Meditaatiot

Huom. iphone ja ipad-käyttäjät, lue tuotteiden latausohje ennen ostopäätöstä!

Mitä säännöllinen meditaatioden kuuntelu voikaan sinulle antaa ja sinussa avata?

Seitsemän tehokasta meditaatiopakettia, joista jokaisessa on 2 meditaatiota saattavat sinut rentoihin tunnelmiin ja syvemmälle itseesi. Suosittelen lämmöllä!

Meditaatiot:
Iltameditaatiot – Rentoutus iltaan ja uneen on julkaistu 2.2.22. Tämä lempeän tehokas tuote auttaa sinua rentoutumaan illalla ja nukkumaan hyvin.
Ilon meditaatio avaa sinua ilolle ja intuitiolle. Harmaus ja tylsyys – heippa!
Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot kuljettavat sinua syvemälle omaan voimaasi. Kuljet myös eteenpäin elämänpolullasi.
Syvärentoutus Kiitos-meditaatio  on tehopakkaus, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kiitollisuuden asennetta lisääntymään ja muokkaa mielesi rakenteita. 

Enkelimeditaatiot:
Enkelimeditaatio Rakkaus on oma suosikkini. Sen avulla voit päästä oikeasti rakkaudellisempaan suhteeseen itseesi ja sitä kautta olla sitä muillekin.
Enkelimeditaatio Paraneminen on huippusuosittu. Meditaatiossa päivitetään kehon rakennepiirustuksia, yhdistytään parantaviin energioihin ja saadaan parantajaenkeleiden hoitoa.
Meditaatio-tallenne Tie Runsauteen  on ihana enkelimeditaatio, joka kuljettaa syvälle itseesi, auttaa irtipäästämään ja runsauteen.

Rakkaudellisia ja tehokkaita kuunteluhetkiä! Voit ostaa tuotteet https://kauppa.viisaselama.fi tai kuunnella äänikirjapalveluissa.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Kirjat ja kortit:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: