Tauluja myynnissä

Sannin maalaukset sädehtivät valoa ja korkeaa energiaa. Jokainen taulu on myös hoitotaulu. Energiapakkaus, joka on luotu eheyttämään, tasapainottamaan, transformoimaan, tuomaan iloa ja avaamaan uudelle. Näin taulut toimivat energiatyökaluina eli kohottavat ja hoitavat ympäristöään ja katselijoitaan.

Maalaan myös suosittuja ja parantavia tilaustöitä. Myös tilaajan ollessa katsomassa joko fyysisesti tai Zoomilla. Parantavan taulun maalauttaminen on voimallinen ja hoitava matka!

Taulujen energioiden päivitys:

Seuraa minua myös: Artist of Light
sekä Instagramissa @nevalainensanni.

Tauluja myynnissä:

Koti
90*90 cm, öljy.
Kotona.
Tasapainottaa elementit. Auttaa antautumaan korkeimmalle. Enkeli suojaa ja siunaa kodin ja kotiunelmat. Kotona, sydämessä. Kotona, kehossa. Mikä riemu ja keveys, rakkauden siunaus.

 

Matka sisälle ja ulos

50*50 cm, sekatekniikka.Tuo yhteyteen, kirkastaa, voimaannuttaa, tasapainottaa, energisoi ja on ykseys.

Elämänpuu IV
60*90 cm, sekatekniikka.
Jurruttaa unelmat runsauden taajuudelle. Tuo jotain uutta. Auttaa kukoistamaan ja olemaan turvassa. Taulussa on runsauden kultaa ja arkkienkeli Mikaelin energiaa, sekä paljon, paljon muuta.

Yhteys
90*90 cm, sekatekniikka.
Tässä taulussa on kaikki. Koko kosmos. Käsittämättömän upea ja voimallinen taulu, joka hehkuu ja elää.

Rakkauden peili
90*90 cm, sekatekniikka.
Todella voimallinen taulu, joka peilaa sinua vahvasti. Sanat eivät riitä kuvaamaan, mitä kaikkea taulu voikaan sinulle peilata. Mielettömän vahva kumppani, jossa on myös herkkyyttä tasapainottamassa vahvuutta.

 

Goddess of Healing
100*150 cm, sekatekniikka.
Nimensä mukainen, lempeän voimallinen taulu, joka hoitaa, tasapainottaa ja parantaa. Sanat eivät riitä kertomaan tämän taulun voimasta ja vaikutuksesta, sydämellisesti tervetuloa fyysisesti olemaan hänen lähellään ja tunnustelemaan, miltä tuntuu.

Lempeä rakkaus
Halkaisija 80 cm, sekatekniikka.
Hoitaa herkkyyden ja ujouden haasteita, auttaa näkemään nämä rakkaudella ja olemaan rakkaus, myös itselleen. Taulu hoitaa sydäntä, avaa rakkaudelle ja voimistaa lempeästi. Herkkyyden hyväksyminen, iloa, keveyttä ja rakkautta kohti.

Rakastavaiset, liekehtivä sydän
70*70 cm, öljy ja glitteri.
Taulu auttaa sydäntä avautumaan ja uskaltamaan rakastaa, polttaen rakkauden esteitä. Sytytä liekki sydämeesi ja anna liekin yhdistyä rakkaasi sydämeen, kutsu hänet elämääsi ja sydämeesi.
Taulun vihreä maadoittaa tulen ja auttaa luomaan uutta, kaunista kasvua.

Valon kukka
60*60 cm, sekatekniikka.
Upea kaunotar, jonka herkän vahvat värit elävät huomattavasti eli taulu näyttää eri valoissa todella erilaiselta. Aivan huikea valon maailman taulu, joka auttaa kukkimaan ja luomaan elämään säihkettä, keveyttä ja iloa, kuitenkin voimallisesti ja ihanasti vahvasti maayhteydessä.

Ilon Valo

100*150 cm. Öljy ja glitteri.

Tämä voimallinen energiapakkaus, lempinimeltään Keskusauringon Koodit, aloitti sarjan 100*150 cm kosmisia maalauksia, jotka maalasin Ultra päivien virallisena taiteilijana vuoden 2019 Ultra-päiville. Voimallinen portaali auringon voimille ja ilolle. Tämän taulun energia on käsittämättömän upeaa ja voimallista. Tervetuloa tunnustelemaan! Moniulotteinen. Ilon korteissa nimellä Ilon valo, kortti numero 22.

 

Anteeksianto syntymässä
60*60 cm, sekatekniikka.
Tässä maalauksessa voimallinen enkelityökalu kosminen Timantti-Violetti liekki muuntaa syvästi ja uusi, rakkaudellinen pääsee syntymään.
Taulu vaikutuksia: Transformaatio, muutos, rakkauden voima, näkökulman muutos, anteeksianto, rauha, syvä ymmärrys, kiitollisuus vaikeista ajoista ja tilanteista.

Portaali
50*50 cm, sekatekniikka.
Muuntaa energioita, on rakkaus, rauha ja valo. Voimallinen energioiden muuttamisen taulu. Mitä tämän meditointi voikaan sinussa avata? Sydämen kodin, keskikohtasi, ykseyden ihmeen.

 

Rakkauden kutsu
60*60 cm, sekatekniikka.
Rakkautta, rakkautta, rakkautta. Voimallinen parisuhdetta kutsuva, rakkautta avaava ja sydäntä hoitava teos. Todella upea ja voimallinen, herkän vahva. Auttaa ymmärtämään rakkautta ja avaa rakkauden syvempiä tasoja, myös itsensä rakastamiseen.

 

Kun katsot taulujen kuvia, huomaathan, että maalausten värit ovat eri näköisiä eri valoissa, joskus yllättävänkin paljon.

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki taulut ovat myynnissä! Tervetuloa katsomaan niitä kotiini Espoon Kivenlahteen!

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa saat koko maalauksen näkyviin ja tällöin I-kohdassa näet sen syntytarinan. Ja mitä taulu hoitaa.

Tauluja myynnissä

Pauliinan palaute kahdesta ostamastaan taulusta:
Nyt taulut ovat omalla paikallaanspotit tulossa vielä tauluja kohdentamaan. Ihanasti tauluista tulee asioita esiin, kun vaihtaa valon sävyä lämpimästä kylmään ja takaisin. Voi nähdä pintaa syvemmälle.

Hiljennyin ja katselin tauluja pitkään aamulla. “Egyptin salaisuudessa” tuli esiin lohikäärme, joka katseli sielujen ja enkeleiden tanssia rakkauden valtameressä. Mitä kauemmin taulua katsoo, sitä enemmän sen takaa paljastuu ja näkee syvemmälle. Aivan ihana! “Liikkeelle lähtö” -taulussa valtava rakkauden voima/energia puskee alhaalta ylös. Sielut, enkelit auttavat tosiaan tanssimaan rakkauden tanssia. Ilo, autuus, turva.

Luin myös vielä uudelleen kuvauksesi tauluista ja kirjoitin ne myös itselleni ylös. Nyt ymmärrän niiden energiat vieläkin paremmin ja varmasti vielä lisää avautuu. Kosminen valtameri ja Enkelit sekä Kristusenergia. Juurikin tuo, että mikään ei ole miltä näyttää. Mitä sen takaa vielä paljastuukaan. Mystiset energia-aktivointi ja muistaminen. Uusi alku.

Sydämellinen kiitos vielä!
Pauliina

Julian palaute ostamastaan maalauksesta:
“Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Sannin taide:
Sannin maalaamisesta:
Tilaustöistä:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Sannin maalaamiseen voit tutustua: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.