Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan kaukohoitoja varten aloittaessani niiden tekemisen. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

27.1.2022 klo 20.00 kaukohoidossa päivitytään alkaneen vuoden energioihin ja uusiin mahdollisuuksiin sekä nostetaan värähtelytasoa. Hoito aktivoi selkärankaa ja virtausta selkäytimessä, jolloin energiat liikkuvat paremmin. Verenkierto ja siihen liittyvät asiat ovat erityisenä tarkastelun kohteena, samoin aistit, erityisesti näkemiseen ja kuulemiseen liittyvät asiat, aistit ja elimet. Lisäksi hoidetaan korostetusti mm. tasapainoaistia. Tämä hoito vaikuttaa moneen asiaan fyysisessä kehossa. Hoitoa voisi kutsua vuosihuolloksi, jossa käydään läpi järjestelmät, energiat, kentät, kehot yms. sekä tarvittaessa päivitetään ja uusitaan sielunsopimuksia, jos se palvelee korkeinta parasta. Varsinainen tehohoito! Hoitamassa ovat arkkienkeli Metatronin johdottamana arkkienkelit Rafael, Mikael, Christiel, Jofiel, Zadkiel, universaali enkeli Maria sekä moni muu.  Myös Kristusenergia sekä tulilohikäärmeita ja kultaisia lohikäärmeitä osallistuu hoitamiseen.

28.2. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen ja selkeyteen. Mitä itseään rakastava ihminen valitsisi on kysymys, johon hoito keskittyy. Arkkienkeli Gabriel timanttisäteellään ja timanttisuudellaan hoitaa juurichakraasi, perusturvallisuuttasi. Hän asettaa myös kolmanteen silmääsi otsalle timantin, joka lisää selkeyttää. Tästä jatkaa arkkienkeli Rafael. Hän hoitaa kolmatta silmää ja sitä, mitä luomme. Onko kolmannessa silmässä verhoja tai muuta, mikä vääristää näkemistämme ja näin unelmien luontia? Rafael ja Gabriel auttavat totuuden näkemisessä. Kristusenergia, Äiti Maria, universaali enkeli Maria ja Arkkienkeli Samuel auttavat rakkaudessa itseäsi kohtaan, jotta valintasi ovat entistä rakkaudellisempia ja perustuvat entistä enemmän totuuteen. Ihana hoito on tulossa jatkaen helmikuisen ystävänpäivän rakkaudellista teemaa. Mukana hoitamassa myös paljon muita ihania rakkauseksperttejä.

24.3. klo 20.00 kaukohoidon aihe on ykseystietoisuus. Tähän erikoishoitoon tulee hoitamaan arkkienkeleiden Metatron, Christiel ja Uriel lisäksi useita ylösnousseita mestareita. Maitreya, Sananda, Lady Nada ja Serapis Bay tuovat omat energiansa tähän hoitoon, jolloin ykseystietoisuus sinussa voimistuu vielä lisää, kun saat useampaa energiahoitoa. Kultaiset ja valko-kultaiset energiat useammasta lähteestä (Kristus-energia, Mahatma-energia sekä muitakin säteileviä energioita) koodaavat uuteen tietoisuuteen. Lahjana jokainen osallistuja saa lisäksi valon avaimen. Hoidon aikana avataan tuolla avaimella jotain, aistitpa sitä itse hoidossa tai et. Voimallinen värähtelyä kohottava hoito, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

28.4. klo 20.00 kaukohoidon aiheena on unelmaelämä, vastaanottaminen, alitajunnan ja vanhan roinan siivous. Usein vaikka ihminen pyytää apua valon maailmalta ja määrittelee tarkasti, mitä toivoo elämäänsä, jokin kuitenkin estää vastaanottamisen täydesti tai unelmamme eivät muuten toteudu. Unelmoimme ja toteutammekin osan unelmistamme, mutta useilla on silti matkaa unelmaelämään. Tämä hoito purkaa alitajunnan malleja, hoitaa haavoja ja vanhoja kaavoja sekä muuta roinaa, joka on estänyt unelmiasi virtaamasta luoksesi. Mukana hoitamassa ykseyden energiaa ja ylösnousseita mestareita, jotka auttavat avautumaan ja antautumaan korkeimmalle sekä arkkienkelit Metatron, Gabriel, Hope, Mikael, Faith, Christiel, Samuel, Aurora, universaali enkeli Maria, yksisarviset, Lady Nada, Kuan Yin vaaleanpunaisine lohikäärmeineen ja moni muu upea valon auttaja. Uskalla astua unelmaelämääsi!

Jatkohoitona hoidon jälkeisenä yönä unen aikana pääset arkkienkeli Gabrielin henkiselle asuinsijalle saamaan selkeyshoitoa, joka myös tuo sinulle lisää kirkkautta.

25.5. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään uudistumiseen, harmoniaan, iloon ja ykseystietoisuuteen. Yhteyttä Äiti Maahan, Lady Gaiaan hoidetaan ja hän hoitaa sinua. Juuresi maahan siunataan ja pyhitetään. Hoito näyttäytyy näkynä:

Hoitopaikkana on kukkivien omena- ja tai kirsikkapuiden reunustama upea, kaunis ja pyhä luonnonpaikka, jonka taustalla on vettä.  Hoidossa yhteytesi veteen, maahan ja luontoon sekä luonnonhenkiin siunataan ja päivitetään. Kehojesi (fyysinen-, tunne-, mielen- ja henkikeho) läpi virratetaan upeita energioita, jotka tasapainottavat ja puhdistavat ja siunaavat sinua. Vesi sinussa ja hoitopaikan taustalla saa rakkaussiunauksen ja energiat kulkevat äärettömyyden merkin muotoisesti, liikkeen laajetessa ja monistuessa sinun sydämestä moneen suuntaan ja energioiden vain laajetessa. Näin olet rakkaus ja luot rakkautta. Tämän jälkeen arkkienkeleiden ja valon auttajien piiri muodostuu ympärillesi. Sydämeesi sytytetään vaaleanpunainen pyyteettömän rakkauden liekki. Arkkienkeli Samuel tekee tämän. Sen jälkeen sydämeesi sytytetään valkoinen vapauden liekki. Ylösnousseita mestareita on tekemässä tätä. Ja vielä kolmanneksi saat kultaisen liekin vihkimyksen. Se aktivoi ykseystietoisuutta ja avaa sinua tasoille, joita sanat eivät riitä kuvaamaan. Mukana hoitamassa lisäksi yksisarvisia ja monia muita upeita auttajia, myös luonnon henkiä. Hoito avaa enkeliyhteyden lisäksi myös yhteyttä luontoon, luonnon henkiin ja ykseystietoisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Hoitoja täydentävät loistavasti meditaationi: Ilon meditaatio, Oma Voima ja Elämänpolku ja Syvärentoutus Kiitos -meditaatio sekä
Enkelimeditaationi:
Enkelimeditaatio Rakkaus,  Tie Runsauteen meditaatio sekä Enkelimediaatio Paraneminen.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: