Rakkauskurssi enkeleiden kanssa

“Rakasta ensiksi itseäsi. Hyväksy ihan kaikki itsessäsi. Kohtaa rakkaudettomat osasi ja anna niille hyväksyntää ja rakkautta yhdessä enkeleiden kanssa. Lepää sydämessäsi ja luo sieltä käsin elämääsi. Valintatilanteessa vie valinta sydämeesi ja kuulostele, “mitä itseään rakastava ihminen valitsisi.” Näin maailmasi muuttuu. Lopulta vain rakkaus on totta ja olemme kaikki yhtä. Tällaisia ajatelmia ja tunnelmia virtaa sydämestäni kun tuumin, mitä kerron tästä todella upeasta, merkittävästä ja syvämuuntavasta kurssista.

Luo valoisaa tulevaisuuttasi, päivity uusiin, rakkaudellisiin energioihin ja luo syvempi rakkaussuhde itsesi kanssa Rakkauskurssilla enkeleiden kanssa. On aika keskittyä rakkauteen ja avata vielä enemmän sydäntään ja kaikkea itsessä/kehoissaan rakkaudelle. 

Voisimmeko siirtyä armottomuudesta ja itsemme piiskaamisesta tai pienentämisestä oikeaan, aitoon rakkaussuhteeseen itsemme kanssa – kaikilla tasoilla?

Moni meistä ei rakasta itseään eikä salli itselleen parasta. Tämä kurssi keskittyy siihen, että arkkienkeleiden kanssa eheydytään rakastamaan ja arvostamaan itseään yhä syvemmin. Saamme hoitoa arvottomuuteen, häpeään, vääränlaiseen kiltteyteen, vanhoihin malleihin ja sydämen haavoihin. Opimme viemään valintatilanteet sydämeemme ja lepäämään sydämessämme.

Näin valintatilanteessa saattaa entistä helpommin kuulla sydämensä äänen: “Mitä itseään rakastava ihminen valitsisi.” Kun rakastat itseäsi, vedät rakkautta puoleesi. Suhteesi alkavat kukoistaa entistä enemmän ja ja arvottomuus monet muut tunteet muuntuvat rakkaudeksi. Runsaus alkaa virrata kun päätät: “Vain parasta, kiitos.”

Näiden asioiden äärellä olemme tällä kurssilla, meditoiden aihetta, saaden rakkaushoitoa arkkienkeleiltä ja valon maailmalta ja tehden harjoituksia. Saat myös ohjausta siihen, miten kurssin jälkeen olet rakkaus itseäsi kohtaan.

Olen pitänyt tämän kurssin muutaman kerran ja joka kurssi on ollut täysin erilainen, mutta aivan käsittämättömän voimallinen ja rakkaudellinen. Palaute kurssista on ollut ihan huikeaa! Moni kurssilainen tulee myös kerrasta toiseen kurssille, se kertoo paljon tästä ihmeen rakkaudellisesta kurssista, jota sanat eivät riitä kuvaamaan.

Tule mukaan kokemaan, mitä arkkienkelit välittävät meille tästä upeasta aiheesta! Kanavoin kurssin mukana oleville eli saat juuri sitä, mitä tarvitset ja olet valmis vastaanottamaan. Rakkaus on maailmankaikkeuden vahvin voima!

Tunnustele kurssia Facebookin videon avulla.
Osta kurssitallenne lähettämällä minulle sähköpostia, hinta 130 e, kertaajat 85 e.
Seuraavat kurssit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: