Meditaatiot

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteiden latausohje ennen ostopäätöstä!

Mitä säännöllinen meditaatioden kuuntelu voikaan sinulle antaa ja sinussa avata? Kuusi tehokasta meditaatiopakettia, joista jokaisessa on 2 meditaatiota saattavat sinut rentoihin tunnelmiin ja syvemmälle itseesi. Suosittelen näitä sinulle lämmöllä. Kuuntelen näitä itsekin!

Upouusi Ilon meditaatio avaa sinua ilolle ja intuitiolle. Harmaus ja tylsyys – heippa! Tämä ilopakkaus täydentää mainiosti Ilon kortteja. Iloa elämääsi!

Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot kuljettavat sinua syvemälle omaan voimaasi. Kuljet myös eteenpäin elämänpolullasi. Ihan huikeat energiat ja kokonaisuus! Yksi suosikeistani.

Enkelimeditaatio Rakkaus on oma suosikkini. Sen avulla voit päästä oikeasti rakkaudellisempaan suhteeseen itseesi ja sitä kautta olla sitä muillekin. Todella tehokas ja rentouttava pakkaus!

Enkelimeditaatio Paraneminen on huippusuosittu. Aivan ihana, rakkaudellinen ja todella toimiva kokonaisuus, jossa mm. päivitetään kehon rakennepiirustuksia, yhdistytään parantaviin energioihin ja saadaan parantajaenkeleiden hoitoa.

Syvärentoutus Kiitos-meditaatio  on tehopakkaus, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kiitollisuuden asennetta lisääntymään ja muokkaa mielesi rakenteita. Suosittelen lämmöllä! Palaute tästä on ollut aivan loistavaa!

Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen kuljettaa syvälle itseesi ja meditoimaan enkeleiden kanssa. Omaan voimaasi, valoosi ja viisauteesi. Ensimmäinen meditaatio on Päästä irti ja vapaudu, toinen meditaatio Tie yltäkylläisyyteen. Kuuntelemalla säännöllisesti meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua. Tämä on jo kestosuosikki!

Meditaatiot ladataan suoraan netissä koneelle ilman cd:tä.
Rakkaudellisia ja tehokkaita kuunteluhetkiä! Voit ostaa tuotteita suoraan minulta, Viisas Elämän verkkokaupasta tai ladata tai kuunnella äänikirjapalveluista.

Meditaatioita täydentävät loistavasti Enkelitrilogiani itsenäiset osat eli kirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä ihanat Ilon ja Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: