Tauluja myynnissä

Sannin maalaukset sädehtivät valoa ja korkeaa energiaa. Jokainen taulu on myös hoitotaulu. Energiapakkaus, joka on luotu eheyttämään, tasapainottamaan, transformoimaan, tuomaan iloa ja avaamaan uudelle. Näin taulut toimivat energiatyökaluina eli kohottavat ja hoitavat ympäristöään ja katselijoitaan.

Intuitio-korttien kaikki taulut on myyty, Ilon korttien tauluista vielä pari myymättä.

Maalaan myös suosittuja ja parantavia tilaustöitä. Myös tilaajan ollessa katsomassa joko fyysisesti tai Zoomilla. Parantavan taulun maalauttaminen on voimallinen ja hoitava matka!

Taulujen energioiden päivitys:

Seuraa minua myös: Artist of Light
sekä Instagramissa @nevalainensanni.

Alla olevat taulut ovat myynnissä. Ota yhteyttä ja tule katsomaan joko Espoon Kivenlahteen tai Zoomin kautta taulujen  sädehdintää ja valon leikkiä.

Muutoksen voima
halkaisija 30 cm, maalattu juhannuksena 2024 Tammisaaren saaristossa. Vahva muutostaulu. Lohikäärmeen ja Fenix-linnun voimaa. Taulussa tulen ja veden liitto uudistuu ja siitä kasvaa kokonaan uusi maailma. Erinomainen meditaatiotaulu, jota muuntuu ja tuo vahvaa voimaa olla vakaasti kiinni maassa ja kurkottaa taivaaseen. Minä osaan, minä voin, minä tahdon!

Keveyttä ja iloa kohti
60*60 cm, sekatekniikka.
Nimensä mukaisesti tämä taulu tuo iloa ja keveyttä elämään ja muistuttaa näin: valitse ilon ja keveyden kautta. Kaikki on mahdollista ja ihmeitä tapahtuu!

 

Rakkautta ja lempeyttä
60*60 cm, sekatekniikka.
Nimensä mukainen teos, jossa myös puun runkona maskuliinista, tukevaa energiaa, jotta feminiini voi kasvaa ja kukoistaa. Auttaa oivaltamaan rakkautta ja elämään rakkaudessa. Hoitaa rakkaussuhdetta itseen, ankaruuus, kovuus, syyllistäminen saa vaihtua lempeyteen ja omalla puolella olemiseen.

Koti
90*90 cm, öljy.
Kotona.
Tasapainottaa elementit. Auttaa antautumaan korkeimmalle. Enkeli suojaa ja siunaa kodin ja kotiunelmat. Kotona, sydämessä. Kotona, kehossa. Mikä riemu ja keveys, rakkauden siunaus.
Ilon korttien viimeinen kortti, kortti numero 44, Valitse Rakkaus.

Elämänpuu V
90*60 cm, sekatekniikka.
Yhteys taulu, joka oli maalattu Om-mantran värähtelyissä sai uuden kerroksen ja vau!

Mitä tämä vahva taulu hoitaa? Edelleen yhteyttä. Lisäksi keskilinjaa, keskilinjan kautta linjautumista, tasapainoa.
Kosmoksen ja maan liittoa ihmisessä sekä erityisesti solar pleksus chakraa ja omaa voimaa. Avaa runsaudelle ja uudelle kukoistukselle. Auttaa hyväksymään vahvuuden ja näkemään voiman kauniit puolet.

Elämänpuu IV
60*90 cm, sekatekniikka.
Juurruttaa unelmat runsauden taajuudelle. Tuo jotain uutta. Auttaa kukoistamaan ja olemaan turvassa. Taulussa on runsauden kultaa ja arkkienkeli Mikaelin energiaa, sekä paljon, paljon muuta.
Auttaa kukoistamaan, kurkottelemaan tähtiin ja olemaan turvassa. Elämään joustavasti, kuin puu, maailman myrskytessä ympärillä. Hoitaa ja avaa yhteyttä taivaaseen ja maahan. Auttaa kukoistamaan. Hedelmistään puu tunnetaan.

 

Auringon pyramidi
46*55 cm, sekatekniikka.
Kuvattu kännykkäkameralla, odottaa ammattilaisen kuvausta, pahoittelut kuvan laadusta.
Mystinen ja vahva loistavan valon tuoja. Auttaa säteilemään ja avaa mystisyyttä. Mitä kaikkea ihanaa meditoimalla Auringon pyramidia voikaan tapahtua? Loiste, ilo, valo ja ihanat ihmeet. Taulun glitteriä on haastava kuvata, se elää valossa, joten taulu on luonnossa vielä säteilevämpi kuin tässä kuvassa.

Rakkauden peili
90*90 cm, sekatekniikka.
Todella voimallinen taulu, joka peilaa sinua vahvasti. Sanat eivät riitä kuvaamaan, mitä kaikkea taulu voikaan sinulle peilata. Mielettömän vahva kumppani, jossa on myös herkkyyttä tasapainottamassa vahvuutta.

 

Yhteys II
90*90 cm, sekatekniikka.
Todella voimallinen taulu, joka peilaa sinua vahvasti. Toimii porttina sinuun. Sanat eivät riitä kuvaamaan, mitä kaikkea taulu voikaan sinulle peilata. Mielettömän vahva kumppani, jossa on myös herkkyyttä tasapainottamassa vahvuutta. Taulu elää jännästi valossa, tähän mystiseen tauluun ei kyllästy, kun katselee valon leikkiä taulussa. Tule ihmettelemään tätä, sanat eivät tätä pysty kuvaamaan vaan se on itse koettava.

 

Jumalatar
60*90 cm, sekatekniikka. Ilon korteissa numero 17, Vastaanottava virta.

Mitä taulu hoitaa? Feminiinisen voiman virtaavuutta. Sallitko itsellesi vastaanottamisen ja parhaan, helposti ja kevyesti, kuin ihmeen kautta? Ei enää puskemista ja suorittamista, kiitos!

Ilon korteissa Vastaanottava virta, Katja Frangen kauniilla tekstillä:
Siinä missä antaminen, myös vastaanottaminen on lahja, josta syntyy iloa. Kun vastaanotat, annat toiselle mahdollisuuden antaa. Näin elämä virtaa tasapainoisten pyörteiden lailla sinun ja kaiken olevaisen välillä. Kiitos on vastaanottamisen avain. Saat vastaanottaa!

Goddess of Healing
100*150 cm, sekatekniikka.
Nimensä mukainen, lempeän voimallinen taulu, joka hoitaa, tasapainottaa ja parantaa. Sanat eivät riitä kertomaan tämän taulun voimasta ja vaikutuksesta, sydämellisesti tervetuloa fyysisesti olemaan hänen lähellään ja tunnustelemaan, miltä tuntuu.

 

Valon kukka
60*60 cm, sekatekniikka.
Upea kaunotar, jonka herkän vahvat värit elävät huomattavasti eli taulu näyttää eri valoissa todella erilaiselta. Aivan huikea valon maailman taulu, joka auttaa kukkimaan ja luomaan elämään säihkettä, keveyttä ja iloa, kuitenkin voimallisesti ja ihanasti vahvasti maayhteydessä.

Rakkauden kutsu
60*60 cm, sekatekniikka.
Rakkautta, rakkautta, rakkautta. Voimallinen parisuhdetta kutsuva, rakkautta avaava ja sydäntä hoitava teos. Todella upea ja voimallinen, herkän vahva. Auttaa ymmärtämään rakkautta ja avaa rakkauden syvempiä tasoja, myös itsensä rakastamiseen.

Rakkauden transformaatio.
60*60 cm, sekatekniikka.
Tässä maalauksessa voimallinen enkelityökalu kosminen Timantti-Violetti liekki muuntaa syvästi ja uusi, rakkaudellinen pääsee syntymään.
Taulu vaikutuksia: Transformaatio, muutos, rakkauden voima, näkökulman muutos, anteeksianto, rauha, syvä ymmärrys, kiitollisuus vaikeista ajoista ja tilanteista. Vasemmalla 2 hahmoa, näetkö?

 

Suuri seikkailu
60*60 cm, öljy.
Nimensä mukaisesti vie seikkailuihin ja auttaa ymmärtämään elämäsi seikkailuja. Taulu toimii vahvana peilinä sinulle. Mitä siinä näet, miten hyväksyt valosi ja varjosi, seikkailusi ja kaiken sinussa.
Ilon korttien numero 43.

Yhdessä
150*100 cm, sekatekniikka.
Maalaus vaihtaa voimallisesti värejä eri valossa. Toimii sängynpäätynä, olohuoneessa, missä vaan. Kuvattu kännykkäkameralla, joten värit taulussa ovat vielä upeammat kuin kuvassa.

Taulu hoitaa ihmissuhteita, kirkastaa tulevaa ja auttaa menneisyyden haavojen paranemisessa. Keskusta on ykseyden rakkautta. Kaikki vain on ja elämä kukkii kaikissa väreissään. Avaa yhteyttä yksisarvisiin ja elämän leikkiin. Aivan mielettömän upea! Huomaathan ylhäällä olevan valkoisen yksisarvisen?

 

Kun katsot taulujen kuvia, huomaathan, että maalausten värit ovat eri näköisiä eri valoissa, joskus yllättävänkin paljon.

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikki taulut ovat myynnissä! Tervetuloa katsomaan niitä kotiini Espoon Kivenlahteen!

Pauliinan palaute kahdesta ostamastaan taulusta:
Nyt taulut ovat omalla paikallaanspotit tulossa vielä tauluja kohdentamaan. Ihanasti tauluista tulee asioita esiin, kun vaihtaa valon sävyä lämpimästä kylmään ja takaisin. Voi nähdä pintaa syvemmälle.

Hiljennyin ja katselin tauluja pitkään aamulla. “Egyptin salaisuudessa” tuli esiin lohikäärme, joka katseli sielujen ja enkeleiden tanssia rakkauden valtameressä. Mitä kauemmin taulua katsoo, sitä enemmän sen takaa paljastuu ja näkee syvemmälle. Aivan ihana! “Liikkeelle lähtö” -taulussa valtava rakkauden voima/energia puskee alhaalta ylös. Sielut, enkelit auttavat tosiaan tanssimaan rakkauden tanssia. Ilo, autuus, turva.

Luin myös vielä uudelleen kuvauksesi tauluista ja kirjoitin ne myös itselleni ylös. Nyt ymmärrän niiden energiat vieläkin paremmin ja varmasti vielä lisää avautuu. Kosminen valtameri ja Enkelit sekä Kristusenergia. Juurikin tuo, että mikään ei ole miltä näyttää. Mitä sen takaa vielä paljastuukaan. Mystiset energia-aktivointi ja muistaminen. Uusi alku.

Sydämellinen kiitos vielä!
Pauliina

Julian palaute ostamastaan maalauksesta:
“Ostin Sannin ihanan öljyvärityön ja sen vaikutus kotiini oli todella ihastuttava ja kohottava. On kuin kevät olisi astunut sisään, vaikka ulkona oli pimeää ja sateista. Maalaus muistuttaa minua elämän ihmeistä, keveydestä ja mahdollisuuksista. Sen energia tekee niin hyvää! Olen todella iloinen ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Sannin taiteeseen.”  – Kiitollisena Julia

Tilaustöistä:
Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:
Sannin maalaamiseen voit tutustua: https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.