Enkelikurssi Oma Voima ja värähtelytaajuuden nostaminen

Upea ja erittäin voimallinen kurssi enkeleiden ja valon maailman kanssa! Ajankohtainen Oma Voima, miten pysyt omassa voimassasi/universaalissa rakkauden värähtelyssä ja miten nostat värähtelyäsi.

Hyötyisitkö sinä enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden avusta värähtelytajuuden nostamiseen, kaikkien kehojen läpikäymiseen, puhdistamiseen, parantamiseen ja siihen, miten pysyisimme entistä paremmin omassa voimassamme mistään ulkoisesta riippumatta? Jos vastaus on kyllä tai aihe kiinnostaa, olet lämpimästi tervetullut tälle kurssille!

Solar pleksus-chakran uusiminen ja voimistaminen on yksi tämän kurssin tärkeistä asioista. Toinen on maayhteys ja maadoitus sekä juurichakran hoito, puhdistus ja uusiminen. Kolmas on kaikkien chakrojen ja kenttien päivitys ja voimallinen, ihana enkelihoito, jonka aikana voit pyytää hoitoa mihin vaan muuhunkin asiaan.

Lisäksi Enkelit hoitavat myös sisäistä lasta ja syyllisyyttä, jotta vielä voimakkaammin pääsemme irti peloistamme ja tulemme omissa silmissämme entistä rakastavammiksi ja myötätuntoisemmiksi itseämme kohtaan. Kurssi rakastamaan itseään ja suhtautumaan itseensä ja kaikkeen itsessä entistä myötätuntoisemmin, mutta samalla lempeän jämäkästi. Äiti Maria ja moni muu upea valon auttaja auttavat meitä tässä.

Mukaan kurssille tulee myös tulilohikäärmeitä, arkkienkeleitä ja muita upeita valon auttajia. Kanavoin kurssin kurssihetkessä, joten sisältö muuttuu ja elää osallistujien mukaan.

Lämpimästi tervetuloa, odotan tätä jo innolla!

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: