkaa hoitojen harjoittelemista ensin itselleni ja ehkä joku päivä myös muille.

Kiitos, kiitos, kiitos!
Rakkaudella Marjukka

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: