Enkelikaukohoidot

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset Enkelikaukohoidot:
30.7./28.8./26.9./30.10. ja 20.11. klo 20.00.

Kanavoin kerran kuussa voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen. Palaute näistä on ihan huikeaa ja useimmat ovat hoidossa kerrasta toiseen, vuodesta toiseen päivittyäkseen säännöllisesti uusiin energioihin ja saadakseen ihanaa tukea, hoitoa ja rakkautta arkkienkeleiltä.

Linkki palautteisiin.

Hoidossa voit itse pyytää hoitokuvauksessa hoidettavien lisäksi hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen tai mihin toivot.

Linkki maistiaisiin hoitoenergiasta:
https://www.facebook.com/valonvoimaa/videos/710059230603871

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hunajakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. Yleensä 45 minuuttia hoidon alkamisesta jätän hoitokuution arkkienkeli Metatronille ja enkelit jatkavat tarvittaessa hoidon loppuun, jos se on vielä kesken. Viimeistään irrottaudun hoidosta kokonaan 55 minuuttia hoidon aloittamisesta. Jotkut hoidot tuntuvat huomattavasti lyhyemmiltäkin, joten on mahdotonta sanoa, kauanko hoito kestää. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin toivot hoitoa.

30.7. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: heinäkuun kaukohoidossa hoidetaan kaikki keskilinjan chakrat ja linjaudutaan keskiön kautta, uudistetaan maayhteyttä ja avataan yhteyttä korkeimpaan ja puhtaimpaan Alkulähteeseen.

Hoidossa virratetaan kirkkaita, puhtaita energioita serafien avustuksella lävitsesi. Kylvet jumalallisessa valossa. Kehosi ja kenttäsi käydään läpi ja tehopuhdistetaan, lisäksi aura (eli energiakeho) käydään läpi ja tarvittaessa siinä olevia halkeamia tms. hoidetaan. Tämä superhoito integroi kesän ihanuuksia kehoosi solutasolle asti ja voimauttaa sinua näin elokuuta ja syksyä varten.

Maayhteyttäsi hoidetaan ja saat Äiti Maan siunauksen. Näin kehossa olosta voi tulla entistä miellyttävämpää. Juurrut syvemmälle omaan kehoosi, kehokotiisi, sydämesi kotiin.

Sydäntäsi hoidetaan voimallisesti, samoin verenkiertoa, nesteiden kiertoa, verta, sydän- ja ylempää sydänchakraa. Myös kurkku ja voima puhua omaa totuuttaan ovat hoidon piirissä. Varsinainen huolto ennen syksyä siis tulossa!

Joskus traumaattisen kokemuksen yhteydessä voi sielun pala tai paloja erkaantua. Tässä hoidossa kutsutaan näitä palasia hellästi rakkauteen ja parantumaan. Enkelit hoitavat ja jos tällaisia paloja on, hoidon jälkeen ne voivat integroitua terveesti omalle paikalleen upeaa kokonaisuuttasi. Tämä on jotain, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

Voit hoidon alussa, sen aikana tai jälkeen pyytää arkkienkeli Samuelilta, että pääset hoitoa seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin saamaan rakkaushoitoa.

28.8. klo 20.00. kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: Elokuun kaukohoidossa valmistaudutaan syksyyn. Voimaannutaan, linjaudutaan keskiön kautta, eheydytään. Hoito auttaa tarkastelemaan elämääsi korkeammasta näkökulmasta. Sielunsopimuksia käydään läpi. Mikä on elämäntehtäväsi? Entä mihin sinun kannattaa keskittyä syksyn ja talven aikana? Etenemisen esteitä elämänpolulla puretaan ja aikalinjojasi päivitetään.

Arkkienkeli Mikael antaa Rohkeuden siunauksen, joka polttaa vanhoja pelkoja ja malleja. On aika astua uuteen, on aika olla rohkea, on aika muutoksen. Hoidon jälkeen suosittelen, että jatkat matkaa vahvasti Mikaelin kanssa kohti syksyn seikkailuja. Hoitamassa ovat arkkienkeli Mikaelin lisäksi arkkienkelit Faith, Gabriel, Hope, Samuel, Charity, Christiel, Metatron ja Sandalfon.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi (pyydä tätä eli anna lupa hoidon aikana tai hoitopäivänä mihin aikaan vain) arkkienkeli Metatronin henkiselle asuinsijalle. Siellä voidaan päivittää ja uudelleen kalibroida, hienosäätää sisäistä kompassiasi. Tämä kirkastaa ja helpottaa navigointia elämän muutoksissa. Voit myös pyytää Metatronilta opastusta sinulle näistä. Luota, että saat sitä ja että pyyntösi kuullaan, vaikka opastus tulisikin eri aikaan ja erilaisena kuin toivoisit.

26.9. klo 20.00. kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: Syyskuun kaukohoidossa valmistaudutaan syksyyn ja talveen. Pysymään rauhan tilassa, vaikka ulkoisessa todellisuudessa myrskyäisi. Saat tankkauksen enkelienergiaa ja elämänvoimaa. Kaikki kehosi ja kenttäsi käydään läpi ja puhdistetaan. Uutta, ihanaa energiaa virratetaan lävitsesi. Tätä voisi kutsua myös valopesuksi ja -tankkaukseksi. Tämän jälkeen vaihdetaan hoitoenergia ja kylvet puhtaassa rakkauden energiassa. Solusi pääsevät rentoutumaan ja uudistumaan. Lataudut ja virkistyt. Tämä hoidon osa on upea rakkauslahja.

Hoidon toisessa osassa värähtelytasoasi nostetaan ja mitä pinnalle näin nousee puhdistettavaksi, eheytetään. Hoitamassa ovat arkkienkelit Uriel, Aurora, Metatron, Sandalfon, Zadkiel, Amethyst, Samuel, Charity, Mikael, Faith ja kultainen Kristus-energia. Saat myös kultaisen liekin vihkimyksen sydänkeskukseesi. Näin rauhan tila sinussa vahvistuu. Olet rauha ja rakkaus, entistäkin täydemmin ja voimallisemmin. Tämä kaikki vaikuttaa myös ulkoiseen todellisuuteesi. Näin voit kulkea eteenpäin elämänpolullasi entistä aidompana omana itsenäsi, säteillen sitä, mitä sinä olet. Sinä olet rakkaus, sinä olet ykseys ja sinä olet rauha.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi arkkienkeli Gabrielin henkiselle asuinsijalle. Jos tahdot tätä pyydä eli anna lupa tähän esimerkiksi sanoen: Kiitos rakas arkkienkeli Gabriel, että saan vierailla sinun henkisellä asuinsijallasi ensi yönä (vaihtoehtoisesti kolmena seuraavana yönä.) Näin selkeys ja kirkkaus sinussa voi entisestään lisääntyä. Voit myös pyytää, että vierailusi aikana Gabriel tuo sinulle selkeyttä johonkin tiettyyn asiaan, tilanteeseen tai mihin kaipaat selkeyttä.

30.10. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: Lokakuun kaukohoidossa keskitytään täydelliseen tasapainoon ja terveyteen. Hoidon alussa hoidettavat valopestään hohtavassa sateenkaarienergiassa ja vesiputouksen alla. Tämän jälkeen varsinainen hoito tehdään kauniissa luonnonpaikassa, kristallisen lammen rannalla. Arkkienkeli Rafael valoskannaa kehot (fyysinen, henkinen, tunnekeho, mielenkeho) lävitse ja hoitaa kehojasi, jotta energiat virtaisivat vapaasti. Saat Rafaelin siunauksen, joka aktivoi, korjaa ja muuntaa valokehoasi. Karman valtiaat ovat paikalla ja on mahdollista saada vapautusta karmaan ja sukukarmaan, jos niitä vielä on jäljellä.

Tämän jälkeen sinut kuljetetaan ihmeiden portin läpi ja saat vain ottaa hoitoa vastaan upealla kristallipedillä. Tällöin voit vielä kuulostella, saatko enkeleiltä ohjausta. Sinulla voi myös olla kysymys, minkä esität heille. Vastaus voi tulla heti, myöhemmin tai sitten et saa vastausta. Voit kuitenkin luottaa, että sinut kuullaan ja että enkelit tekevät henkisten lakien alaisina kaikkensa.

Hoidon jälkeisenä yönä voit halutessasi vierailla arkkienkeli Gabrielin henkisellä asuinsijalla saamassa lisää selkeyttä. Jos toivot tätä, anna tälle lupa eli pyydä, että pääset yöllä hänen asuinsijalleen vierailulle.

20.11. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: Marraskuun kaukohoidossa keskitytään linjautumaan kultaiseen keskilinjaan, tasapainoon, iloon, onnellisuuteen, rauhaan ja rakkauteen. Miten pysyä tasapainossa ja olla rauhan ja onnellisuuden tilassa, kun ulkoisessa maailmassa myllertää. Miten tehdä viisaita valintoja? Hoidossa enkelit poistavat vanhoja malleja, muistoja ja muuta, mikä pitää kiinni kärsimyksessä ja vanhojen haitallisten mallien toistelussa. Sisäinen lapsesi saa tehohoidon jumalalliselta äidiltä ja sukulinjojasi puhdistetaan ja eheytetään. On aika elää tätä hetkeä, vapaana vanhasta. Keskittyen rauhaan, rakkauteen ja viisaisiin valintoihin. Mitä voisit valita toisin, jotta onnellisuus entisestään lisääntyisi elämässäsi? Mistä päästää irti ja mihin keskittyä? Hoitamassa koko arkkienkelikunta arkkienkeli Jeremielin, Samuelin, Mikaelin, Gabrielin, Hopen ja Zadkielin johdolla.

Arkkienkeli Gabriel siunaa sinut hoidossa ja hoitaa sinua timanttisäteellä. Hoitoa seuraavana yönä pääset hänen henkiselle asuinsijalleen jatkopuhdistukseen ja hoitoon. Näin selkeys lisääntyy entisestään. Voit esittää Gabrielille toiveita, mihin erityisesti toivot lisää selkeyttä. Voit tehdä tämän jo varsinaisen hoidon aikana tai koska vain koet siihen intuitiivisesti kutsumusta.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: