Kirjat ja kortit

Sannilta on julkaistu 3 huippusuosittua enkelikirjaa eli  sekä yhteistyönä Katja Frangen kanssa tehdyt upeat Ilon ja Intuitio-kortit.

Enkeleiden matkassa avaa ja voimistaa yhteyttä enkeleihin ja erinomainen tietopaketti.

Toinen kirjani Enkelit arjessa  kertoo, miten elää arkea enkeleiden kanssa.

Enkelit ystävinä on rakkauteen ja lohikäärmeisiin keskittyvä kirja.

Toivottavasti ostat pian omasi, jos joku puuttuu, sillä kirjat voimistavat toisiaan.

Intuitio-kortit ovat edelleen kestosuosikki. Ne syntyivät Sannin ja Katja Frangen yhteistyössä. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit.

Ilon kortit jatkavat Intuitio-korttien aloittamaa tietä Katja Frangen ja Sannin yhteistyönä.

Palaute jokaisesta kolmesta enkelikirjastani on ollut aivan loistokasta ja ihanaa!

Mariannen palaute:
Hei! Tartuin Sanni Nevalaisen kirjoittamaan Enkeleiden matkassa -kirjaan kirjakaupassa. Tarvitsin voimaa ja lohtua vaativassa elämäntilanteessa, ja jokin tässä kirjassa puhutteli minua. Ryhdyin lukemaan kirjaa päivittäin ja tekemään harjoituksia, jotka tuntuivat tilanteessani sopivilta. Kahlasin kirjan läpi muutamassa viikossa, ja hankin pian myös trilogian kaksi muuta osaa. Koen saaneeni kirjoista suuresti apua.

Kirjojen innottamana olen osallistunut myös Sannin järjestämälle kurssille, jonka koin hyvin voimakkaana kokemuksena. Tilanteeni on menossa parempaan suuntaan ja olen optimistinen, että asiat järjestyvät. Erityisesti nyt, kun maailmantilanne on hyvin rauhaton, olen erittäin kiitollinen näistä apuvälineistä, joiden avulla kykenen edistämään omaa ja perheeni hyvinvointia.

Suuret kiitokset sinulle Sanni kirjojen kirjoittamisesta sekä kustantamolle niiden julkaisusta! Ystävällisin terveisin, Marianne

Suosittelen myös meditaationi ja enkelimeditaationi.

Sivun kuva on Minä Olen messuilta. Kuva: Julia Alakulju.

Kurssit ja retriitit:
Hoidot:
Meditaatiot:
Galleria:
Sannista:
Hinnastoon:
Ota yhteyttä: