Enkelikaukohoidot

IMG_7295 (4)Seuraavat voimalliset Enkelikaukohoidot:
27.3./23.4./22.5./18.6. ja 30.7. klo 20.00.

Mitä voimalliseen kaukohoitoon arkkienkeleiden ja muiden Valon auttajien kanssa osallistuminen voikaan sinulle antaa ja avata? Ainakin päivittymistä uusiin energioihin, hoitoa, korkeaa valoa ja ihanaa rakkausenergiaa. Kanavoin kerran kuussa voimallisen, maksullisen kaukohoidon, jonka voi ottaa vastaan hoitoaikana tai sen jälkeen.
Hoidossa voit itse pyytää hoidon alussa tai aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen, ihmissuhteeseen tai mihin toivot.

Kokemukset ja palautteet kaukohoidoista ovat olleet ihan huikeita.
Linkki palautteisiin.

Linkki maistiaisiin hoitoenergiasta:
https://www.facebook.com/valonvoimaa/videos/710059230603871

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hunajakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan ryhmäkaukohoitoja varten. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan. Yleensä viimeistään 45 minuuttia hoidon alkamisesta jätän hoitokuution enkeleille, jotka tarvittaessa jatkavat hoidon loppuun. Viimeistään irrottaudun hoidosta kokonaan 55 minuuttia hoidon aloittamisesta. Jotkut hoidot tuntuvat huomattavasti lyhyemmiltäkin, joten on mahdotonta sanoa, kauanko hoito kestää. HUOM! TÄMÄ ON PUHDAS KAUKOHOITO, EI SIIS ESIM. ZOOMIN KAUTTA.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin toivot hoitoa.

27.3. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: Maaliskuun kaukohoidossa hoidetaan runsautta, rahaa, terveyttä, perusturvaa ja luottamusta.

Hoidon alussa ota vastaan arkkienkeli Rafaelin (mahtava parantajaenkeli ja runsauden enkeli) siunaus. Anna Rafaelin hoitaa ja parantaa kaikkia kehojasi ja kenttiäsi. Jos sinulla on joku tietty terveyteen liittyvä asia tai toive, voit kertoa sen heti hoidon alussa hänelle. Tämän jälkeen antaudu vastaanottamaan ja kuulostelemaan hoitoa ja mahdollista ohjaustasi.

Korkeat Mahatma- ja Kristus-energiat virratetaan kauttasi parantamaan virtausta ja poistamaan runsauden ja muita mahdollisia tukoksia. Tämän jälkeen suhdetta, malleja ja käsityksiä rahasta ja runsaudesta päivitetään, jotta voisit loistaa kultaisena runsausmagneettina. Juurichakrasi uusitaan arkkienkeli Gabrielin toimesta, jotta perusturva ja manifestointikykysi entisestään paranisivat. Synnyinoikeutesi on runsaus, ota se nyt vastaan ja anna menneen mennä! On aika loistaa ja elää runsaudessa ja ilossa!

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen Poseidonin temppeliin päivittymään ja saamaan opastusta ja hoitoa. Jos tahdot tätä, kerrothan tästä heti hoidon alussa enkeleille ja valon maailmalle, kiitos. Isäntänä Poseidonin temppelissä toimii ylösnoussut mestari Vosloo, joten voit pyytää myös häneltä vierailua hoitoa seuraavana yönä temppelissä.

23.4. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: huhtikuun kaukohoidossa hoidetaan kaikkea, mitä sinä olet ja mikä on sinussa. Hoitoa voisi kutsua myös ihme-hoidoksi. Kyseessä on laaja, moniulotteinen hoito, joka auttaa elämään läsnä olevana, rauhassa ja sydämen ohjauksessa. Olet osa suurta ykseyttä. On aika elää tämä todeksi ja antaa vanhojen mallien, tarinoiden ja muun vanhassa kiinnipitävän muuntua. Hoito auttaa sinut seuraavalle tasolle, vieläkin kirkkaampaan ja korkeampaan energiaan. Hoitamassa ovat Kristus-energian lisäksi arkkienenkelit Samuel, Christiel, Metatron, Sandalphon, Rafael, Mikael ja Gabriel sekä universaali enkeli Maria. Yksisarviset ovat myös vahvasti hoidossa kirkastaen sitä, mitä sinussa on.

Saat hoidossa rakkauslahjan. Voit kuulostella hoidon aikana, mitä saat ja nautiskella tästä ihanasta rakkauden energiasta, kuin rakkauspeitosta, jonka suojissa hoito tapahtuu. Sen sisällä on turvallista avautua ja antaa sydämen avautua vieläkin täydemmin, vieläkin syvemmin. Hoidossa hoidetaan sydäntä, sydänchakraa, ylempää sydänchakraa sekä veren- ja nesteiden kiertoa.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen parannustemppeliin saamaan jatkohoitoa. Voit myös toivoa, mihin erityisesti toivot apua ja Rafaelin apua sekä siunausta. Rafael on sekä runsauden että parantamisen arkkienkeli.

22.5. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: toukokuun kaukohoidon aiheena on kukkaan puhkeaminen, lahjojen käyttöönotto ja vastaanottamisen esteiden purkaminen. “Sinä osaat kyllä” sanat annettiin, kun aloitin kirjoittamaan hoitokuvausta. Mikä sinussa uskottelee, ettei osasi, voisi tai kelpaisi? Se ei ole totta. Sinä olet Luoja, paljon voimakkaampi kuin osaat kuvitellakaan. On aika valjastaa oma voima vielä täydemmin käyttöön, samoin omat henkiset kyvyt. Hoidossa aktivoidaan sielun viisautta ja avataan syvää sisäistä viisautta, jotta voisit luoda elämäsi seuraavat askeleet vielä tietoisemmin ja selkeämmästä energiasta. Arkkienkeli Metatron siunaa sinut hoidossa. Hänen kanssaan voit kuulostella omaa paikkaasi ja olisiko aika siirtyä eteenpäin, ehkä ihan konkreettisestikin. Metatron virrattaa Metatronin kuution lävitsesi, joka hoitaa ja muuntaa valokehoasi.

Tämän jälkeen sinut viedään elämänvirran äärelle. Voit mielikuvien avulla astua virtaan ja antaa sen uudistaa kaiken sinussa, solutasoa myöten. Vain ole ja kuvittele itsesi elämän virtaan.

Viimeisenä sinut johdatetaan kultaisen Atlantiksen Poseidonin tai paranemisen temppeliin ja kristallipedille. Saat ihanan enkelihoidon, joka rakkaudellisesti purkaa vastaanottamisen esteitä ja tuo tilalle ihanaa energiaa. Myös muuta hoidetaan, esteitä, kehojasi ja sitä, mihin toivot hoitoa, jotta elämäsi virtaisi kauniisti ja saisit kokemuksen, että ihan oikeasti olet oman elämäsi luoja.

Hoitoa seuraavana yönä pääset halutessasi Kultaisen Atlantiksen totuuden temppeliin, jossa hoidetaan luottamusta. Elämä kantaa kyllä, on aika luottaa ja antautua korkeimmalle.

18.6. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: kesäkuun kaukohoidon aiheena on kukinta, runsaus, kesästä nauttiminen, voimaantuminen, tankkien täyttäminen ja ystävyys.

Salli itsesi nauttia täysin kesästä ja keskity iloon ja onnellisuuteen. Hoito auttaa elämään hetkessä ja purkamaan mielen malleja ja ajatuskuvioita, jotta vieläkin helpommin huomaat onnellisuutta lisäävät valinnat ja myös teet niitä. Elämä on arvokasta, sinä olet arvokas. Enkelit muistuttavat: valitse pala palalta onnellisuutta lisääviä paloja elämääsi.

Tätä hoitoa voisi kutsua onnellisuushoidoksi. Sen aikana muunnetaan kultaisen liekin ja violetin liekin avulla arvottomuutta ja muuta vanhaa ja luodaan pohjaa uudelle, terveelle itsearvostukselle. Sinä olet arvokas ja kaiken hyvä arvoinen! Anna kesän helliä ja tuoda iloa ja leikkiä elämääsi! Nauti ja tee viisaita valintoja ilon ja keveyden kautta! Hulluttele, heittäydy ja nauti!

Saat hoidon aikana enkeleiltä kesälahjan. Mitä sinulle tuodaan ja mitä kaikkea kesän kukinta voikaan tuoda sinussa pintaan! On aika kukinnan, on aika runsauden, on aika ilon ja onnellisuuden. Sinä olet valo! Ja on aika elää tämä vieläkin täydemmin todeksi.

Sään salliessa ja halutessasi voit ottaa hoidon vastaan luonnossa.

Mukana hoitamassa on arkkienkeleitä, ylösnousseita mestareita ja muita ystäviä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta. Antaudu nauttimaan ja leikittelemään ja ota ilolla vastaan uudet mahdollisuudet, joiden siemeniä kylvetään tämän hoidon aikana.

30.7. klo 20.00 kaukohoidon alussa tai aikana voit pyytää enkeleiltä hoitoa ihan mihin tahansa asiaan tilanteeseen, ihmissuhteeseen, unelmaan tms. Tällöin esitä pyyntö ja ole sen äärellä tunnustellen ja kuulostellen.

Hoitokuvaus: heinäkuun kaukohoidossa hoidetaan kaikki keskilinjan chakrat ja linjaudutaan keskiön kautta, uudistetaan maayhteyttä ja avataan yhteyttä korkeimpaan ja puhtaimpaan Alkulähteeseen.

Hoidossa virratetaan kirkkaita, puhtaita energioita serafien avustuksella lävitsesi. Kylvet jumalallisessa valossa. Kehosi ja kenttäsi käydään läpi ja tehopuhdistetaan, lisäksi aura (eli energiakeho) tarvittaessa käydään läpi ja tarvittaessa siinä olevia halkeamia tms. hoidetaan. Tämä superhoito integroi kesän ihanuuksia kehoosi solutasolle asti ja voimauttaa sinua näin elokuuta ja syksyä varten.

Maayhteyttäsi hoidetaan ja saat Äiti Maan siunauksen. Näin kehossa olosta voi tulla entistä miellyttävämpää. Juurrut syvemmälle omaan kehoosi, kehokotiisi, sydämesi kotiin.

Sydäntäsi hoidetaan voimallisesti, samoin verenkiertoa, nesteiden kiertoa, verta, sydän- ja ylempää sydänchakraa. Myös kurkku ja voima puhua omaa totuuttaan ovat hoidon piirissä. Varsinainen huolto ennen syksyä siis tulossa!

Joskus traumaattisen kokemuksen yhteydessä voi sielun pala tai paloja erkaantua. Tässä hoidossa kutsutaan näitä palasia hellästi rakkauteen ja parantumaan. Enkelit hoitavat ja jos tällaisia paloja on, hoidon jälkeen ne voivat integroitua terveesti omalle paikalleen upeaa kokonaisuuttasi. Tämä on jotain, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

Voit hoidon alussa, sen aikana tai jälkeen pyytää arkkienkeli Samuelilta, että pääset hoitoa seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin saamaan rakkaushoitoa.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin toivottaa Sanni.

Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja retriitit:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: