Kirjat ja kortit

Voi tätä iloa ja riemua! Viisas Elämä on julkaissut minulta kolme enkelikirjaa eli enkelitrilogian (Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä), muistikirjan Rakkauden polulla sekä yhteistyönä Katja Frangen kanssa tehdyt Intuitio-kortit. Ja mikä mahtavinta, palaute on näistä kaikista ollut aivan käsittämättömän loistavaa!

Kolmas enkelikirjani, Enkelitrilogian itsenäinen päätösosa Enkelit ystävinä on juuri julkaistu.

Toinen kirjani Enkelit arjessa – miten elää enkeleiden kanssa, ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa ja Enkelitrologian toinen osa.

Enkeleiden matkassa, ensimmäinen kirjani on huippusuosittu ja siitä on myynnissä jo toinen painos. Kirja ilmestyi vuonna 2018. Tätä kirjaa kirjoitin seitsemän vuotta ja se on Enkelitrilogian itsenäinen aloitusosa.

Rakkauden polulla -muistikirjani  ilmestyi helmikuussa 2019. Sinulla on ihan huikea mahdollisuus päästä kirjan kanssa Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin ja täyttää kirja sillä, mitä haluat muistella. Täytä kirja hyvää mieltä tukevilla asioilla. Leiki ja hulluttele! Lopulta tärkeää on kuljettu matka, ei perille pääsy.

Intuitio-kortit ovat edelleen kestosuosikki. Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit.

Voit ostaa näitä kaikkia tuotteita suoraan minulta, halutessasi myös omistuskirjoituksella. Hintaan lisätään postikulut.

Sivun kuva on Minä Olen messuilta enkelimeditaationi jälkeen 9.2.2019. Kuva: Julia Alakulju.

Kurssit ja aikataulut:
Hoidot:
Meditaatiot:
Tauluja myynnissä:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: