Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Upea ja erittäin merkityksellinen kurssi arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja valon maailman kanssa! Ajankohtainen Oma Voima, miten pysyt omassa voimassasi/universaalissa rakkauden värähtelyssä ja miten nostat värähtelyäsi.

Tahtoisitko sinä arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden apua värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymistä, puhdistamista, eheyttämistä ja ihanaa hoitoa? Kuulostellen sielusi ja enkeleiden ohjausta. Avautuen yhä täydemmin aistimaan enkeleiden ohjausta? Miten elää korkeassa, kirkkaassa energiassa vapaana, upeana, omana, aitona itsenäsi. Jos vastaus on kyllä tai aihe kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tälle kurssille!

Kun kuulostelen 10.10. kurssia, eri olemuspuolien yhdistyminen ja syvällinen solutason paraneminen ja eheytyminen ovat tämän porttipäivä 10.10. asioita. Otat oman elämäsi ohjat käsiisi kuulostellen ja saaden selvyyttä mihin suuntaan tahdot kulkea, mutta samalla pyytäen, “tapahtukoon kaikkien korkein paras.”

Enkelit Äiti Marian ja arkkienkeli Metatronin johdolla hoitavat sisäistä lasta, syyllisyyttä, pelkoja ja häpeää sekä saamme päivityksen kaikkiin chakroihimme eli energiakeskuksiimme. Saamme aktivointeja, hoitoja ja valokoodeja. Jätämme vanhan taaksemme ja siirrymme kirkkaalle, uudelle aikalinjalle.

Edellisellä samalla kurssilla olimme aiemman kuvauksen lisäksi Kultaisen Atlantiksen Poseidonin temppelissä saamassa Kristallivihkimyksen ja valokoodeja omalla ylösnousemustiellä. Sielumme viisautta virratettiin ja inkarnaatiosuunnitelmaa selvennettiin. Lisäksi sielun sopimuksia käytiin läpi. Olimme myös Alkulähteen salissa pyytämässä armoa sukukarmaan yms. (lisää salista voit lukea kirjastani Enkelit arjessa). Juttelimme myös henkisestä tiestä, tietoisuuden muutoksista, puhdistumisesta ja ns. Suurista Vihkimyksistä sekä henkisestä polusta kohti ykseyttä. Kaikki mukana olleet tulevat myös seuraavalle samannimiselle kurssille, sillä jokainen kurssi on täysin oma kokonaisuutensa.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan. Kurssilla voit pyytää enkelihoitoa ja heidän apuaan mihin vaan muuhunkin asiaan tai tilanteeseen.

Muunnumme entistä rakastavammiksi ja myötätuntoisemmiksi itseämme kohtaan laskeutuessamme sydämeemme. Kurssi auttaa rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Arkkienkelit Metatron, Gabriel, Rafael, Jofiel Uriel, Aurora, Mikael, Faith ja Äiti Maria sekä moni muu upea valon auttaja auttavat ja tukevat meitä tällä kurssilla.

Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan, päivittymään ja luomaan upeaa tulevaisuutta!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: