Hinnasto ja ehdot

 

Maalaukset ja tilaustyöt  hinnat kysyttäessä
 Koulutukset:
 1 illan kurssit / kertaajan hinta  130/95 €
 2 päivän maalauskurssit  185 €
  Enkelihoitajakoulutus / Ennakkovaraajan hinta  per kurssi €
  Meditaatio-ohjaajan koulutus / Ennakkovarajaan hinta  per kkurssi €
 Hoidot, valmennukset ja joogat:
 Ryhmäkaukohoito 1 kerta/ 5 kertaa  30 € /100 €
 Valmennukset  Ajan mukaan
 Joogat, sekä online että tallenne  30 €/kerta
Tuotteeni:
Kirjat: Enkeleiden matkassa,  Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä  28 €/kpl
Kortit: Intuitio- ja Ilon kortit  39 €/kpl
Meditaatiot  32 ja 39 €/tuote

Tuotteiden hinnat Espoon Kivenlahdesta noudettuina.
Hinnat sisältävät alv:n 24%. Tauluissa, kirjoissa, korteissa, meditaatio-tallenteissa ja joogassa 10 %.

Ohjaan myös TYHY-päiviä ja yhteisökoulutuksia. Räätälöidään juuri teille sopiva!

Peruutusehdot:

Yksilöhoito- tai valmennusajan peruminen tai muuttaminen: Mikäli et pääse tulemaan sinulle varattuna aikana, on aika peruttava tai muutettava viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Perumatta jätetystä tai alle 24 h ennen hoitoa perutusta kerrasta peritään hinnaston mukainen täysi maksu.

Kursseille, retriiteille ja tapahtumiin, ryhmille suunnattuun toimintaan on toimisto- ja/tai varauskulu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on tapauskohtainen. Tämän maksun maksaminen tai koko kurssi-/ retriittii-/ tapahtumamaksun tms. maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Tätä maksua ei palauteta edes sairastapauksessa. Jos ilmoittautunut henkilö estyy tulemasta kurssille/retriitille/tapahtumaan, voi hän veloituksetta siirtää osallistumisoikeutensa jollekin toiselle haluamalleen henkilölle. Sairastapauksissa toimisto- ja varauskulua eikä maksettua koulutus/retriitti/tapahtuma maksua tms. ei hyvitetä, mutta osallistumisoikeuden voi siirtää veloituksetta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Aloitettu koulutus/retriitti/tapahtuma on maksettava kokonaisuudessaan.

Mikäli kurssi tms. siirretään etänä pidettäväksi esim. Korona-viruksen  tai muun ylivoimaisen esteen tai tapahtuman takia ei maksuja palauteta. Retriittejä ei siirretä etänä pidettäviksi. Jos kurssi, retriitti, tapahtuma tms. joudutaan peruuttamaan ohjaajasta riippumattomista syistä (luonnonkatastrofit, force majeure tilanteet) palautetaan muut paitsi toimistomaksu Valon Voima & Ilon osuudesta. Matkatoimistoilla yms. on omat ehtonsa, jotka pätevät heidän osuuteensa.

Jos kurssi tai retriitti joudutaan peruuttamaan ohjaajasta riippuvista syistä tai liian pienen ryhmän takia, palautetaan maksetut kurssi/retriittimaksut asiakkaille täysimääräisesti, mutta ei asiakkaalle mahdollisesti muita syntyneitä kuluja, kuten matka- tai yöpymiskuluja.

Valon Voima & Ilo yrityksen vapautus vastuusta: Vapautan Valon Voima & Ilon ja sen edustajat tapahtumien, retriittien, kurssien yms. järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen järjestämissä tapahtumissa (kurssit, retriitit, jooga ja kaikki muut tapahtumat). Olen tietoinen kaikkeen tarjottavaan harjoitteluun, kursseihin ja retriittipäivien ohjelmaan ja tapahtumiin sisältyvistä riskeistä (esimerkiksi jooga, retriitit Suomessa ja ulkomailla ja Voimapaikkojen Suojelija-koulutukset). Valitsen osallistua ja harjoitella kaikissa näissä tilanteissa omalla riskilläni. Lisäksi vapautan ko. yrityksen kaikista matkustamiseen ja yöpymiseen liittyvistä vastuista.

Vakuutukset: Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen.

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia retriittien, tapahtumien ja kurssien järjestelyissä, jos olosuhteet tai tilanteet muuttuvat, esimerkiksi hotellin vaihto, sääolojen vaikutus yms. Tiedotamme muutoksista mahdollisimman pian.

Tutustumisvelvollisuus: Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan näitä ehtoja.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Ota yhteyttä: