Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

26.11. klo 20.00 kaukohoidossa isäntänä toimii arkkienkeli Metatron, mutta mukana on myös feminiinisen energian edustajia, kuten Äiti Maria, Kuan Yin, Lady Nada ja Lady Portia sekä lohikäärmeitä. Lohikäärmeet puhdistavat alitajuntasi vanhoja malleja ja polttavat muutenkin vanhaa. Hoidon alkuun kuuluu liekkimeri, joka lempeän tehokkaasti polttaa vanhaa. Tämän jälkeen Metatron auttaa chakrajärjestelmääsi päivittymään ja kehojasi (fyysinen-, tunne-, mielen- ja henkikeho) linjautumaan, puhdistumaan ja avautumaan uudelle energialle. Arkkienkeli Sandalfon ja Äiti Maa auttavat maadoittumaan maatähtichakrasi kautta maan timanttisuuteen, vieläkin vahvemmin maan korkeisiin energioihin. Näin elämä kehossa on entistäkin tasapainoisempaa ja on ihanaa voida laajeta energeettisesti omaan suuruutensa ja täyteen potentiaaliinsa.

18.12. klo 20.00 kaukohoidossa laskeudutaan Kristusenergiaan, enkeleiden sesonkiaikaan, juhlaan ja omaan itseen vieläkin syvemmillä tasoilla. Joulu on enkeleiden sesonkiaikaa ja koko arkkienkelikunta on mukana hoitamassa. Jeesus Kristus ja Äiti Maria ovat myös mukana ja saat heiltä myös lahjan. Tämän hoidon kirkkaus ja korkeat energiat avaavat myös omalta osaltaan siirtymää alkavaan vuoteen. Yksi vuoden kohokohtia on laskeutua joulun taikaan ja aikaan tämän hoidon kautta.

28.01.2021 klo 20.00 kaukohoidossa tasapainotutaan alkaneen vuoden mahdollisuuksiin ja kuljetaan tulisen, liekehtivän Transformaatioportin läpi. Tällöin muuntuu paljon vanhaa, alitajuisia uskomuksia, ohjelmointeja, tunnelukkoja ja paljon muuta. Tämän jälkeen virratetaan korkeita, kirkkaita energioita, mm. Kristus-energiaa, Mahatma-energiaa ja muuta, jotta kaikki kehosi (fyysinen, mielen, tunteiden ja henkinen) ja kenttäsi pääsisivät uuteen, puhtaaseen värähtelyyn. Ykseystietoisuus voimistuu. Mukana hoitamassa tulilohikäärmeiden ja arkkienkeli Metatronin lisäksi Sananda, Serapis Bay, Kwan Yin, Maria Magdalena, Lady Nada ja moni muu ylösnoussut mestari ja valon auttaja. Kaikki on mahdollista! Hoito avaa myös voimakkaasti runsaustietoisuutta ja auttaa siirtymään ja pysymään siinä. “Minä olen runsaus, minä olen ihme!”

25.02.2021 klo 20.00 kaukohoito keskittyy ykseystietoisuuteen ja arvottomuuden, irrallisuuden, syyllisyyden ja häpeän hoitoon. Serapis Bay, Lordi Kuthumi, Melchizedek, tulilohikäärmeet, arkkienkelit Mikael, Metatron, Haniel, Gabriel, Ariel, Jeremiel ja moni muu on mukana muuntamassa näitä malleja, energioita ja muuta, joka pitää kiinni erillisyydessä, arvottomuudessa ja muussa vanhassa. Hoito on voimakkaasti kirkastava, syvämuuntava ja vapauttava.

25.03.2021 klo 20.00 kaukohoidossa on aiheena ykseys ja rakkaustietoisuus. Kaikki hoitoon osallistujat saavat arkkienkeli Metatronin siunauksen, joka nostaa värähtelytaajuutta ja avaa tietoisuutta. Tämän jälkeen sinun värähtelytaajuuttasi kohotetaan ja tukoksia avataan. Mukana hoitamassa on useita arkkienkeleitä, mm. Samuel, Christiel ja Äiti Maria. Valon virtaus pääsee näin helpommin virtaamaan sinussa ja kauttasi. Myös Äiti Maa on vahvasti mukana maadoittaen ja yhdistäen sinut maan kristalliverkkoon yhdessä arkkienkeli Sandalfonin kanssa. Hoitoa voisi myös kuvata sanoilla harmonia, tasapaino, ilo ja rakkaus.

29.04.2021 klo 20.00 kaukohoidon aihe kerrotaan myöhemmin. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: