Enkelihoitajakoulutus

Enkelihoitajakoulutus on huikea mahdollisuus matkata omalla elämänpolullaan enkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa ja samalla oppia vahva rentouttamisen taito. Uuden ajan mahtavissa, kristallisissa, kultaisissa ja säteilevissä energioissa.

Uusittu Enkelihoitajakoulutus on kuusi päivää. Koulutuksessa opit tai syvennät rentouttamisen taitoa enkeliyhteyden vahvistamisen ja enkelihoitajuustaidon lisäksi. Näin asiakkaan mahdollisuus aistia valon enkelit voimistuu. Saat ennakkoon kirjallisen materiaalin, jonka käyt itsenäisesti läpi ennen koulutusta. Materiaali keskittyy enkelityöskentelyn lisäksi rentoutouttamisen upeaan taitoon. Rentous on ihana lähtökohta enkelityöskentelylle ja sen merkitystä nykyisessä hetkisessä elämässä tuskin voi ylikorostaa.

Voit tulla koulutukseen myös oman kehittymisesi vuoksi vaikket kokisikaan muiden ihmisten hoitamisen olevan osa elämääsi.

Koulutuksen aikana löydät oman tapasi tehdä enkelihoitoja. Koulutus sisältää kanavointia, hoitojen tekemistä, ryhmän vetämistä, Intuitio- ja Ilon korttien käyttöä ja paljon muuta. Tutustut ja teet yhteistyötä monien mahtavien valon auttajien sekä korkeimman minäsi kanssa.

Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta koulutuksesta. Ryhmässä tapahtuvaan koulutukseen kuuluu myös enkelimeditaation pitäminen ryhmälle. Näin hoitajuutesi entisestään voimistuu.

Yhteys omaan sieluusi vahvistuu koulutuksen aikana ja säteilet omaa kaunista valoasi aina vain laajemmalle ja laajemmalle, ollen entistäkin enemmän oma itsesi ja täydemmin kehossasi. Ihmeet ovat mahdollisia!

Moni enkelihoitajuudesta kiinnostunut on kokenut hyväksi opiskella ilman ryhmää. Ennakkoon opiskellaan sama paketti kuin ryhmässäkin, mutta sen jälkeen tapaamme tai olemme Skypen kautta yhteydessä ja itsenäistä työskentelyä on joka välissä. Arkkienkeli Metatron vastaa enkeleiden puolelta tästäkin kokonaisuudesta.

Kysy rohkeasti lisää kummasta vain vaihtoehdosta ja tule mukaan!  Anna sydämesi johdattaa kulkuasi. Nyt on ilon ja suuruuden aika! Uskalla olla oman itsesi paras versio!

Sadun palaute toukokuussa 2020 ilman ryhmää pidetystä Enkelihoitajakoulutuksesta:
Ystäväni Sanni
Kiitän sydämellä kurssista, joka antoi minulle eväitä elämääni eteenpäin. Olin kuin haaksirikkoutunut laiva, joka ei pystynyt jatkamaan matkaansa, mutta tänään purjehdin jo täysin palkein menemään. Annan elämän viedä, enkä takerru ensimmäiseen aallokkoon, vaan luotan rakkauteen hyvään elämään. Kurssi antoi avaimia oman elämäni hahmottamiseen ja siihen millaiseksi se edessäpäin muodostuu: ihanaksi. Sillä sitä saamme mitä toivomme. Enkelit, jotka ovat ystäviämme, ovat meitä auttamassa aina, vaikka emme aina niitä näe taikka huomioi. Opin, että enkeleiden rakkaus meitä ihmisiä kohtaan on rajaton. Lähes koko kurssin Skype-yhteydellä käyneenä voin sanoa, että näinkin se on mahdollista. Ilon aiheita on meidän elämässä monia, minulle yksi niistä oli tämä kurssi. Näen nyt elämääni enemmän ruusunpunaisten silmälasien läpi, joissa on elämän taikaa.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: