Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Pidin 3.3. upean Rakkauskurssin enkeleiden kanssa ja sama kurssi on pian uudestaan, niin suosittu se joka kerta on. Kurssin jälkeen tunnustelin energioita ja minulle tuli voimakas tunne, että moni  hyötyisi suuresti enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden avusta värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymiseen, puhdistamiseen, parantamiseen ja siihen, miten pysyisimme entistä paremmin omassa voimassamme mistään ulkoisesta riippumatta.

Juttelin arkkienkeli Urielin, Gabrielin ja Mikaelin kanssa tästä ja kysyin, voisinko heidän kanssaan pitää tällaisen kurssin. Ja kyllä, vastaus oli: tätä on suuresti odotettu. Kun kysyin, mitä kerron lisää tästä kurssista minulle vastattiin: kerro, että solar pleksus-chakran uusiminen ja voimistaminen on yksi tämän kurssin tärkeistä asioista. Toinen on maayhteys ja maadoitus sekä juurichakran hoito, puhdistus ja uusiminen. Ja kolmas omat terveet rajat. Tähän liittyy myös kurkkuchakran ja kilpirauhasen lempeän tehokas hoito, jotta olisi helpompaa puhua omaa totuuttaan ja tunnistaa sekä kertoa rajansa. Enkelit hoitavat myös sisäistä lasta ja syyllisyyttä, jotta vielä voimakkaammin pääsemme irti peloistamme ja tulemme omissa silmissämme entistä rakastavammiksi itseämme kohtaan. Kurssi auttaa myös rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Äiti Maria auttaa meitä tässä.

Mukaan kurssille tulee myös tulilohikäärmeitä ja muita valon auttajia, sillä saamme mm. Vapauden liekin vihkimyksen auttamaan värähtelytason nostamisessa.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan.

Mukaan voi tulla netin kautta online ja ehkä myös Kivenlahteen Espooseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: