Meditaatiot

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteiden latausohje ennen ostopäätöstä!

Minulta on vuosia kyselty myytäviä meditaatioita ja nyt myynnissä on jo viisi tehokasta ja ihanaa tuotetta, joissa kaikissa on 2 meditaatiota.

Upouusi Oma voima ja Elämänpolku -meditaatioissa on kaksi noin puolen tunnin meditaatiota. Ihan huikeat energiat ja kokonaisuus!

Enkelimeditaatio Rakkaus on oma suosikkini. Se sisältää kaksi noin puolen tunnin meditaatiota ja on todella rakkaudellinen, tehokas ja rentouttava!

Enkelimeditaatio Paraneminen on huippusuosittu. Se sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä. Aivan ihana, rakkaudellinen ja todella toimiva kokonaisuus!

Syvärentoutus Kiitos-meditaatio  sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä. Suosittelen lämmöllä! Palaute tästä on aivan loistavaa!

Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen kuljettaa syvälle itseesi ja meditoimaan enkeleiden kanssa. Omaan voimaasi, valoosi ja viisauteesi. Ensimmäinen meditaatio on Päästä irti ja vapaudu, toinen meditaatio Tie yltäkylläisyyteen. Kuuntelemalla säännöllisesti meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua. Tämä on jo kestosuosikki!

Meditaatiot ladataan suoraan netissä koneelle ilman cd:tä.
Rakkaudellisia ja tehokkaita kuunteluhetkiä! Voit ostaa tuotteita suoraan minulta, Viisas Elämän verkkokaupasta tai ladata tai kuunnella äänikirjapalveluista.

Meditaatioita täydentävät loistavasti Enkelitrilogiani itsenäiset osat eli kirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: