Hinnasto ja ehdot

 Maalaukset:
 Öljyvärimaalaukset  hinnat kysyttäessä
 Akryylimaalaukset  hinnat kysyttäessä
 Tilaustyöt  hinnat sovitusti
 Hoidot:
 Ryhmäkaukohoito 1 kerta/ 5 kertaa  30 € /100 €
 Kurssien hinnat:
 Arkkienkelikurssi Säteile ja Loista / Kertaajan* hinta  195/98 €
 1 illan kurssit / Kertaajan* hinta  130/80 €
 2 päivän maalauskurssit, omat välineet  195 €
 Valon ja Ilon jooga  30 €/kerta.
 Voimapaikkojen Suojelija -koulutus   per kurssi
 *kertaaja on edellisellä samalla kurssilla mukana ollut.
  Hoitaja- ja ohjaajakoulutukset, hinnat kysyttäessä.
  Enkelihoitajakoulutus
  Intuitiivisen maalaamisen ohjaajakoulutus
  Reiki 3
  Karuna Master 1 ja 2
  Retriittien hinnat  Per retriitti
  Tapahtumien ja työpajojen hinnat  Kysyttäessä
 Kirjani – myös omistuskirjoituksella
 Enkeleiden matkassa  28 €
 Enkelit arjessa  28 €
 Enkelit ystävinä  28 €
 Muut tuotteeni:
 Valon ja Voiman vuosi 2023 kalenteri  34 €
 Ilon kortit  38 €
 Intuitio-kortit  38 €
 Ilon meditaatio sekä Iltameditaatiot  39 €/kappale
 Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot  39 €
 Enkelimeditaatio Rakkaus  39 €
 Enkelimeditaatio Paraneminen
 32 €
 Syvärentoutus Kiitos-meditaatio  32 €
 Tie Runsauteen meditaatiot (enkeleiden kanssa)  39 €

Tuotteiden hinnat Espoon Kivenlahdesta noudettuina.
Hinnat sisältävät alv:n 24%. Tauluissa, kirjoissa, korteissa, meditaatio-tallenteissa ja joogassa 10 %.

Kurssien tilaaminen ja peruuttaminen: Kurssille ilmoittautuminen mieluiten sähköpostitse, Ota yhteyttä. Kursseille on toimisto- ja varauskulu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on kurssikohtainen. Tämän maksun maksaminen tai koko kurssimaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Tätä maksua ei palauteta edes sairastapauksessa. Jos ilmoittautunut henkilö estyy tulemasta kurssille, voi hän veloituksetta siirtää osallistumisoikeutensa jollekin toiselle haluamalleen henkilölle. Sairastapauksissa mahdollista toimisto- ja varauskulua tai maksettua kurssimaksua ei hyvitetä, mutta lääkärintodistuksella saa mahdollisuuden osallistua toiseen koulutukseen varaus- ja toimistomaksun ylittävän maksun osalta.  Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Aloitettu koulutus on maksettava kokonaisuudessaan.

Mikäli kurssi siirretään etänä pidettäväksi esim. Korona-viruksen  tai muun ylivoimaisen esteen tai tapahtuman takia ei maksuja palauteta. Jos kurssi joudutaan peruuttamaan ohjaajasta riippuvista syistä palautetaan maksetut kurssimaksut asiakkaille täysimääräisesti, mutta ei asiakkaalle mahdollisesti muita syntyneitä kuluja kuten matka- tai yöpymiskuluja.

Valon Voima & Ilo yrityksen vapautus vastuusta: Vapautan Valon Voima & Ilon ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen järjestämissä tapahtumissa (kurssit, retriitit, jooga ja kaikki muut tapahtumat). Olen tietoinen kaikkeen tarjottavaan harjoitteluun, kursseihin ja retriittipäivien ohjelmaan ja tapahtumiin sisältyvistä riskeistä (esimerkiksi jooga ja Voimapaikkojen Suojelija-koulutukset). Valitsen osallistua ja harjoitella kaikissa näissä tilanteissa omalla riskilläni.

Vakuutukset: Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen.

Tutustumisvelvollisuus: Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan näitä ehtoja.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Ota yhteyttä: