Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan kaukohoitoja varten aloittaessani niiden tekemisen. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

25.02.2021 klo 20.00 kaukohoito keskittyy ykseystietoisuuteen ja arvottomuuden, irrallisuuden, syyllisyyden ja häpeän hoitoon. Serapis Bay, Lordi Kuthumi, Melchizedek, tulilohikäärmeet, arkkienkelit Mikael, Metatron, Haniel, Gabriel, Ariel, Jeremiel ja moni muu on mukana muuntamassa näitä malleja, energioita ja muuta, joka pitää kiinni erillisyydessä, arvottomuudessa ja muussa vanhassa. Hoito on voimakkaasti kirkastava, syvämuuntava ja vapauttava.

25.03.2021 klo 20.00 kaukohoidossa on aiheena ykseys ja rakkaustietoisuus. Kaikki hoitoon osallistujat saavat arkkienkeli Metatronin siunauksen, joka nostaa värähtelytaajuutta ja avaa tietoisuutta. Tämän jälkeen sinun värähtelytaajuuttasi kohotetaan ja tukoksia avataan. Mukana hoitamassa on useita arkkienkeleitä, mm. Samuel, Christiel ja Äiti Maria. Valon virtaus pääsee näin helpommin virtaamaan sinussa ja kauttasi. Myös Äiti Maa on vahvasti mukana maadoittaen ja yhdistäen sinut maan kristalliverkkoon yhdessä arkkienkeli Sandalfonin kanssa. Hoitoa voisi myös kuvata sanoilla harmonia, tasapaino, ilo ja rakkaus.

29.04.2021 klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään uusiin mahdollisuuksiin, elämänpolulla etenemiseen ja rakkauteen. Arkkienkeli Gabriel siunaa sinut ja saat häneltä lahjan. Timanttisuuttasi avataan ja voimistetaan ja saat selkeyttä Gabrielin timanttivalosta. Hoito tehdään osittain Gabrielin timantin sisällä. Arkkienkeli Hope avaa sinulle feminiinistä näkökulmaa ja tasapainottaa energioita. Hoito avaa sateenkaarienergiaa ja timanttisuutta ja auttaa saamaan uusia näkökulmia. Arkkienkelit Mikael ja Faith tuovat sinulle rohkeutta katsoa elämääsi enkeleiden silmin ja siunaavat sinut. Saat voimaa uskaltaa tehdä muutoksia elämässäsi näiden mahtavien auttajien toimiessa apunasi. Mukana myös tulilohikäärmeet ja muita upeita auttajia.

26.05. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen ja selkeyteen.  Hoidon ensimmäisessä vaiheessa avataan ja voimistetaan sydäntietoisuutta ja sydäntäsi. Hoitamassa ovat mm. arkkienkelit Samuel, Christiel, Gabriel ja äiti Maria sekä monia muita rakkauseksperttejä.  Selkeyttä lisää arkkienkeli Gabrielin hoitava timanttihoito ja erityisesti vatsan alueen hoitaminen. Hoitoon kuuluu ilmainen jatkohoito hoidon vastaanottamista seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen rakkauden temppelissä arkkienkeli Samuelin kanssa. Tällöin voi tapahtua voimakasta laajenemista. Oivallus “minä olen rakkaus” on aiheena. Rakkauden kautta valinnat selkeytyvät ja kuulet helpommin sydämesi äänen.

23.06. klo 20.00 kaukohoidossa tasapainotutaan ja laskeudutaan juhannukseen ja kesän kukinnan ja runsauden energiaan. Hoito on kuin vihreän ja eri väristen kukkien ja luonnon tankkaus, sillä hoitamaan tulee poikkeuksellisesti enkeleiden, yksisarvisten, lohikäärmeiden ja ylösnousseiden mestareiden lisäksi kukkien energiaa. Sinikello, juhannusruusu ja moni muu tuo omaa upeuttaan hoitoon ja näin avaa ja herkistää sinua omalle upeudellesi. Miten ihanaa on päästää irti vanhasta ja heittäytyä nauttimaan ja rentoutumaan. On vain lupa olla! Apuna tässä heittäytymisessä on myös paljon vesistöjen henkiä, joten hoito avaa myös yhteyttäsi luontoon ja vesistöihin. Lady Gaia eli Äiti Maa virrattaa timanttista energiaa sinuun ja auttaa näin juuriasi voimistumaan ja muuntumaan. Sinuun aktivoidaan luonnon koodeja ja toivotaan viettävän paljon aikaa kesällä puhtaassa luonnossa nautiskellen, kuulostellen ja oleillen. Hoitamassa ovat myös arkkienkelit Gabriel, Rafael, Purlimiek, Samuel ja Mikael. Hyvää aikaa, keskikesän taikaa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: