Sannista

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan minuun! Olen Sanni Nevalainen ja olen ollut valon yrittäjä päätoimisesti vuodesta 2008. On suuri ilo saada jakaa kanssasi tarinaani. Toivottavasti kirjoitamme seuraavat kappaleet elämänpolkuamme yhdessä!

Olen ktm, Suggestoterapeutti SHY, suositun Enkelikoulun perustaja, elämänmuutosvalmentaja, kirjailija ja Valon taiteilija.

Elämänpolkuni on kulkenut Reikin kautta enkeleiden ja valon maailmaan. Elämäni on muuttunut täysin tällä matkalla. Vuosina 2005- 2006 etsiskelin jotain elämääni. Periaatteessa kaikki oli ulkoisesti hyvin. Minulla oli mm. upea ekonomin työ If vahinkovakuutusyhtiössä Suomen henkilöasiakkaiden verkkopalveluista vastuullisena, mutta levottomuus ja tyhjyys vallitsivat sisälläni. Aloin esittää kysymyksiä: kuka minä olen, mikä on elämän tarkoitus.

Kun kysyy, niin vastataan. Vastaukset ovat muuntuneet matkan varrella, kun on entistä enemmän se, joka on. Kysyminen on muuntunut enemmän olemiseen, läsnäoloon hetkessä. Tietoisuuteen ykseydestä ja rakkaudesta, jota me kaikki olemme. Ja syvään haluun palvella kanssakulkijoita.

Sydämeni kutsu on ohjata voimallisia Enkelikoulutuksia ja opettaa Enkelihoitajia, jotta rakkaus ja valo leviävät. Olen syvästi kiitollinen niistä tuhansista ihmisistä, joiden upean muutoksen heissä ja elämässään olen saanut nähdä kursseilla ja sen jälkeen. Ohjaan myös naisia sisäiseen kuningattaruuteen ja jumalattaruuteen.  Viimeisinä vuosina olen myös pitänyt Voimapaikkojen Suojelija -koulutuksia, retriittejä ja ulkokursseja.

Minulta on julkaistu 3 enkelikirjaa, 10 myynnissä olevaa meditaatiota ja rentoutusta ja olen Ilon- ja Intuitio-korttien taiteilija.

Rakastan maalaamista, tilaustöiden tekemistä, intuition virtaa ja intuitiivisen maalaamisen opettamista. On suuri ilo ja kunnia saada kulkea ihanien oppilaiden rinnalla ja nähdä heidän kasvavan omaan suuruuteensa ja potentiaaliinsa, rikkovan vanhat rajansa ja manifestoivan unelmansa. Lisää voit lukea: https://www.facebook.com/valonvoimaa.

Uutena intohimona minulla on joogan ohjaaminen. Yhdistän siinä valon maailman korkeat energiat ja joogan. Näin energioiden kehollistaminen on helppoa ja syvästi muuntavaa.

Kun maailma myllertää, ole rauha ja rakkaus. Ole oma upea itsesi ja elä unelmasi todeksi! Näytän sinulle, kuinka. Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin, joogaamaan, kaukohoitoihin sekä maalauttamaan tilaustyö tai ostamaan upea energiapakkaus, taulu!

Ohjaan myös suosittuja TYHY-päiviä ja yhteisökoulutuksia. Räätälöidään juuri sinulle/teille sopiva!

Ilolla, rakkaudella ja kiitollisuudella Sanni

Voi Hyvin 11/2021 9-sivuisen jutun voit lukea ko. lehdestä. Tässä ensimmäinen sivu.

Sielunpeili 5/2021 jutun sivu 1, sivu 2 ja sivu 3.

Voi Hyvin 10/2020 jutun sivu1, sivu 2, sivu 3, sivu 4 ja sivu 5.

Sielunpeili 5/2020 juttu, sivu 1, sivu 2 ja sivu 3.

Ekonomi-lehden syyskuun 2019 juttuun minusta pääset tästä ja tekstiin tästä.

Rajatieto tv:n haastattelu minusta otsikolla “Rohkeus muutokseen”.
http://www.youtube.com/watch?v=XRk29tspuWQ.

Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: