Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Upea ja erittäin merkityksellinen kurssi arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja valon maailman kanssa! Ajankohtainen Oma Voima, miten pysyt omassa voimassasi/universaalissa rakkauden värähtelyssä ja miten nostat värähtelyäsi.

Tahtoisitko sinä arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden apua värähtelytaajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymistä, puhdistamista, eheyttämistä ja ihanaa hoitoa? Kuulostellen sielusi ja enkeleiden ohjausta. Avautuen yhä täydemmin aistimaan enkeleiden ohjausta? Miten elää korkeassa, kirkkaassa energiassa vapaana, upeana, omana, aitona itsenäsi. Jos vastaus on kyllä tai aihe kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tälle kurssille!

Ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita, kurssi sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille aiheesta kiinnostuneille.

Kun kuulostelen kurssia, eri olemuspuolien yhdistyminen ja syvällinen solutason paraneminen ja eheytyminen ovat tämän kurssin asioita. Otat oman elämäsi ohjat käsiisi kuulostellen ja saaden selvyyttä mihin suuntaan tahdot kulkea, mutta samalla pyytäen, “tapahtukoon kaikkien korkein paras.”

Enkelit Äiti Marian ja arkkienkeli Metatronin johdolla hoitavat sisäistä lasta, syyllisyyttä, pelkoja ja häpeää sekä saamme päivityksen kaikkiin chakroihimme eli energiakeskuksiimme. Saamme aktivointeja, hoitoja ja valokoodeja. Jätämme vanhan taaksemme ja siirrymme kirkkaalle, uudelle aikalinjalle.

Aiemmalla samalla kurssilla olimme aiemman kuvauksen lisäksi Kultaisen Atlantiksen Poseidonin temppelissä saamassa Kristallivihkimyksen ja valokoodeja omalla ylösnousemustiellä. Sielumme viisautta virratettiin ja inkarnaatiosuunnitelmaa selvennettiin. Lisäksi sielun sopimuksia käytiin läpi. Olimme myös Alkulähteen salissa pyytämässä armoa sukukarmaan yms. (lisää salista voit lukea kirjastani Enkelit arjessa). Juttelimme myös henkisestä tiestä, tietoisuuden muutoksista, puhdistumisesta ja ns. Suurista Vihkimyksistä sekä henkisestä polusta kohti ykseyttä. Useimmat mukana olleet tulevat kerta toisensa jälkeen myös seuraavalle samannimiselle kurssille (kertaajan hinnalla), sillä jokainen kurssi on täysin oma kokonaisuutensa.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan. Kurssilla voit pyytää enkelihoitoa ja heidän apuaan mihin vaan muuhunkin asiaan tai tilanteeseen.

Muunnumme entistä rakastavammiksi ja myötätuntoisemmiksi itseämme kohtaan laskeutuessamme sydämeemme. Kurssi auttaa rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Arkkienkelit Metatron, Gabriel, Rafael, Jofiel, Uriel, Aurora, Mikael, Faith ja Äiti Maria sekä moni muu upea valon auttaja auttavat ja tukevat meitä tällä kurssilla.

Mukaan on ilmoittautunut jo nyt 8 viime kerrallakin ollutta osallistujaa, mikä kertoo kurssin suosiosta ja siitä, että tämän aiheen äärellä kannattaa olla kerrasta toiseen ja tulla myös kertaamaan aihetta (kertaajilla oma hinta).

Sydämellisesti tervetuloa voimaantumaan, päivittymään ja luomaan upeaa tulevaisuutta yhdessä arkkienkeleiden kanssa!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: