Meditaatiot

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteiden latausohje ennen ostopäätöstä!

Minulta on vuosia kyselty myytäviä meditaatioita ja nyt myynnissä on jo kolme tehokasta ja ihanaa tuotetta, joissa kaikissa on 2 meditaatiota.

Enkelimeditaatio Paraneminen on juuri julkaistu. Se sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä. Aivan ihana, rakkaudellinen ja todella toimiva kokonaisuus!

Syvärentoutus Kiitos-meditaatio  sisältää kaksi kokonaisuutta: Alussa on lyhyt, noin 4 min meditaatio, jonka jälkeen alkaa noin 30 min meditaatio. Meditaatiot voi kuunnella erikseen tai yhdessä. Suosittelen lämmöllä!

Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen kuljettaa syvälle itseesi ja meditoimaan enkeleiden kanssa. Omaan voimaasi, valoosi ja viisauteesi. Ensimmäinen meditaatio on Päästä irti ja vapaudu, toinen meditaatio Tie yltäkylläisyyteen. Kuuntelemalla säännöllisesti meditaatiota muokkaat alitajuntaasi ja uskomusjärjestelmääsi. Pääset yhteyteen omien syvien tasojesi kanssa sekä enkeleiden ja muiden valon auttajien maailmaan, jossa ihmeitä voi toteutua.

Meditaatiot ladataan suoraan netissä koneelle ilman cd:tä.
Rakkaudellisia ja tehokkaita kuunteluhetkiä!

Meditaatioita täydentävät loistavasti Enkelitrilogiani itsenäiset osat eli kirjani Enkeleiden matkassaEnkelit arjessa ja Enkelit ystävinä, muistikirjani Rakkauden polulla sekä iki-ihanat Intuitio-kortit.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: