Kaukohoito-illat

IMG_7295 (4)Enkeleiden ehdotuksesta kanavoin heidän ja muiden mahtavien valon auttajien kanssa kerran kuussa (paitsi heinäkuussa) kaukohoidon.

Kaukohoitoiltoja on ollut syksystä 2016. Kokemukset ja palautteet niistä ovat olleet ihan huikeita. Tässä linkki hoidoista saatuihin palautteisiin.

Ryhmässä energiat lisääntyvät. Siksi ryhmässä tai energian välittäjän kanssa on usein helpompaa aistia ja päästä kokemaan enkeleiden, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden, lohikäärmeiden ja yksisarvisten hoitoa. Näin energian välittäjä ikäänkuin yhdistää sinut korkeisiin energioihin. Saat aina juuri sitä, mitä hoitohetkellä tarvitset. Hoidossa voi tulla siunauksia, enkelityökaluja, ohjausta omalle polulle ja valon lahjoja. Hoidot voivat poiketa runsaastikin alempana olevista otsikoista. Ne ovat aina oman sielusi ja korkeimman minäsi ohjauksessa ja niissä välitetään vain korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta olevien auttajien energioita. Näin ne palvelevat korkeinta parasta. Voit myös itse hoidon aikana pyytää, mihin lisäksi haluat hoitoa.

Miten teen hoidon? Hoidossa minulla on hujanakennon näköinen valon hoitokuutio, jonka jokaiseen kennoon menee yksi hoidon kohde (onpa se ihminen, eläin tms.) ja hoitava tiimi. Valon hoitokuutio on lahja henkimaailmalta minulle ja sain sen nimenomaan kaukohoitoja varten aloittaessani niiden tekemisen. Hoitavatiimi koostuu eri kerroilla eri hoitajista. Ketä ainakin on hoitamassa, on kerrottu hoidon kuvauksessa. Tämän lisäksi hoitamaan voi tulla hoidettavan omaa henkistä tiimiä korkeimmasta ja puhtaimmasta valosta ja muitakin valon auttajia. Minä katselen kokonaisuutta ja hoidan sitä, mitä minua ohjataan hoitamaan.

Huomaathan, että kaikki eivät koe hoidossa mitään tai kokevat jossain hoidossa ja toisessa eivät. Tämä ei kuitenkaan kerro mitään hoidon tehosta. Mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Oikein syvät muutokset ovat usein sellaisia, että niitä ei aina edes pysty aistimaan.

Ryhmäkaukohoidon hinta on 30 euroa/osallistuja (myös eläimet ja muut hoitokohteet ovat tervetulleita) ja viiden peräkkäisen hinta on 100 euroa. Suurin osa hoitoihin osallistuvista on valinnut itselleen viiden kerran paketin saadakseen säännöllisesti “päivityksen” korkeisiin ja huikeisiin energioihin.

Hoitoon voi ilmoittautua vain sähköpostilla osoitteeseen sanni.nevalainen@gmail.com ja se maksetaan viimeistään edellisenä päivänä. Hoitoa voit ottaa missä vain mukavassa paikassa ja asennossa kertoen aloittaessasi, että “otan nyt Sannin kanavoiman hoidon vastaan” ja antautua sitten siihen tai vain olemaan ja vastaanottamaan. Huom! Jos et ota hoitoa heti vastaan, voit vastaanottaa sen kolmen vuorokauden sisällä hoitoajasta. Tällöin vain kerrot ottavasi Sannin kanavoiman hoidon vastaan, kun aloitat. Hoidossa voit myös itse pyytää hoidon aikana hoitoa mihin tahansa asiaan, tilanteeseen tai ihmissuhteeseen tai mihin nyt toivotkaan lisäksi hoitoa.

Hoidosta ei yleensä lähetetä jälkikäteen tietoja. Poikkeuksellisesti helmikuun 2019 hoidon alusta on video facebookissa, jonka näet alla:

Voit silti luottaa saavasi hoidossa juuri sen, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

26.05. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään rakkauteen ja selkeyteen.  Hoidon ensimmäisessä vaiheessa avataan ja voimistetaan sydäntietoisuutta ja sydäntäsi. Hoitamassa ovat mm. arkkienkelit Samuel, Christiel, Gabriel ja äiti Maria sekä monia muita rakkauseksperttejä.  Selkeyttä lisää arkkienkeli Gabrielin hoitava timanttihoito ja erityisesti vatsan alueen hoitaminen.

Hoitoon kuuluu ilmainen jatkohoito hoidon vastaanottamista seuraavana yönä Kultaisen Atlantiksen rakkauden temppelissä arkkienkeli Samuelin kanssa. Tällöin voi tapahtua voimakasta laajenemista. Oivallus “minä olen rakkaus” on aiheena. Rakkauden kautta valinnat selkeytyvät ja kuulet helpommin sydämesi äänen.

23.06. klo 20.00 kaukohoidossa tasapainotutaan ja laskeudutaan juhannukseen ja kesän kukinnan ja runsauden energiaan. Hoito on kuin vihreän ja eri väristen kukkien ja luonnon tankkaus, sillä hoitamaan tulee poikkeuksellisesti enkeleiden, yksisarvisten, lohikäärmeiden ja ylösnousseiden mestareiden lisäksi kukkien energiaa.

Sinikello, juhannusruusu ja moni muu tuo omaa upeuttaan hoitoon ja näin avaa ja herkistää sinua omalle upeudellesi. Miten ihanaa on päästää irti vanhasta ja heittäytyä nauttimaan ja rentoutumaan. On vain lupa olla! Apuna tässä heittäytymisessä on myös paljon vesistöjen henkiä, joten hoito avaa myös yhteyttäsi luontoon ja vesistöihin.

Lady Gaia eli Äiti Maa virrattaa timanttista energiaa sinuun ja auttaa näin juuriasi voimistumaan ja muuntumaan. Sinuun aktivoidaan luonnon koodeja ja toivotaan viettävän paljon aikaa kesällä puhtaassa luonnossa nautiskellen, kuulostellen ja oleillen. Hoitamassa ovat myös arkkienkelit Gabriel, Rafael, Purlimiek, Samuel ja Mikael. Hyvää aikaa, keskikesän taikaa!

Heinäkuussa lomailen, ei kaukohoitoa.

26.08. klo 20.00 kaukohoidossa hoidetaan perustaa kesän jälkeen ja uudelleen linjataan korkeampaan, uuteen energiaan. Hoidossa käydään läpi 12-chakran järjestelmä ja paljon muutakin, kaikki hoidettava tehopuhdistetaan chakra eli energiakeskus kerrallaan.

Tämän jälkeen virratetaan valtavasti kultaista ja kirkkaan valkoista energiaa, joka sallii kaikkien kehojen (fyysinen-, mielen-, tunne- ja henkikeho) tasapainottua vieläkin korkeampaan värähtelyyn. Tarvittaessa arkkienkeli Rafael myös avaa tukkeumia ja hoitaa muutenkin. Hoitamassa on Rafaelin lisäksi kultainen Kristusenergia, yksisarvisia ja monia muita valon auttajia. Koko valopylväs, joka olet sinä, yhdistetään arkkienkeli Sandalfonin toimesta maatähtichakrastasi Äiti Maahan.

Puhdistuksen jälkeen on tilaa vastaanottaa uutta elämäänsä ja saat hoidossa myös monia valon koodeja. Sinuun istutetaan myös valon siemeniä, jotka itävät syksyn aikana pintaan oman sydämesi ja sielusi ohjauksessa.

30.09. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään harmoniaan, tasapainoon ja rakkauteen. Kaikki kehosi (fyysinen-, astraali-, mielen-, tunne- henkikeho yms.) tasapainotetaan ja tehovalopestään sekä energiakenttäsi skannataan läpi ja puhdistetaan. Immuunipuolustustasi hoidetaan ja aktivoidaan, auraasi (energiakehoasi) voimistetaan. Valotasoasi nostetaan ja pääset Kultaisen Atlantiksen rakkauden temppeliin, arkkienkeli Samuelin upeaan rakkaushoitoon. Mukana hoitamassa ovat arkkienkelit Samuel ja Christiel, Rafael äiti Marian kanssa, Mikael kaksoisliekkinsä Faithin kanssa sekä monia muita valon auttajia. Yksisarviset siunaavat energiallaan 12-chakraasi ja auttavat näin valoasi loistamaan entistäkin kirkkaammin.

Hoitoon voit pyytää toista hoitoa tai jatkohoitoa hoidon vastaanottamista seuraavana yönä. Tällöin sinua voidaan vielä hoitaa lisää hoidon asioissa tai siinä, missä itse toivot.

26.10. klo 20.00 kaukohoidossa keskitytään ykseyden kenttään ja ykseystietoisuuteen. Korkeita, kultaisia ja valkoisia energioita virratetaan. Sydämesi pääsee laajenemaan ja tietoisuutesi avautumaan Kaikelle Mikä on. Hoito auttaa näkemään itsensä totuudellisesti ja rakkaudellisesti sekä oivaltamaan elämäänsä syvemmin. Vanhoja mielen malleja ja muuta, minkä on korkeimmaksi parhaaksi muuntua, hoidetaan ja muunnetaan. Mukana hoitamassa illan isäntänä arkkienkeli Metatron ja hänen parinaan Serafi Serafina. Metatron myös hoitaa valopylvästä, jonka sisällä olet sinä ja näin tasapainottaa, avaa, aktivoi ja sytyttää loistoonsa koko chakrajärjestelmääsi. Näin energiat pääsevät päivittymään ja virtaamaan. Sinä olet se, joka on. Mukana hoitamassa myös muita arkkienkeleitä ja ylösnousseita mestareita.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toivottaa Sanni.
Ilmoittautumiset vain sähköpostitse sanni.nevalainen@gmail.com. Ilmoittautuessa mainitse, otatko yhden hoidon 30 e vai viisi peräkkäistä hoitoa, 100 e.

Kurssit ja aikataulut:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: