Rakkauskurssi enkeleiden kanssa

Miksi tulla kurssille Rakkauskurssille Enkeleiden kanssa? Jotta rakkaus tulee vieläkin näkyvämmäksi ja kuuluvammasi sinun kauttasi ja elämässäsi. Jotta sydämesi olisi ja pysyisi auki.  Jotta tekisit päätöksiä rakkaudesta, sydämesi viisaudesta käsin. Jotta rakastaisit vieläkin syvemmin itseäsi ja elämääsi ja näkisit elämän rakkauden silmin. Ehkä jopa rakastuisit elämääsi? Tuntisit kiitollisuutta, rauhaa ja olisit rakkaus. Valitsisit viisaasti päätöstilanteessa, mitä itseään rakastava ihminen valitsisi. Ja astuisit esille omana, aitona itsenäsi. Sinä riität! Kurssi on Rakkauden askel syvemmälle itseen. Rakkauden teko itselleen. Ja jotta yhteytesi arkkienkeleihin ja valon maailmaan sekä äiti maahan entistään avautuisi ja vahvistuisi.

“Rakasta ensiksi itseäsi. Hyväksy ihan kaikki itsessäsi. Kohtaa rakkaudettomat osasi ja anna niille hyväksyntää ja rakkautta yhdessä enkeleiden kanssa. Lepää sydämessäsi ja luo sieltä käsin elämääsi. Valintatilanteessa vie valinta sydämeesi ja kuulostele, “mitä itseään rakastava ihminen valitsisi.” Näin maailmasi muuttuu. Lopulta vain rakkaus on totta ja olemme kaikki yhtä. Tällaisia ajatelmia ja tunnelmia virtaa sydämestäni kun tuumin, mitä kerron tästä todella upeasta, merkittävästä ja syvämuuntavasta kurssista. 

Moni meistä ei rakasta itseään eikä salli itselleen parasta. Tämä kurssi keskittyy siihen, että arkkienkeleiden kanssa eheydytään rakastamaan ja arvostamaan itseään yhä syvemmin. Saamme hoitoa arvottomuuteen, häpeään, vääränlaiseen kiltteyteen, vanhoihin malleihin ja sydämen haavoihin. Opimme viemään valintatilanteet sydämeemme ja lepäämään sydämessämme. Keskitymme rajoihin. Ovatko rajat liian tiukat tai löysät? Miten luot itsellesi ja sisäiselle lapsellesi turvaa olla rakastavien rajojen sisällä? Miten osaat sanoa Ei tai  kyllä itseäsi kuunnellen.

Kun rakastat itseäsi, vedät rakkautta puoleesi. Suhteesi alkavat kukoistaa entistä enemmän ja ja arvottomuus monet muut tunteet muuntuvat rakkaudeksi. Runsaus alkaa virrata kun päätät: “Vain parasta, kiitos.”

Näiden asioiden äärellä olemme tällä kurssilla, meditoiden aihetta, saaden rakkaushoitoa arkkienkeleiltä ja valon maailmalta ja tehden harjoituksia. Saat myös ohjausta siihen, miten kurssin jälkeen olet rakkaus itseäsi kohtaan.

Tullaksesi kurssille sinulla ei tarvitse olla enkeliyhteyttä eikä muitakaan ennakkotaitoja.

Olen pitänyt tämän kurssin useamman kerran ja joka kurssi on ollut täysin erilainen, mutta aina käsittämättömän voimallinen ja rakkaudellinen. Palaute kurssista on ollut ihan huikeaa! Moni kurssilainen tulee myös kerrasta toiseen kurssille, se kertoo paljon tästä ihmeen rakkaudellisesta kurssista, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

Tällä kurssilla ei varsinaisesti “opiskella” vaan avaudutaan rakkaudelle enkeleiden vahvassa rakkaudessa ja tuella. Saamme ihania rakkauslahjoja ja hoitoa. Koko chakra järjestelmämme päivitetään, kehomme ja kenttämme käydään läpi ja uusiudumme ihanasti rakkauden parantavassa energiassa.

Kanavoin kurssin mukana oleville eli saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Rakkaus on maailmankaikkeuden vahvin voima! Sinä olet Rakkaus. Anna rakkauden loistaa kauttasi ja valaista koko maailma! On aika rakkauden ja vahvan rakkaussuhteen arkkienkeleiden kanssa.

Anetten palaute kurssista:

Moikka Sanni!

Haluan antaa kurssipalautetta:) Nyt ymmärrän, miksi oli parempi osallistua kurssille aluksi etänä ja sitten tallenteelta. Se on todella voimakas! Etänä ollessa vietin pitkän tovin suihkussa ja sängyssä makoillen, ei olisi tullut mitään ruudun ääressä istumisesta niissä energioissa! Tallennetta olen katsonut pätkissä ja huh miten kiitollinen olen! Todella syväluotaava kokemus ja muutos, kiitos!  Kurssi on todella voimakas. Tallennetta katsoessa olen ymmärtänyt jotain asioita mitä koin, kun tein kurssia etänä ja sehän vahvistaa kokemusta entisestään! Myös ihania asioita on avautunut suvustani. Kuin “sattumalta” juuri kurssin jälkeen keskustelut on vieneet mm. isoisovanhempiini. Olen kuullut tarinoita heidän elämästään, nähnyt valokuvia ja sitä kautta ymmärtänyt itseänikin uudella tapaa. Tuntuu kuin tähän asti sukulinjat olisi pysähtynyt isovanhempiin ja nyt yhtäkkiä ne on avautuneet (ja samalla puhdistuneet) isoisovanhempiini ja siitäkin eteenpäin. Tätä on vaikea sanoittaa, mutta näen sen energeettisesti todella selvästi. Kuinka sukulinjat on ikäänkuin auki ja puhdistettu.

Kurssi on minulla vielä kesken ja mahdolliseti tulen siihen palaamaan myös “loppuun” päästyäni. Sain tästä niin paljon suuremman matkan, kuin osasin etukäteen kuvitella! Yt. Anette

Tunnustele kurssia Facebookin videon avulla.
Osta kurssitallenne lähettämällä minulle sähköpostia, hinta 130 e, kertaajat 85 e.
Seuraavat kurssit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: