Hinnasto ja ehdot

 

 Maalaukset:
 Maalaukset, öljy ja akryyli  hinnat kysyttäessä
 Akryylimaalaukset  hinnat kysyttäessä
 Tilaustyöt  hinnat sovitusti
 Hoidot:
 Ryhmäkaukohoito 1 kerta/ 5 kertaa  30 € /100 €
 Kurssien hinnat:
 Reiki 1-kurssi, myös kertaajat tervetulleita  222 €
 Reiki 2-kurssi, myös kertaajat tervetulleita  350 €
1 illan kurssit / kertaajan* hinta  130/85 €
  Joogat, sekä online että tallenne  30 €/kerta.
  Yksityisjoogatunnit   kysyttäessä
  Hoitaja- ja ohjaajakoulutukset, hinnat kysyttäessä.
  Enkelihoitajakoulutus  per €
  Intuitiivisen maalaamisen ohjaajakoulutus  1500 €
  Reiki 3  1100 €
  Karuna Master 1 ja 2
  Retriittien hinnat  Per retriitti
  Tapahtumien ja työpajojen hinnat  Kysyttäessä
 Kirjani – myös omistuskirjoituksella
 Enkeleiden matkassa  28 €
 Enkelit arjessa  28 €
 Enkelit ystävinä  28 €
 Muut tuotteeni:
 Intuitio-kortit  39 €
 Ilon kortit  39 €
 Meditaatiot  39 €/kappale

Tuotteiden hinnat Espoon Kivenlahdesta noudettuina.
Hinnat sisältävät alv:n 24%. Tauluissa, kirjoissa, korteissa, meditaatio-tallenteissa ja joogassa 10 %.

Kurssien tilaaminen ja peruuttaminen: Kurssille ilmoittautuminen mieluiten sähköpostitse, Ota yhteyttä. Kursseille on toimisto- ja varauskulu, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja on kurssikohtainen. Tämän maksun maksaminen tai koko kurssimaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen kurssille. Tätä maksua ei palauteta edes sairastapauksessa. Jos ilmoittautunut henkilö estyy tulemasta kurssille, voi hän veloituksetta siirtää osallistumisoikeutensa jollekin toiselle haluamalleen henkilölle. Sairastapauksissa toimisto- ja varauskulua eikä maksettua kurssi/retriitti/tapahtuma maksua tms. ei hyvitetä, mutta osallistumisoikeuden voi siirtää veloituksetta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Aloitettu koulutus on maksettava kokonaisuudessaan.

Mikäli kurssi tms. siirretään etänä pidettäväksi esim. Korona-viruksen  tai muun ylivoimaisen esteen tai tapahtuman takia ei maksuja palauteta. Jos kurssi joudutaan peruuttamaan ohjaajasta riippuvista syistä, palautetaan maksetut kurssimaksut asiakkaille täysimääräisesti, mutta ei asiakkaalle mahdollisesti muita syntyneitä kuluja kuten matka- tai yöpymiskuluja.

Valon Voima & Ilo yrityksen vapautus vastuusta: Vapautan Valon Voima & Ilon ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen järjestämissä tapahtumissa (kurssit, retriitit, jooga ja kaikki muut tapahtumat). Olen tietoinen kaikkeen tarjottavaan harjoitteluun, kursseihin ja retriittipäivien ohjelmaan ja tapahtumiin sisältyvistä riskeistä (esimerkiksi jooga, retriitit ja Voimapaikkojen Suojelija-koulutukset). Valitsen osallistua ja harjoitella kaikissa näissä tilanteissa omalla riskilläni.

Vakuutukset: Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturma- ja matkavakuutuksestani. Myös tietty peruutusturva sisältyy valtaosaan matkavakuutuksista, mutta osaan harkita itse tarpeeni kattavan peruuntumisvakuutuksen hankkimiseen.

Tutustumisvelvollisuus: Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntöihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin ennen palvelun maksamista. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan näitä ehtoja.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Ota yhteyttä: