Rakkauskurssi enkeleiden kanssa

Rakkaus on maailmankaikkeuden vahvin voima, samanlainen vetää kaltaistaan puoleensa ja kohtele muita niinkuin toivot itseäsi kohdeltavan. Rakkaudella on monia sanoja, eivätkä ne mielestäni kuitenkaan kerro kuin näkökulmia tästä ihmeellisestä voimasta.

Yhdessä enkeleiden kanssa tuumiskelin uusia kursseja ja ajatus “rakasta ensiksi itseäsi täysin ja hvyäksy ihan kaikki itsessäsi, niin vedät tätä myös puoleesi ja maailmasi on muuttunut” pyörii vahvasti mielessä. Voisimmeko siirtyä armottomuudesta ja itsemme piiskaamisesta tai pienentämisestä tms. oikeaan, aitoon rakkaussuhteeseen itsemme kanssa – kaikilla tasoilla?

Moni meistä ei rakasta itseään eikä salli itselleen parasta. Tämä ensimmäistä kertaa pidettävä kurssi keskittyy siihen, että enkeleiden kanssa eheydytään rakastamaan ja arvostamaan itseään yhä syvemmin. Näin valintatilanteessa saattaa pysähtyä entistä helpommin valitsemaan: “mitä itseään rakastava ihminen valitsisi”. Kun rakastat itseäsi, vedät myös rakkautta puoleesi. Ihmissuhteesi alkavat kukoistaa entistä enemmän ja olet valmiimpi myös rakkaudellisiin ihmissuhteisiin.

Tämän äärellä olemme tällä kurssilla, meditoiden aihetta, saaden rakkaushoitoa ja tehden harjoituksia. Kurssi on kokemuksillinen eikä siihen kuulu kirjallista materiaalia. Tule mukaan tunnustelemaan, mitä enkelit välittävät sinulle ja meille tästä upeasta aiheesta! Kanavoin kurssin juuri paikalla olevalle ryhmälle eli saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan.

Taulun nimi on “Minä rakastan minua” ja sen meditointi voi auttaa sinua tässä upeassa ja merkityksellisessä aiheessa.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: