Tauluja myynnissä

Sannin maalaukset sädehtivät valoa ja korkeaa energiaa. Jokainen taulu on myös hoitotaulu, energiapakkaus, joka on luotu eheyttämään, tasapainottamaan, transformoimaan, tuomaan iloa ja avaamaan uudelle. Näin taulut toimivat energiatyökaluina eli kohottavat ja hoitavat ympäristöään ja katselijoitaan.

Maalaan myös suosittuja ja parantavia tilaustöitä. Myös tilaajan ollessa katsomassa joko fyysisesti tai Zoomilla. Parantavan taulun maalauttaminen on voimallinen ja hoitava matka!

Seuraa minua myös: Artist of Light
sekä Instagramissa @nevalainensanni.

Tauluja myynnissä:

Ilon Valo
100*150 cm. Öljy ja glitteri.
Tämä voimallinen energiapakkaus, lempinimeltään Keskusauringon Koodit, aloitti sarjan 100*150 cm kosmisia maalauksia, jotka maalasin Ultra päivien virallisena taiteilijana vuoden 2019 Ultra-päiville. Voimallinen portaali auringon voimille ja ilolle. Tämän taulun energia on käsittämättömän upeaa ja voimallista. Tervetuloa tunnustelemaan! Moniulotteinen. Ilon korteissa nimellä Ilon valo, kortti numero 22.

 

Vapaa tahto, Free Will
90*90 cm, öljy.
Yksi voimakkaimpia maalauksiani. Tuijota maalausta ja laita silmät kiinni. Tunnetko vieläkin sen energian? Kirkastaa, voimistaa, tuo auringon valoa ja vahvaa voimaa ja muutosvoimaa. Auttaa pois uhriutumisesta (myös alitajuisesta) ja voimattomuudesta loistoon ja säteilyyn.
Alempana oleva Paraneminen on samaa sarjaa kuin tämä upeus.
Yhdessä taulut ovat  vieläkin voimallisemmat.

 

Paraneminen
90*90 cm, öljy.
Paraneminen on erittäin vahva teos, joka on ollut Hengen ja Tiedon digimessuilla 2021 jokaisen esityksen alussa ja lopussa hoitamassa. Ja vuoden 2022 messujen näyttelyssä hoitamassa myös. Tämä ihme-taulu kannattaa nähdä livenä ja aistia sen energioita. Mitä kaikkea voikaan tapahtua taulun avulla?
Samaa sarjaa kuin Vapaa Tahto. Yhdessä taulut ovat  vieläkin voimallisemmat.

 

The Way Home
100*150 cm, sekatekniikka.
Ripustus kahteen suuntaan eli toimii loistavasti myös vaakatasossa, esim. sängynpäätynä.

Taulu avaa uuden matkan ja värien kirjo saattelee matkaan. Riemu, uskallus, rajojen rikkominen, heittäytyminen, luottamus, innostus ja liike ovat niitä, mitä taulusta on helppo saada hoitoenergiana. Voimallinen vihreä hoitaa, tasapainottaa ja parantaa yhdessä uudistumisen vihreä-keltaisen kanssa.

Minulla taulu toimii sängynpäädyn yläpuolella ja koen siitä valuvan ihanaa energiaa, joka hoitaa nukkuessa. Ja nukun loistavasti! Vau, suosittelen lämmöllä sekä pysty että vaakatyönä tätä upeutta! Energiat ovat erilaiset eri suuntiin. Vaihtelu virkistää!

 

Unelmien Luojatar
100*150 cm, sekatekniikka.
Voimallinen teos, joka kykenee kannattelemaan tilaa ja energiaa luoda uutta. Aiemmin sama teos oli viimeisessä Minä Olen lehdessä juttuni kuvana ja oli silloin ihan vaaleanpuna- valkoinen. Kun katsoin kerran taulua, huomasin siitä puuttuvan ilon. Ja jatkoin maalauksen valmiiksi eli kaikki keltaiset ja oranssit ilon ja tulen sävyt tulivat sytyttämään Luojattaren täyteen voimaansa. Nyt taulu on valmis ja valmiina palvelemaan ja uuteen kotiin (kuten kaikki tämän sivun taulut).

 

Jumalatar
60*90 cm, sekatekniikka.
Ilon korteissa Vastaanottava virta (kortti numero 17.)
Anna itsesi loistaa ja säteillä! Auttaa loistamaan ja säteilemään. Tasapainottaa antamista ja vastaanottamista. Auttaa pysähtymään, ihastelemaan ja antautumaan vastaanottamiselle. Ota vastaan! Olet kaiken hyvän arvoinen!

 

Luonnon leikki
80*30 cm, sekatekniikka. Toimii loistavasti myös pystytyönä eli ripustus 2 suuntaan.
Maalattu Lapissa Ylläksellä.
Voimistaa luontoyhteyttä ja avaa mystisyydelle ja ikiaikaiselle voimalle. Herättää ihmettelemään, leikkimään ja kiittämään. Auttaa oivaltamaan syvempiä merkityksiä ja aktivoi mielikuvitusta. Mikä kaikki voikaan olla mahdollista?

 

Anteeksianto syntymässä
60*60 cm, sekatekniikka.
Tässä maalauksessa voimallinen enkelityökalu kosminen Timantti-Violetti liekki muuntaa syvästi ja uusi, rakkaudellinen pääsee syntymään.
Taulu vaikutuksia: Transformaatio, muutos, rakkauden voima, näkökulman muutos, anteeksianto, rauha, syvä ymmärrys, kiitollisuus vaikeista ajoista ja tilanteista.

 

Elämänpuu II / Runsaudenpuu
40*40 cm, sekatekniikka, maalattu Benalmadenan satamassa Espanjassa.
Avaa runsaudelle ja maadoittaa sen virtaamaan elämässäsi. Kukinta, maskuliini-feminiinitasapaino, loistaminen ja säteily. Hedelmät ja sadonkorjuu.

 

Yllättävä rakkaus
40*40 cm. Sekatekniikka.
Avaa rakkaudelle ja näyttää tien unelmiin.

 

Sinä olet Luoja
90*30 cm, sekatekniikka. Toimii loistavasti myös pystytyönä eli ripustus 2 suuntaan. Maalattu Pohjois-Karjalassa.
Avaa ihmeiden taajuuteen, ihmettelyyn ja suuruuteen. Rakkaus on kaikista suurin. Sinä olet rakkaus, sinä olet sydämessäsi yhtä kaiken kanssa.

 

Kosminen kuu
halkaisija 30 cm, maalattu Costa del Solilla.
Mystisyys, Atlantis, vesi, kosminen kuu. Taulu hoitaa tunteita ja vie syvemmälle. Mystiikka, Atlantiksen energiat ja muut seikkailut sekä feminiininen voima ovat ainakin niitä, mitä taulu hoitaa. Jos kaipaat feminiiniseen voimaan syvempää yhteyttä, olisiko tämä taulusi?

Kun katsot taulujen kuvia, huomaathan, että maalausten värit ovat eri näköisiä eri valoissa, joskus yllättävänkin paljon.

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki taulut ovat myynnissä! Tervetuloa katsomaan niitä kotiini Espoon Kivenlahteen!

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa saat koko maalauksen näkyviin ja tällöin I-kohdassa näet sen syntytarinan. Ja mitä taulu hoitaa.

Tauluja myynnissä

Pauliinan palaute kahdesta ostamastaan taulusta:
Nyt taulut ovat omalla paikallaanspotit tulossa vielä tauluja kohdentamaan. Ihanasti tauluista tulee asioita esiin, kun vaihtaa valon sävyä lämpimästä kylmään ja takaisin. Voi nähdä pintaa syvemmälle.

Hiljennyin ja katselin tauluja pitkään aamulla. “Egyptin salaisuudessa” tuli esiin lohikäärme, joka katseli sielujen ja enkeleiden tanssia rakkauden valtameressä. Mitä kauemmin taulua katsoo, sitä enemmän sen takaa paljastuu ja näkee syvemmälle. Aivan ihana! “Liikkeelle lähtö” -taulussa valtava rakkauden voima/energia puskee alhaalta ylös. Sielut, enkelit auttavat tosiaan tanssimaan rakkauden tanssia. Ilo, autuus, turva.

Luin myös vielä uudelleen kuvauksesi tauluista ja kirjoitin ne myös itselleni ylös. Nyt ymmärrän niiden energiat vieläkin paremmin ja varmasti vielä lisää avautuu. Kosminen valtameri ja Enkelit sekä Kristusenergia. Juurikin tuo, että mikään ei ole miltä näyttää. Mitä sen takaa vielä paljastuukaan. Mystiset energia-aktivointi ja muistaminen. Uusi alku.

Sydämellinen kiitos vielä!
Pauliina

Julian palaute ostamastaan maalauksesta:
“Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Sannin taide:
Sannin maalaamisesta:
Tilaustöistä:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Sannin maalaamiseen voit tutustua: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.