Kirjat ja kortit

Voi tätä iloa ja riemua! Viisas Elämä on julkaissut minulta kaksi enkelikirjaa, muistikirjan ja yhteistyönä Katja Frangen kanssa tehdyt Intuitio-kortit. Ja mikä mukavinta, palaute on näistä kaikista ollut aivan käsittämättömän loistavaa!

Toinen kirjani Enkelit arjessa – miten elää enkeleiden kanssa, ilmestyi helmikuussa 2019. Kirja on itsenäinen jatko ensimmäiselle kirjalleni Enkelit arjessa.

Enkeleiden matkassa, ensimmäinen kirjani on huippusuosittu ja siitä on myynnissä jo toinen painos. Kirja ilmestyi vuonna 2018.  Esikoisteostani Enkeleiden matkassa – miten etenet omalla enkelipolullasi. kirjoitin seitsemän vuotta. Sydämessäni on suuri ilo ja riemu, sillä kirjasta myydään jo uutta painosta vuoden 2019 alussa!

Rakkauden polulla -muistikirjani  ilmestyi juuri. Nyt sinulla on ihan huikea mahdollisuus päästä kirjan kanssa Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeliin ja täyttää kirja sillä, mitä haluat muistella. Täytä kirja hyvää mieltä tukevilla asioilla. Leiki ja hulluttele! Lopulta tärkeää on kuljettu matka, ei perille pääsy.

Intuitio-kortit ovat edelleen kestosuosikki. Intuitio-kortit syntyivät minun ja Katja Frangen yhteistyössä. Kahden naisen ystävyydestä syntyivät upeat, värikkäät ja toimivat kortit, joista on tullut valtavasti positiivista palautetta. Korteissa on minun maalaukseni, joihin Katja on kirjoittanut tekstit.

Voit ostaa näitä kaikkia tuotteitasuoraan minulta, halutessasi myös omistuskirjoituksella.

Sivun kuva on Minä Olen messuilta enkelimeditaationi jälkeen 9.2.2019. Kuva: Julia Alakulju