Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
20.6./30.8./27.9./25.10. ja 22.11. klo 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kokemukset ja palautteet kaukohoidoista ovat olleet ihan huikeita.
Linkki palautteisiin.

Linkki maistiaisiin hoitoenergiasta:
https://www.facebook.com/valonvoimaa/videos/710059230603871

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. Yleensä viimeistään 45 minuuttia hoidon alkamisesta jätän hoitokuution enkeleille, jotka tarvittaessa jatkavat hoidon loppuun. Viimeistään irrottaudun hoidosta kokonaan 55 minuuttia hoidon aloittamisesta. Jotkut hoidot tuntuvat huomattavasti lyhyemmiltäkin, joten on mahdotonta sanoa, kauanko hoito kestää. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin toivot hoitoa.

20.6. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään kesän, kesäpäivänseisauksen ja juhannuksen upeisiin energioihin. Tämä hoito auttaa “puhkeamaan kukkaan” ja loistamaan omaa valoa, rakkautta ja rauhaa. Sillä sinä olet valo ja sinä olet rakkaus! Hoito avaa, puhdistaa, eheyttää ja päivittää sydänkeskusta ja mahdollisia sydämen haavoja ja rakkauden esteitä. Näin voi avautua vielä entistäkin rakkaudellisempi elämä, missä elät oman sielusi johdatuksessa, sydäntietoisuudessa, ykseydessä.

Hoidon alussa sydäntäsi, sydänchakraasi ja ylempää sydänchakraasi avataan ja puhdistetaan Kristus-energialla Jeesus Kristuksen, arkkienkeli Samuelin ja Christielin toimesta. Myös koko rintakehän aluetta ja erityisesti keuhkoja hoidetaan. Sydämesi voi näin avautua entistäkin enemmän ja loistaa upeaa värähtelyään kaikkiin kehoihisi, kenttiisi ja järjestelmiisi. Yksisarviset osallistuvat tähän korkeavärähteiseen hoitoon, tuovat iloa ja säkenöivää energiaa sekä hoitavat sielusi kautta koko chakrajärjestelmääsi. Oman sielusi ohjauksessa jatkuu hoito sihen, mitä tarvitsetkaan ja myös mitä itse toivot.

Tämän jälkeen kokonaisuutesi lävitse virratetaan Kristus-energian lisäksi sateenkaarienergiaa ja puhtaita kultaisia energioita, jotka hoitavat mahdollisia runsaustukoksia. Näin sinun on aiempaa helpompi antautua ottamaan vastaan kaikkea hyvää ja kaunista, myös runsautta ja raharunsautta. Hoito yhdistää ykseyden kenttään, joka vain on ja jossa voi vain olla ja kaikki tapahtuu kuin itsestään.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin arkkienkeli Samuelin kanssa saamaan lisää rakkaushoitoa, jos annat tähän luvan ja toivot tätä. Voit myös pyytää tarkasteluun jotain tiettyä tilannetta, ihmissuhdetta tai muuta, mihin toivot lisää rakkautta.

On aika ilon, on aika juhlan, on aika kesästä, runsaudesta ja kukinnasta nauttimisen!

Heinäkuussa lomailen, ei kaukohoitoa.

30.8. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään sadonkorjuuseen ja syksyyn. Miten voisit kiittää ja juhlistaa elämääsi? Mistä kaikesta voisit olla kiitollinen? Tunnetko kiitollisuutta näistä? Mistä korjaat satoa? Mihin tahdot edetä ja mitä muutoksia tahdot toteuttaa syksyn aikana? Tämä hoito on vähän kuin omanlaisensa tilinpäätös ja samalla uuden aloitus.

Tärkeänä osana hoitoa on oma suojelusenkelisi ja suhde häneen. Anna hoidon olla myös kiitos sinulle ja enkelillesi siitä, miten pitkälle olettekaan yhdessä kulkeneet ja tietysti myös kaikille enkeleille ja valon auttajille, joiden kanssa olet tehnyt yhteistyötä. Miten ihanaa onkaan kulkea yhdessä eteenpäin! Hoito lisää päättäväisyyttä, avaa rakkautta ja kirkastaa. Voi olla, että näet itsesi jatkossa enemmän kuin enkeleiden silmin, jos niin valitset. Valinta on sinun. Sinä olet se, joka valitsee.

Hoidossa voit poikkeuksellisesti keskittyä myös kysymyksiin:
Missä tahdot olla vuoden 2024 alussa? Entä elokuun lopussa 2024? Voit vain olla ja antautua oman sielusi ja korkeimman ohjaukseen ja esittää näitä tai muita kysymyksiä, kysymys kerrallaan. Esimerkiksi voit pysähtyä:

  • terveyden ja hyvinvoinnin
  • perheen ja ihmissuhteiden
  • kodin sekä
  • työn ja raha-asioiden äärelle.

Voit olla hetken kunkin kysymyksen äärellä tai valita, mihin keskityt. Tai vain olla ja antaa energian virrata ilman kysymyksiä ja vastauksia. Vastaukset voivat tulla myöhemminkin. Ehkä jopa tahdot kirjoittaa vastauksia muistiin?

Hoitoa voi myös luonnehtia priorisoinniksi, mikä oikeastaan onkaan tärkeää ja miten tämä näkyy arjessa ja ajankäytössäsi. Olet tässä itse tekemässä päätöksiä ja enkelit ja koko valon maailma auttavat.

Hoitamassa ovat arkkienkelit Mikael ja Faith, jotka tuovat rohkeutta katsoa asioita sellaisena kuin ne ovat, Samuel ja Charity, jotka tuovat rakkautta ja lempeyttä itseäsi kohtaan, äiti Maria, joka hoitaa sisäistä lastasi sekä Gabriel ja Hope, jotka tuovat selkeyttä, totuutta ja toivoa.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi (kerro tästä Gabrielille, kiitos eli anna lupa tälle) Kultaisen Atlantiksen Totuuden temppeliin arkkienkeli Gabrielin kanssa saamaan lisää selkeyttä ja kirkkautta. Sinulla voi olla myös joku tietty kysymys mielessäsi, mihin toivot lisää selkeyttä, jolloin kerro se Gabrielille tai voit vain pyytää lisää selkeyttä, totuutta ja puhtautta.

27.9. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään kirkkaaseen ja korkeaan energiaan arkkienkeli Metatronin hoidossa ja nautitaan yksisarvisten siunatessa chakrasi. On aika päivittyä ja nousta vieläkin kirkkaampaan energiaan. Tämä hoito nostaa värähtelytaajuutta polttaen ja muuntaen vanhaa. Arkkienkeli Metatron hoitaa voimallisesti sinua ja koko chakrapylvääsi eli kaikki keskilinjan energiakeskuksesi saavat hänen ja ko. chakrasta vastaavan arkkienkelin siunauksen.

Värähtelytaajuuttasi nostetaan hoidon aikana voimallisesti hetkeksi, joka automaattisesti polttaa ja muuntaa vanhaa. Tämän jälkeen yksisarviset siunaavat chakrasi ylhäältä alaspäin chakra kerrallaan. Mitä heidän korkea ja kirkas energian siunaus voikaan sinulle tuoda? Joka tapauksessa tämä on suuri lahja. Oma yksisarvisesi on vahvasti mukana. Jos hän ei ole sinulle entuudestaan tuttu, voi olla hieno hetki kutsua häntä ja tutustua häneen (ja ehkä hänen kanssaan uuteen tasoonkin) tarkemmin. Hoito päivittää kenttäsi ja kehosi uuteen, kirkkaaseen ja puhtaaseen energiaan ja näin auttaa sinua etenemään elämän polullasi.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

25.10. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään raharunsauteen, runsauden virtaan ja terveyteen. Miten olla ja ottaa vastaan puskematta ja luottaen? Antautuen ja keskittyen iloon ja keveyteen. Valiten valintatilanteessa keveys, ei enää vanhoista malleista käsin!

Anna itsellesi lupa valita keveyden ja ilon kautta ja anna ihmeiden tapahtua! Antaudu ottamaan vastaan. Sillä sinä olet ihmeidentekijä ja runsaus. On aika elää tämä todeksi. Hoidon aikana voi vaihtaa aikalinjaa korkeampaan ja kirkkaampaan taajuuteen ja energiaan. Näin runsaudessa elämisestä tulee entistä helpompaa.

Hoidossa hoidetaan voimakkaasti vanhoja malleja, mieltä ja tajuntaa, jotta runsaus voi virrata vapaasti. Sukulinjoja ja ns. sukukarmaa hoidetaan ja sukujen taakkoja ja malleja poltetaan lohikäärmeiden, sateenkaari-violetin valkoisen liekin ja hoitavan tiimin toimesta. Kristus-energia puhdistaa, eheyttää ja suojaa koko energiakenttää tässä upeassa hoidossa. Koko energiajärjestelmä ja kentät ja kehot käydään läpi ja hoidossa voi tapahtua syvällistä paranemista aina solutasolta asti. Saamme hoidossa myös arkkienkeli Rafaelin parantavan siunauksen. Rafael on paranemisen ja runsauden arkkienkeli. Tarvittaessa hoidon aikana tehdään myös henkileikkauksia.

Hoitamassa Kristus-energian ja tulilohikäärmeiden lisäksi Serapis Bay, King Salomon, arkkienkelit Rafael, Haniel, Ariel, Uriel, Aurora, Gabriel, Hope, Mikael ja Metatron sekä universaali enkeli Maria.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

22.11. klo 20.00 kaukohoidon aihe on sisäisen kompassin päivittäminen, uusi suunta, turvallisuus ja raharunsaus muuttuvassa maailmassa. Kruunuchakraasi eli päälakesi korkeimmalla kohdalla olevaa energiakeskusta päivitetään ja siellä olevaa kompassia kalibroidaan arkkienkeli Metatronin toimesta, jotta navigoiminen muuttuvassa maailmassa olisi sinulle helpompaa. Samalla arkkienkeli Gabriel päivittää juurichakraasi, jotta kruunu- ja juurichakra ovat tasapainossa ja uudistuvat yhteydessä toisiinsa. Myös muut chakrasi saavat hoitoa, jotta olosi olisi mahdollisimman luottavainen ja tasapainoinen maailman muuttuessa voimallisesti. Sinua myös avataan sisäiselle viisaudellesi, sydämesi viisaudelle vielä syvemmin, jotta ensisijaisesti kuuntelisit sisäistä ohjaustasi. Enkelit siunaavat sinut ja valuttavat vielä kultaa avaten runsauden virtaa ja virtausta sinusta. Salli itsellesi paras ja luota! Tee rohkeita valintoja tietäen, että enkelit ovat kanssasi.

Lopuksi arkkienkeli Mikael tuo sinulle rohkeuden siunauksen. Hän on myös lähelläsi ja pyynnöstäsi ja ohjaa sinua mielellään eteenpäin, kunhan vain annat sille luvan eli pyydät sitä. Voit jopa pyytää saada hetken aikaa levähtää hänen energiakentässään, jos kaipaat tätä. Olet enkeleille niin rakas ja he ovat aina kanssasi! Luota siis ja päästä irti pettymyksistä ja käsityksistä, miten asioiden pitäisi olla ja millainen maailman tulisi olla ja kulke rohkeasti eteenpäin. Polkusi on siunattu.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: