Sannista

Elämänpolkuni on kulkenut Reikin kautta enkeleiden ja valon maailmaan. Elämäni on muuttunut täysin sen jälkeen, kun kävin “sattumalta” Reiki 1-kurssin Espoon Työväenopistossa helmikuussa 2006. Etsiskelin jotain elämääni – periaatteessa kaikki oli hyvin, minulla oli mm. upea ekonomin työ If vahinkovakuutus- yhtiössä Suomen henkilöasiakkaiden verkkopalveluista vastuullisena, mutta jonkinlainen levottomuus vallitsi kuitenkin minussa. Sattumaan en enää usko. Uskon, että kaikesta mitä eteemme tuodaan, voi oppia ja oivaltaa. MIten upeassa, synkronistisessa maailmassa elämmekään! Luoden ajatuksilla ja sanoilla joka hetki tulevaa – tiedostimmepa tämän tai emme.

Vuodesta 2008 alkaen olen ollut päätoimisesti ollut hyvinvointiyrittäjä. Tätä ennen opiskelin Reikiä ja enkeli-asioita ja pidin näitä kursseja. Kiitos ihanat oppilaani ja asiakkaani! Mikä ilo ja kunnia onkaan saada kulkea rinnalla ja nähdä se  huikea muutos, kun ihminen puhkeaa kukkaan ja ottaa omat voimansa ja kykynsä käyttöönsä ja luo omaa elämäänsä tietoisesti!

Nykyään nautin erityisesti erilaisten kurssien ohjaamisesta, esiintymisestä tapahtumissa ja messuilla sekä intuitiivisesta maalaamisesta, mihin tunnen syvää intohimoa ja innostusta. Minua voi kutsua myös henkiseksi Uuden ajan valmentajaksi, näkijäksi ja Valon Taiteilijaksi.

Matkani on kulkenut mm. vuonna 2008 sekä Rentoutusopastaja SHY:ksi että Hypnoosiohjaajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä. Vuonna 2009 valmistuin lisäksi Suggestovalmentajaksi Suomen Hypnoosiyhdistyksestä ja keväällä 2010 Suggestoterapeutti SHY:ksi samasta yhdistyksestä.

Vuoden 2009 alusta syyskuun 2010 alkuun toimin myös Suomen Hypnoosiyhdistyksen koulutusvastaavana ja sen jälkeen jatkoin samassa yhdistyksessä Rentoutusohjaajien kouluttajana. Monta vuotta opetin myös Reikiä sekä yksityisesti että Espoon että Helsingin työväenopistossa. Espoon työväenopistossa opetin lisäksi intialaista päähierontaa ja suggestorentoutusta. Lopetin pitämieni kurssien laskemisen 50:een Reiki 1-kurssiin ja 50:nteen valmistuneeseen Reiki Masteriin, joten Reiki ja sen opettaminen on edelleen yksi suuri rakkaus elämässäni.

Kiitollisena olen saanut myös pitää upeiden enkelikurssien ja muiden voimakkaasti valon maailman ohjauksessa pidettyjen kurssien lisäksi Enkelihoitajakoulutuksia. On ollut ilo saada kulkea upeiden oppilaiden rinnalla ja nähdä heidän kasvavan omaan suuruuteensa ja potentiaaliinsa johdattaen myös asiakkaita ja oppilaita omaan itseensä ja voimaansa. Koulutus on uusittu vuonna 2018 ja uudistetusta koulutuksesta tullut palaute on ollut ihan mahtavaa!

Maalannut olen aina. Vuodesta 2006 alkaen olen maalannut öljyväreillä. Yhdeksän viime vuoden ajan olen pitänyt lukuisan määrän näyttelyitä. Helmikuussa 2017 oli minulla ilo pitää näyttely Finlandia-talon Galleria Verandassa. Tämä oli yhden unelmani täyttymys. Kesällä 2019 olin Ultra-päivien virallinen taiteilija. Oli huikeaa maalata Valon maailman kanssa sinne näyttely! Maalaaminen ja myös töiden myynti on minulle suuri ilo.

Kesällä 2013 pidin ensimmäiset kanavoidun maalaamisen kurssit. Oppilaina on ollut akvarelli- akryyli- ja öljyvärimaalareita aloittelijoista konkareihin. Voidaankin sanoa, että luovuuden kukkaan puhkeaminen ja ilo ovat olleet kantavia tuomisia kursseilta itse töiden ja kokemusten lisäksi. Yhden ensimmäisen kesän oppilaani kanssa pidimme jopa syksyllä 2014 yhteisnäyttelyn Kirkkonummen kirjastossa. Joskus unelmat toteutuvat nopeammin kuin osaa odottaakaan.

Pitkäaikainen haaveeni, Havaijin-matka (Jumalatar-vihkimyskurssi) oli Kauailla maaliskuussa 2016. Sanat eivät riitä näitä upeuksia kuvailemaan. Kiitoksia kaikille!

Kesäkuussa 2016 oli uutuutena Kolilla 4 päivää kursseja täysikuun ja kesäpäivänseisauksen aikana. Voit lukea maalauskurssista Sielunpeili-lehdestä.

Heinäkuussa 2016 tein kukkatippoja arkkienkelien, yksisarvisten, jumalatarten ja mestareiden kanssa ja niitä on myyty jo nyt yllättävänkin runsaasti, myös ammattilaiskäyttöön.

Uutuutena alkoivat syksyllä 2016 kaukohoitoillat enkeleiden kanssa. Heidän pyynnöstään ja ohjauksestaan pidän jatkossa kerran kuussa myös näitä. Jokaisella illalla on oma teemansa, mutta yleistä on ihana, parantava enkelienergia. Ihan mahtavaa, että tästä koetaan saatavan niin paljon hyvää, että lähes kaikki ostavat 5 hoitoa, tämän jälkeen seuraavat 5 ja niin edelleen! Tämä on ihana tapa saada jatkuvuutta enkelienergioihin yhdistymisessä ja omalla polulla etenemisessä.

Kesällä 2016 olin esiintymässä Neljän Tuulen juhlaleirillä ja tutustuin siellä Katja Frangeen. Tämä ystävyys on johtanut siihen, että Katja Frange on kirjoittanut 44 maalaukseeni upeat tekstit. Näin syntyivät Intuitio-kortit, jotka Viisas Elämä kustantaa. Myyntiin ne tulivat helmikuussa 2017 Minä Olen messuille ja niiden myynti on ylittänyt kaikki odotukset.

Kesällä 2017 oli upeaa levittää huikeita energioita Ultra-päivillä ja lokakuussa Hengen ja Tiedon messuilla.

4.4. 2018 koitti kauan odotettu päivä, kun kirjani Enkeleiden matkassa (jota kirjoitin yli 7 vuotta) tuli myyntiin. Kirjan kustantaja on Viisas Elämä. Siitä myydään jo toista painosta – joten sydämelliset kiitokset ihanat lukijat! Palaute kirjasta on ollut upean kaunista ja kannustavaa, sydämelliset kiitokset sitä lähettäneille!

Hengen ja Tiedon messuilla oli ihanaa olla toisena vuonna peräkkäin esiintymässä syksylllä 2018. Sydämelliset kiitokset kaikille osallistuneille ja pahoittelut vielä kerran niille, jotka eivät  tälläkään kertaa mahtuneet mukaan – mutta lisää esityksiä tulee.

Helsingin Kirjamessuilla oli ihan mahtavaa olla esiintymässä 27.10.18! Täysi sali tällöinkin enkeleistä kiinnostuneita.

Voi tätä onnea ja riemua! Toinen kirjani Enkelit arjessa ja muistikirjani Rakkauden polulla ovat ilmestyneet helmikuussa 2019 ja niiden myynti on jo nyt ylittänyt hurjimmatkin toiveeni! Esiinnyin helmikuussa 2019 Minä Olen messuilla ja huhtikuussa Elämän-ilo messuilla. Nuo meditaatiot olivat aivan huikeita ja sali tupaten täynnä. Sydämelliset kiitokset kaikille osallistuneille!

Monien vuosien toiveeni toteutui kesällä, kun saan pitää huikean Voimapaikkojen Suojelija-koulutuksen upeissa paikoissa Etelä-Suomessa. Seuraava ryhmä aloittaa keväällä 2020 – joten ihanuuksia on myös ensi vuonna! Myöskin Pielisen rannoilla!

Kesäkuussa tuli myös myyntiin Viisas Elämän kustantantama Tie runsanteen -tallenne, jolla on 2 meditaatiotani. Irtipäästäminen ja Tie yltäkylläisyyteen. Ostamalla sen Viisas Elämä verkkokaupasta voit säännöllisesti vain kuuntelemalla päivittyä huikeisiin taajuuksiin ja syvälle itseesi enkeleiden kanssa ja oman sielusi ohjauksessa. Palautteet näistä ovat olleet huikeita, esimerkiksi “voimakkain kokemani meditaatio ikinä.”

Heinäkuussa 2019 pidin enkelimeditaation Ultra-päivillä Kuortaneella, jossa olin myös virallisena taiteilijana.  Näyttelyn Valon Voimaa taulut myivät loistavasti ja jopa maalasin yhden 150`100 cm teoksen yleisön edessä. Lokakuussa esiinnyin Hengen ja Tiedon messuilla sekä I love me messuilla ja tammikuussa Enkelipäivillä Lahdessa.

8.2. ilmestyivät sekä Enkelitrilogian itsenäinen päätösosa, Enkelit ystävinä kirjani sekä Syvärentoutus Kiitos-meditaatio. Olin tällöin Minä Olen messuilla kertomassa näistä täpötäydelle salille ja pitämässä enkelimeditaation. Sydämeni on täynnä kiitollisuutta tästä kaikesta ihanasta.

Maaliskuussa ilmestyi Parantava Enkelimeditaatio. En arvannutkaan, millaiseen aikaan se tulisi tuomaan ihmisille helpotusta, rauhaa, tasapainoa ja ihania enkelienergioita sekä luottamusta.

Toukokuussa loin maalaamisestani sivun:
https://www.facebook.com/Sanni-Nevalainen-Artist-of-Light-108794274167178.
Tätä olin miettinyt vuosia. Siellä on helppo mm. julkaista videoita maalaamisesta.

Toukokuussa minulla oli myös suuri ilo saada pitää Kirkkonummella ja Inkoossa Voimapaikkojen Suojelija koulutus. Meillä oli Ihan käsittämättömän huikeaaja saimme valtavasti myös työkaluja ja ohjausta tulevaan. Näihin syvämuuntaviin kursseihin eivät sanat riitä. On suuri ilo ja kunnia saada pitää näitä syvämuuntavia kursseja!

Syyskuussa oli Valon Voimaa näyttelyni Porvoossa ihanine avajaisineen. Saman kuukauden aikana oli myös Kolin Voimapaikkojen Suojelija -koulutus, johon sanat eivät riitä. Jatkoa tälle seuraa ensi syyskuussa Kolilla ja sitä ennen Etelä-Suomessa, lämpimästi tervetuloa mukaan! On huikeaa nähdä, miten unelmat toteutuvat. Jotkut hyvinkin nopeasti kun taas toisissa kysytään kärsivällisyyttä ja uskoa niihin.

Loppuvuodesta tuli myyntiin Enkelimeditaatio Rakkaus, josta palaute on jo nyt ollut aivan huikeaa. On niin kiitollinen olo kaikesta tästä.

Kun maailma myllertää, voi silti pysyä rauhassa ja rakkaudessa, omassa itsessään. Uskalla kohdata itsesi ja kaikki sinussa ja ole läsnä itsellesi ja kaikelle! Valitse siis rauha ja rakkaus, tarvittaessa aina uudestaan ja uudestaan. Antautu elämän virtaan ja salli ilon johdattaa. Ole oma upea itsesi, vieläkin täydemmin omassa voimassasi ja osana ykseyttä. Anna valosi säteillä ja loistaa ja uskalla elää unelmasi todeksi. On ilo ja kunnia kulkea rinnallasi!

Ilolla, riemulla, rakkaudella ja kiitollisuudella Sanni

Ultra-lehden enkelikouluni juttuja voit lukea täältä.

Palstani “Taiteen Tavoin” juttuja Minä Olen -lehdessä pääset lukemaan täältä.

Sielunpeili 5/2020 juttu, sivu 1, sivu 2 ja sivu 3.

Sielunpeili 6/2019 juttu, sivu 1 ja sivu 2.

Ekonomi-lehden syyskuun 2019 juttuun minusta pääset tästä ja tekstiin tästä.

Ilkka-lehdessä 7.7.2019.

Ultra-lehti 5-6/2019 kansi,
sivut 16-17sivut 18-19, sivut 20-21 ja sivu 22 

Rajatieto tv:n haastattelu minusta otsikolla “Rohkeus muutokseen”.
http://www.youtube.com/watch?v=XRk29tspuWQ.
Sielunpeili 8/2018 lehdessä on juttu minusta ja maalaa enkeleiden kanssa kurssista otsikkolla “Enkelit kannustavat iloon ja leikkiin.” Sivu 1, sivu 2 ja sivu 3.
Sielunpeili 3/2018 lehdessä on juttu “Sanni Nevalaisen uutuuskirja viitoittaa enkelipolkua. Matkaopas enkeleiden maailmaan.”
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4.

Sielunpeili 2/2017 lehdessä on juttu “Sanni Nevalaisen taulut tekevät valotyötä Finlandia-talon galleriassa. Valon Voimaa!
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4.

Sielunpeili 5/2016 lehdessä oli juttu “Kolilla maalattiin enkeleiden kanssa” pitämästäni maalauskurssista. Lue se täältä:
Sivu 1, sivu 2, sivu 3, sivu 4, sivu 5, sivu 6.

Sielunpeili 3/2016 -lehden juttu Havaijin-reissustamme: Sivu 1, sivu 2, sivu 3.

Vaarojen Sanomat 201706 juttu Kolin näyttelystäni Valon Voimaa.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä:

img_20161125_0008

 

 

 

Lue haastetteluni Sielunpeili-lehdestä 1/2016.
Jumalatarmatka Havaijille.
Sivu 1, Sivu 2, Sivu 3

Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 1
Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 2
Sielunpeili-lehti 5/2014 sivu 3

Kirkkonummen Sanomat

Kirkkonummen Sanomat 19.10.2014

Olin mukana YLE Kioskin ohjelmassa. Katso jakso: