Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Upea ja erittäin voimallinen kurssi arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja valon maailman kanssa! Ajankohtainen Oma Voima, miten pysyt omassa voimassasi/universaalissa rakkauden värähtelyssä ja miten nostat värähtelyäsi.

Tahtoisitko sinä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden apua värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymistä, puhdistamiseen, eheyttämistä ja hoitoa ja apua siihen, miten pysyisit entistä paremmin omassa voimassa, mistään ulkoisesta riippumatta? Jos vastaus on kyllä tai aihe kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tälle kurssille!

Edellisellä samalla kurssilla olimme aiemman kuvauksen lisäksi Kultaisen Atlantiksen Poseidonin temppelissä saamassa Kristallivihkimyksen ja valokoodeja omalla ylösnousemustiellä. Sielumme viisautta virratettiin ja inkarnaatiosuunnitelmaa selvennettiin. Lisäksi sielun sopimuksia käytiin läpi. Olimme myös Alkulähteen salissa pyytämässä armoa sukukarmaan yms. (lisää salista voit lukea kirjastani Enkelit arjessa).  Juttelimme myös henkisestä tiestä, tietoisuuden muutoksista, puhdistumisesta ja ns. Suurista Vihkimyksistä sekä henkisestä polusta kohti ykseyttä. Kaikki mukana olleet tulevat myös seuraavalle samannimiselle kurssille, sillä jokainen kurssi on täysin oma kokonaisuutensa.

Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan.

Solar pleksus-chakran uusiminen ja voimistaminen on yksi tämän kurssin tärkeistä asioista. Toinen on maayhteys ja maadoitus sekä juurichakran hoito, puhdistus ja uusiminen. Kolmas on kaikkien chakrojen ja kenttien päivitys ja voimallinen, ihana enkelihoito, jonka aikana voit pyytää hoitoa mihin vaan muuhunkin asiaan.

Lisäksi Enkelit hoitavat sisäistä lasta, syyllisyyttä ja häpeää ja muunnamme pelkojamme ja lapsuuden kiintymyssuhdemalleja.

Muunnumme entistä rakastavammiksi ja myötätuntoisemmiksi itseämme kohtaan laskeutuessamme sydämeemme. Kurssi  auttaa rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Äiti Maria ja moni muu upea valon auttaja auttavat meitä tässä.

Mukaan kurssille tulee myös tulilohikäärmeitä, arkkienkeleitä ja muita upeita valon auttajia.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: