Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Upea ja erittäin voimallinen kurssi enkeleiden ja valon maailman kanssa! Ajankohtainen Oma Voima, miten pysyt omassa voimassasi ja miten nostat värähtelyäsi.

Hyötyisitkö sinä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden avusta värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymiseen, puhdistamiseen, parantamiseen ja siihen, miten pysyisimme entistä paremmin omassa voimassamme mistään ulkoisesta riippumatta? Jos vastaus on kyllä tai aihe kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tälle kurssille!

Juttelin arkkienkeli Urielin, Gabrielin ja Mikaelin kanssa kurssista. Kun kysyin, mitä kerron lisää tästä kurssista minulle vastattiin: kerro, että solar pleksus-chakran uusiminen ja voimistaminen on yksi tämän kurssin tärkeistä asioista. Toinen on maayhteys ja maadoitus sekä juurichakran hoito, puhdistus ja uusiminen. Ja kolmas omat terveet rajat. Tähän liittyy myös kurkkuchakran ja kilpirauhasen lempeän tehokas hoito, jotta olisi helpompaa puhua omaa totuuttaan ja tunnistaa sekä kertoa rajansa. Enkelit hoitavat myös sisäistä lasta ja syyllisyyttä, jotta vielä voimakkaammin pääsemme irti peloistamme ja tulemme omissa silmissämme entistä rakastavammiksi itseämme kohtaan. Kurssi auttaa myös rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Äiti Maria auttaa meitä tässä.

Mukaan kurssille tulee myös tulilohikäärmeitä ja muita valon auttajia, sillä saamme mm. kultaisen liekin vihkimyksen auttamaan värähtelytason nostamisessa.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan.

Lämpimästi tervetuloa toivottaa Sanni

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: