Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset kaukohoidot:
29.9./27.10./24.11./16.12. ja 25.1. kello 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

29.9. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään Kristus-tietoisuuteen ja valon leviämiseen. Hoito voi lisätä kokemustasi “minä olen valo.” Kehosi ja kenttäsi puhdistetaan ja päivitetään. Lisäksi saat rakkauskylvyn. Erityisesti hoidetaan pääsi energioita eli päivitetään pään aluetta, otsalla olevaa kolmas silmä chakraa eli energiakeskusta, niskassa olevaa alta major chakraa ja kurkkuchakraa. Tarvittaessa hermostoasi hoidetaan. Saat ihanaa, tasapainottavaa, erittäin korkeaa energiaa. Hoito keskittyy pään lisäksi myös lantion alueelle. Voit myös pyytää itse hoitoa sinne tai niille, minne tai mihin toivot. Hoitamassa on koko arkkienkelikunta, Jeesus Kristus, äiti Maria, arkkienkelit Gabriel, Samuel ja Metatron sekä monia muita korkeita valon auttajia.

Jatkohoitona pääset halutessasi lisähoitoon hoidon vastaanottamista seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin. Jos valitset tämän, annathan sille luvan eli kerrot, että kyllä, kiitos, otan myös jatkohoidon vastaan.

27.10. klo 20.00 kaukohoidossa aiheena on tietoisuutesi laajeneminen, ykseystietoisuus sekä sydämesi viisauden avautuminen. Kun avaudut entistä enemmän kultaiseen ykseystietoisuuteen, kaikki sinussa on enemmän yhtä. Näin tasapainotut ja eheydyt kaikilla tasoilla. Hoito on voimakkaasti tasapainottava, parantava ja samalla myös maadoittava. Perusturvaa hoidetaan erityisesti lady Gaian eli äiti maan sekä arkkienkeli Gabrielin kanssa, jotta kokisit kaikilla tasoilla (myös alitajuisesti) entistä enemmän turvaa, kiitollisuutta ja iloa elämästäsi. Saat kultaisen liekin vihkimyksen ja kultaiset energiat ovat hoitamassa eli ykseyden energia, Kristusenergia ja muita korkeita kultaisia ja valko-kultaisia energioita mestari Voosloon ja Jeesus Kristuksen johdolla. Hoito mahdollistaa korkeamman värähtelyn ja tason noston elämässä ja lisää ymmärrystä, keveyttä, kiitollisuutta, tietoisuutta ja iloa.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

24.11. klo 20.00 kaukohoidossa aiheena on runsaustietoisuus, yltäkylläisyys, terveys, rakkaus, keveys ja “vain parasta, kiitos.” Monen alitajunta tai joku muu estää runsauden virtausta eikä edes salli tietoisuuteen kaikkia unelmiaan. Hoito keskittyy purkamaan esteitä ja tukoksia näissä niin, että syntymäoikeutesi, runsaustietoisuudessa eläminen siirtyisi seuraavalle runsauden ja yltäkylläisyyden tasolle. Hoitamassa mukana mm. arkkienkelit Rafael ja kaksoisliekkinsä universaali enkeli Maria, Gabriel ja Hope sekä Mikael ja Faith sekä monia muita valon auttajia.

Jokainen hoitoon osallistuva kiedotaan kultaiseen yltäkylläisyyden ja runsauden viittaan, jonka sisällä on turvallista ja ihanaa olla. Viittaa voi käyttää myös hoidon jälkeen, jos niin valitsee. Hoito vaikuttaa syvälle solutasolle asti kristallisoiden ja uudistaen voimallisesti, mutta lempeästi. Hoidon jälkeen tietää entistä vahvemmin, mikä palvelee korkeinta parastaan (joka on samalla kaikkien korkein paras) ja myös toteuttaa tätä entistä helpommin. Hoidossa ja jo ennen hoitoa sekä sen jälkeen voi saada syvällisiä oivalluksia elämästään ja seuraavista askeleistaan. Hoito on todella transformatiivinen ja syvällinen, mutta upeissa rakkauden energioissa. Näin sallit itsellesi entistä vahvemmin parasta ja otat sen myös vastaan.

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

16.12. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään loppuvuoden valojuhlaan eli jouluun valmistautumiseen, jouluun sekä seuraavaan vuoteen siirtymiseen. Hoitamassa on koko arkkienkelikunta sekä Kristus-energia ja äiti Maria. Valtavasti Kristus-energiaa virratetaan hoitoon osallistuvien lävitse ja kaikki kehot ja kentät käydään läpi, tehopuhdistetaan, hoidetaan ja kirkastetaan. Joulu on rakkauden ja ihmeiden kulta-aikaa. Kultainen Kristus-energia mahdollistaa ihmeet sekä voimallisen yhteenkuuluvuuden ja ykseyden kokemisen. Sydämeesi sytytetään kultainen liekki, joka voimallisesti muuntaa vanhaa ja kirkastaa sekä kutsuu uutta, korkeampaa värähtelyä.

Hoidettavat myös ohjataan upealle kristallisillalle sateenkaarienergiassa ja Kristus-energiassa. Silta johtaa tulevaan vuoteen ja auttaa näin siirtymään seuraavaan vuoteen vieläkin korkeammissa energioissa. Ilo, nauru, pyhyys ja rakkaus ovat hoidon sanoja. Salli itsellesi paras ja ota vastaan tämä suunnaton lahja, joka tämä hoito on. Hoidossa myös kylvetään sielusi valintojen mukaisia uusia siemeniä, jotka itävät aikanaan pintaan. Mitä uutta ja ihanaa voikaan elämääsi tulla?

Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms.

25.1. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään uusiin mahdollisuuksiin ja värähtelyihin. Hoidon alussa vanhaa poltetaan pois kultaisessa liekissä. Tämän jälkeen kaikki kenttäsi ja kehosi teho puhdistetaan ja energisoidaan. Sateenkaari-kristalliset energiat ja arkkienkelit Christiel, Mariel, Uriel, Metatron, Rafael ja Gabriel ovat voimallisesti hoitamassa.

Puhdistuksen jälkeen siirryt uuteen, kirkkaampaan energiaan. Jokaisen hoito on tästä eteenpäin yksilöllinen. Voit hoidon alussa tai aikana pyytää enkeleiltä hoitoa myös ihan mihin muuhun tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Näitä hoidetaan. Lisäksi sinua autetaan etenemään elämänpolullasi ja luomaan elämästäsi ilon ja rakkauden täyttämää.

Hoidon alussa tai lopussa, kumman valitsetkaan, on juhlat valon maailman kanssa. Voit skoolata esim. mehulla itsellesi ja matkallesi sekä toivottaa uuden tervetulleeksi. Antaudu korkeimmalle ja juhlista elämää sekä anna itsellesi lupa nauttia vieläkin täydemmin matkastasi!

Hoidon jälkeisenä yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Totuuden temppeliin arkkienkeli Gabrielin kanssa saamaan lisää selkeyttä ja kirkkautta, jos annat tähän luvan ja toivot tätä. Voit myös pyytää tarkasteluun jotain tiettyä tilannetta, ihmissuhdetta tai muuta, mihin toivot apua.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: